vrijdag 13 december 2013

Er zijn van die dagen!

Van die dat je eigenlijk het liefst in je bed wil blijven, maar als je lage rugpijn hebt dan is dat juist het laatste wat je moet doen, hoe langer je ligt hoe erger het lijkt te worden!
Dus gisteren opgestaan, medicijnen geslikt en aan de gang gegaan! Eerst de badkamer met stoom gereinigd, daarna lekker gedoucht en na mij te hebben aangekleed eerst met Tara gaan wandelen! Niet dat het allemaal pijnloos gaat, zeker niet maar door te bewegen verdwijnt toch de ergste stijfheid en dus stapte ik in de auto en reed naar Mams, daar gezellig koffie gedronken, haar plantjes water gegeven en zalig even zitten kletsen!
Maar ik kon niet al te lang blijven, moest namelijk eerst wat probleempjes thuis oplossen, namelijk een strijkijzer waarvan de zool plots los hing, doodeng dus maar meteen een nieuw gekocht en de droger die plots geen warme lucht meer geeft, ben bang dat daar een monteur aan te pas moet komen! De was zo veel mogelijk met koele lucht gedroogd en daarna overal over de verwarming gehangen, wat een klus!
Maar ik nam wel zo nu en dan een pauze hoor, en daar ik weer een leuk patroontje van het internet had gevist met een kopje van een sneeuwman, ben ik daar aan begonnen:


Ik houd mij natuurlijk weer niet aan de kleuren van het patroontje, maar kies uit mijn eigen voorraad. Ben nog niet erg ver, maar ach heb geen haast, heb alles wat moest af en ben nu lekker aan het dobberen, alleen wat betreft borduren hoor, Yfke's quilt hoop ik wel volgende week weer onder handen te kunnen nemen!

Dan wilde ik dit schattige patroontje nog even met jullie delen ik vond het op het internet en het is gratis te downloaden, het vraagt maar een klein lapje stof en slechts twee kleurtjes, misschien dat iemand het nog af kan krijgen voor de Kerst!


Fijn weekend!

18 opmerkingen:

M Verheij zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
M Verheij zei

Lida,sterkte met je rug.
Maaike

Heleni zei

Ach wat vervelend weer Lida. Bewegen is natuurlijk goed maar je badkamer schoonmaken lijkt me nou niet de juiste beweging op dit moment.
Leuke patroontjes heb je gevonden en jij zult ze vast wel klaar hebben voor de Kerst.
Beterschap met je rug.

Bizzy Martine zei

Veel beterschap met je rug!!!

Home and Lifestyle zei

Vervelend dat je last van rugpijn hebt, dat komt nooit uit. Hier schiet het mij wel eens in de rug, ineens bij een beweging en dan kun je ook niet veel meer. Ik hoop dat het snel beter gaat.

Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Ans zei

Beterschap Lida!

bep zei

Lastig hoor Lida, jammer dat het met het verstrijken van de jaren er ook aanslag op je lijf word gedaan, we herkennen het hier ,
Bep

Anoniem zei

Och arme jij,zo vervelend die pijn in je rug!!! Sterkte en beterschap-je kent mijn remedie-warmwaterzak ertegen binden.
Hoop voor je dat het gauw over is.
Dank je wel voor het patroontje.
Je sneeuwmankoppie is ook enig.
Succes met het borduren.
groetjes,Truus uit Drenthe

GRANNY'S HOUSE zei

Ik weet er jammer genoeg alles van en bewegen is het enige wat nog een beetje helpt en de pijnstillers natuurlijk, hopelijk gaat het vandaag weer beter met je.
Leuke patroontjes.

Groetjes
Ines

yvonne zei

Oeiiii
Veel sterkte met je rug...
Doe jij ook mee met randje per week?
Ik heb het band al besteld en de garen uit gezocht .
Ga dus ook weer borduren ,was al stik jaloers op jou met die mooie dingen die je maak....
Fijne feestdagen yvonne

AnitaS zei

Sterkte met je rug. Uit ervaring weet ik dat bewegen met pijn een stuk beter is dan liggen of zitten.
Leuk borduurtje weer.

Jessie zei

Beterschap en bedankt voor de link!

Lupineke zei

Even rustig aan doen maar, dan komt het vast wel weer in orde voor de Kerst! Wat een schattig patroontje, echt waar ik van hou.. dank je wel!! Sterkte en lieve groet!!

Anoniem zei

Altijd vervelend als je rug je in de steek laat. Veel sterkte en beterschap toegewenst.
Groetjes, Renske

Guusje, zei

Beterschap met je rug dat is zo naar. Bedankt voor de leuke link.

feltfree på Åsly zei

Beterschap met je rug.
Je sneeuwman wordt erg leuk. Het kleine borduurtje is ook een schatje. Wie weet.
Groetjes Frederika

carine zei

Beterschap gewenst Lida, verzorg je goed. Mooi werkje en patroontje. Een fijne Kerst en een Gezond begin gewenst hé! Carine

Elly zei

Oh Lida ik weet wat je voelt, ik heb vorige week ook krom gelopen omdat ik bij het verplaatsen van de kerstdozen door mijn rug ging. Maar inderdaad blijven bewegen is het beste en smorgens opstaan het ergste. Wat een ontzettend leuke versieringen heb je allemaal. Heel schattig. Het beste met onze ruggen.