zondag 26 januari 2014

Zo druk en daarom .....

Ik heb het momenteel zo druk, dat er echt dagen zijn zonder steekjes, maar gelukkig kom ik zo nu en dan bij anderen en dan zie ik daar toch mooie dingen! Nu ik laat jullie even mee genieten van steekjes van bijvoorbeeld Bep:Zij heeft dezelfde standaard als ik en kijk eens wat een schattige borduurtjes eraan hangen, oh en hier de andere kant:

Of de steekjes van Co en consorten, dit hangt allemaal in De Barg in Maassluis bij De Karperhoeve waar in juni weer een Boerenmarktdag wordt gehouden met een quilt- en ander handwerk tentoonstelling.

Omdat er nu enkele van haar eigen gemaakte merklappen in Goes op een tentoonstelling hangen, heeft zij een paar schitterende antieke stoplappen opgehangen, prachtig!Zijn ze niet prachtig? Vooruit nog een paar van de daar hangende exemplaren:Is dat alles wat daar hangt? Welnee er is nog veel meer, maar helaas waren een paar foto's mislukt en dan ligt er ook nog zoveel in kasten en kisten:


Niets teveel gezegd toch! Nu waarschijnlijk is de marktdag weer op de derde zaterdag van juni, maar omdat Vaderdag dit jaar wel heel vroeg valt, misschien iets eerder, maar zodra ik daar meer  over weet zal ik het jullie laten weten, misschien kun je vast de datum in je agenda zetten en deze dag gezellig naar Maassluis afzakken? Wordt weer puur genieten! Oh en er zijn ook nog allerlei demonstraties, dus echt de moeite waard!

Fijne dag!

12 opmerkingen:

Annie Kingma.Bonnema zei

Mooi borduurwerk
Heb hier ook hangen, maar door het glas lukken de foto's niet
Groetnis Annie

Kiekplaotiesenzo zei

Inderdaad prachtig borduurwerk!!!

Annelies zei

Genieten hoor.

Chris zei

Zo zijn er genoeg steekjes om je heen om van te genieten. Ook als je er zelf niet aan toe komt. Dat kan ook niet altijd en hoeft ook niet hoor!

Rennie zei

Prachtig Lida. Hou me svp op de hoogte van de boerendag bij jullie. Heb nu al zin om te gaan. Zet je me in je balboekje?

Wietskes Quilts zei

Prachtig ohh wat is borduren toch mooi he?

Jessie zei

Hoi Lida, ik heb het genoteerd, is het met openbaar vervoer bereikbaar?

AnitaS zei

Wat een prachtig borduurwerk komt er voorbij.

Johanna Zweden zei

Wat een genot om daar naar te kijken
Fijne week groetjes Joke

Willeke zei

Wat kan die Bep ook wat he? Schitterend!
maar ook de tentoonstelling laat mooie dingen zien. Enig!

groetjes en fijne dag,

Marijke zei

Prachtig handwerk en de pop met handwerk hihi, die staat hier ook alleen nog niet zo vol behangen.
groetjes van Marijke

Guusje, zei

Wat laat je weer veel moois zien. Echt genieten.