vrijdag 3 januari 2014

Moeizaam!

Zo zou ik de afgelopen dagen eigenlijk moeten noemen, oudejaarsdag was een volle dag, maar 's avonds met zijn tweetjes waren we maar wat blij toen om half drie eindelijk het vuurwerk ophield en op nieuwjaarsdag sliepen we uit en al met al was het best een gezellige dag, maar weer waren we blij toen we wisten dat hij wereldkampioen was:


En we alleen nog even Tara uit moesten laten om dan heerlijk weer tussen de frisse lakens te kunnen kruipen en gisteren moest ik dus eerst naar de nagelstudio en gelukkig zien mijn nagels er weer prima uit en ben ik er weer voor vier weken vanaf! 's Middags even zitten borduren maar het ging langzaam en had ik normaliter al veel meer steekjes gezet, ben nu al blij dat dit ene sneeuwmannetje erop staat!


Je ziet het zeker wel, amper de moeite waard, maar vooruit het is wat, hoop dat ik vandaag meer energie heb en dan zal ik zeker proberen meer steekjes te zetten! Straks gezellig naar de bee Plezier voor vier, dus dat zal vast wel lukken!

Fijne dag!

8 opmerkingen:

Guusje, zei

Hetgeen je geborduurd hebt is mooi ben benieuwd wat er nog meer op komt te staan. Ja we hebben er weer een wereldkampioen bij helemaal geweldig vind ik het ook. Veel plezier op de bee.

GRANNY'S HOUSE zei

Het ziet er nu al lief uit.

Groetjes
Ines

Wietskes Quilts zei

Succes dan maar!!!!!

Rennie zei

Op de Bee voor Vier krijg je vast energie en op onze Bee voor Drie zetten we er een toefje energie op!

Anoniem zei

Voor jou geen randjes Lida? Dit vind ik nu echt iets voor jou.

Maar je sneeuwmannetje is leuk. Ook wel eens leuk hoor om alleen maar sneeuwpopjes van stof te zien, en niet in het echt. Prima winter tot nu toe.

Groetjes Ria V.

AnitaS zei

Ja het darten werd op het eind nog flink spannend. Mooie steekjes weer.

Anoniem zei

Ach,ik denk dat er wel meer mensen een 'kater' hebben van het laat naar bed gaan en alle feestdagen die geweest zijn.
Was heel gezellig,maar ben blij om nu weer gewoon te kunnen leven.
Wat zag je er schitterend uit op jullie trouwdag!Kan me voorstellen dat je daar die bijzondere tulpentas helemaal bij vond horen!!!
Gezellige Bee.
groetjes,Truus uit Drenthe

Yvonne zei

Veel plezier op de Bee, hopelijk geeft het je weer wat energie!