maandag 20 januari 2014

Zo mooi!

Vorige week vrijdag bracht Bep voor mij spulletjes mee die zij voor mij kocht bij Crownstitches! Rechts op mijn blog zien jullie staan dat ik een Blackbird designs addict ben en toen ik onlangs de nieuwsbrief kreeg van Crownstitches was er één patroon waar ik direct voor viel en ja hoor het was natuurlijk weer van Blackbird en wel dit:


Ik belde Bep en vroeg haar het voor mij te kopen en die schat deed dat natuurlijk weer, ik kan niet wachten om er aan te beginnen, maar heb mijzelf voorgehouden dat er dan wel eerst weer wat af moet worden gemaakt! Nu weet niet of dat gaat lukken, maar anders zal ik toch aan deze verslaving toe moeten geven!
Verder bracht zij ook de handgeverfde garens mee die ik nodig heb voor mijn rol en als ik ze zo naast elkaar zie liggen, dan zie je goed alle kleurnuances in het garen:In het midden het garen waar ik al mee borduurde en ook in het crème garen zit kleurverschil, wordt nu dus zaak om goed te gaan mengen tijdens het borduren van de randjes, want anders worden de verschillen te groot.
Gisteren helaas niet aan steekjes toegekomen, maar vandaag gaat dat vast wel lukken ook al wil ik wel even naar Dordt naar Mams toe rijden.

Dan nog even voor hen die ook een boek willen maken van hun blog, het is echt heel simpel en snel gemaakt, ga naar Blog2 print en upload je blog, je kunt ingeven van welke datum tot en met welke datum en nog even aangeven welke foto's er op je kaft moeten komen en klaar is blogster!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Prachtige kleuren garens. Echt "des Lida's"
Fijne dag maar weer
groetjes
Wietske

Jessie zei

Is toch geweldig om over te lopen van enthousiasme, het patroon om te hebben is al mooi.
Veel succes!

AnitaS zei

Mooi patroon is het. Ik ben benieuwd hoe lang je er af kunt blijven. Prachtig garen.

Anoniem zei

Kun je er echt zolang van afblijven? Dat zou mij niet lukken-even een paar steekjes....
Mooie kleuren garen heb je.
Heb ook een boek van Blackbird hier liggen....
Dit patroon is ook prachtig!
Succes met eraf blijven en gezellige dag bij Mams.
groetjes,Truus uit Drenthe

marga zei

Een prachtig borduurwerkje dat zal zeker niet lang in een lade liggen.
Net ook nog even naar jou randjes gekeken ze worden mooi hoor.
Groeten
Marga

Chris zei

Mooi garen Lida, met die verschillende nuances. En dat borduurtje vind ik ook leuk, vooral door de tekst!

Guusje, zei

Wat een mooi patroon en garen. Ja ik ben ook fan van de BBD patronen.

Miriam zei

Veel plezier met je nieuwe patroon!
Het is een goede stelregel vind ik: eerst een affo dan een nieuw werkje. Maar zelf houd ik me er ook niet altijd aan, dat lukt niet hoor.

Rennie zei

Prachtig patroon en hoezo er moet eerst iets af! Van wie dan? Anders maak je toch iets ienimienies af. Hihi gaat vast en zeker jeuken bij je.