woensdag 8 januari 2014

Goedemorgen!

Helaas dames het lukt mij maar niet om de foto's te up-loaden, maar dan zal ik jullie maar met woorden moeten vermaken!
Het is nu tegen zeven uur en DH is al weg naar zijn werk, Tara ligt nog te pitten in haar bench en de vaatwasser draait. Ik zit aan de tafel met de laptop en mijn DJ en heb al weer wat steekjes gezet! Ook gisteren heb ik daar aan gewerkt en als het niet eerder lukt, dan zien jullie volgende week wel het werk van deze week voorbij komen!

Gisteren Valkenburg in gegaan, maar het was daar wel heel erg stil, wat blijkt daar zijn de meeste winkels op dinsdag gesloten, dus ga ik vandaag weer terug! Niet alleen voor brood (was gisteren uitverkocht!) maar ik zag ook een heel gave trui in een etalage dus ik ga maar eens kijken of ze die ook in mijn maat hebben en oh ja er was ook een mooie broek bij! LOL!!

Verder natuurlijk inkopen gedaan, was even zoeken want het is een lawaai van jewelste in het centrum om dat druk aan het plein wordt gewerkt of ik moet zeggen bij het plein, want zit de Hema in een schitterend jugendstil pand, ernaast is een grote kale vlakte waar binnenkort nieuwe panden moeten staan en dus moest ik op zoek naar een stel keten waar A.H., Blokker etc. in zitten en daar kon ik gelukkig nog wat spulletjes inslaan.
Verder heb ik heerlijk gewandeld door de prachtige Lindenlaan en bekeek de oude plekjes van de stad en vandaag ga ik dus weer terug want ben nog lang niet overal geweest en er is nog veel meer te zien en te bekijken.

Zoals altijd als ik in een andere stad ben fotografeerde ik weer wat prachtige panden, mooie deuren (daar ben ik gek op) en ook een heel mooi beeld van een man die duidelijk iets verkoopt en een echtpaar met een zoon die er bij staan, de jongen aait de hond van de man, zo mooi! Ook daar natuurlijk foto's van gemaakt! Al met al dus een heerlijke dag gehad en omdat de zon scheen was het zelfs te warm in mijn jas, dus vandaag maar eens kijken wat ik aan ga doen, niet te warm in ieder geval!

Fijne dag!

11 opmerkingen:

Ans zei

Geniet ervan!

Anoniem zei

Heel veel plezier in Valkenburg.

Aangezien je heel centraal zit zou een bezoekje aan Maastricht ook heel mooi zijn. Ze hebben ook mooie oude deuren in Maastricht.

Groetjes en veel borduurplezier, Margo

carina zei

Ook goedemorgen! Fijne geniet dag

GRANNY'S HOUSE zei

Valkenburg is zo leuk om te kijken, ze hebben er ook een plantewinkel waar poppen verkocht worden, ook even binnenlopen.

Groetjes
Ines

Bed, breakfast en quilts zei

Altijd leuk ; rondje Valkenburg! Veel plezier.

Guusje, zei

Zo te lezen geniet je enorm. Leuk hoor en ja Valkenburg is prachtig.

Learning Traditional Skills zei

Zo met alleen je woorden kan ik er wel een aardig plaatje bij maken.. Mooi!

Anoniem zei

Oh Lida wat leuk; je zit in het zuiden te genieten en met die heerlijke (?) temperatuur is het heerlijk wandelen. Je bent nu heel dicht bij The Log Cabin en een bezoek stond op jouw lijst(je). Geniet van je vrije tijd; er zullen wel heel wat steekjes worden gezet. Ben benieuwd.
Grtjs Jeanny (zonder)

Anoniem zei

Het is natuurlijk jammer geen foto's erbij, want jij maakt mooie foto's.
Het is wel leuk om te lezen dat je, je heerlijk vermaakt hebt.
Fijne dag ook vandaag, al zou het weer minder worden.

Groetjes,
Marga♥

Anoniem zei

Het zonnetje probeert hier door te komen,dus weer een heerlijke dag.En jij bent op ontdekkingsreis in Valkenburg-hoop dat het gelukt is met de trui+broek.En wat heb je nog meer voor leuks ontdekt?
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

AnitaS zei

Geniet er maar van. Het weer werkt in ieder geval mee.