zondag 17 november 2013

't Is niet anders!

Ik hou echt van heerlijk eten en ja ik ben niet veel meer dan een gewone huis-, tuin- en keukenkok, Hollandse pot zogezegd, met maar een paar andere  schotels op mijn repertoire! Daarom vind ik de aanloop naar de feestdagen zo gaaf, ik ga dan lopen tuttelen bij de Lidl en verbaas mij daar over al de lekkere en leuke dingen die te koop zijn! Sommige dingen durf ik echt niet te kopen zoals Argentijnse haas of Canadese kreeft, tenzij DP er zijn kookkunsten op los wil laten, maar ze hebben ook van die dingen die echt heerlijk zijn en alleen maar even in de oven moeten!
Dus maakte ik gisteren als voorgerecht:

Wat wel een warmere oven behoefde dan voorgeschreven en daarna:
Juist aardappelgratin met daarbij het enige wat ik wel zelf bereid (LOL)  varkenshaas met pepersaus en dan nog even zo'n lekker dessert van hun:


Kijk een drie sterrenmaaltijd zonder de deur uit te hoeven! Ik heb er samen met DP van genoten en het leuke is dat ik nu weet hoe sommige dingen smaken en dus ga ik nu zelf proberen een en ander te maken! Ben benieuwd of dat ook lukt!

Fijne dag!


25 opmerkingen:

Anoniem zei

Graag en lekker koken hoort ook bij creatieve mensen. Ik vind koken heerlijk, maar ga een beetje balen van die kleine beetjes voor mij alleen; dus nodig ik af en toe vriendinnen of familieleden uit. Gezellie.
Lida, gewoon doorgaan met leuke en lekkere dingen kopen bij Lidl; hun producten zijn excellent-de- luxe, als deze kreet tenminste bestaat.
Eet smakelijk. Rya

Ada Kopitopoulou zei

Ziet er allemaal heerlijk uit!

carina zei

Zo je bent gewoon al begonnen met het feest eten. Ja dst kunnen ze toch wel goed die lidl. Op de verpakking ziet het er al heerlijk uit. Nou gewoon lekker van genieten. Fijne zondag nog

Willy zei

Een beetje van je zelf en veel van L.idl. Ziet er heerlijk uit. Vandaag je DP weer? ;) Fijne zondag,

Home and Lifestyle zei

Bij deze winkel haal ik ook graag 'anders dan anders' en het is inderdaad makkelijk te maken. Dit klinkt goed Lida.

Fijne zondag! Liefs, Ingrid

yvonne zei

Heerlijk!!!!!

Anoniem zei

Het ziet er heerlijk uit en ben meer een kok van het moet nu eenmaal.Tenzij er visite is,dan doe ik wat meer bijzonders.Wel eens zevenbladquiche gegeten? HEERLIJK! echt waar.
Waar ik altijd bang voor ben met kant&klaar eten-zit er niet tevel zout in???
Geniet maar Lida en trek je niks van deze ouwe zeur aan!
Alles goed met je oog?
gezellige zondag
groetjes,Truus uit Drenthe

feltfree på Åsly zei

Een heerlijk menu zo te zien. Smullennnn.
Fijne zonag Frederika

Jeanny zei

Een heerlijk maaltijdje. Ziet erg goed uit.
Fijne zondag.

GRANNY'S HOUSE zei

Ik loop daar elke week te kwijlen, maar met de kerst houden wij het altijd heel simpel, iedereen maakt wat en dan hebben we een groot koud buffet, trouwens tussendoor ook, want ik heb een schat van een man, maar om mee te eten is hij vreselijk ongezellig, lust niets :-(

Groetjes
Ines

Rennie zei

Natuurlijk gaat je dat lukken om het zelf te proberen. Ziet er wel heerlijk uit. Ik ga nog niet starten met feesteten, alhoewel we eten toch elke dag feestelijk. Fijne zondag meidje en genieten van de komende tijd.

Lupineke zei

Jammie, ik snap dat jullie daar van gesmuld hebben!! Ik kook graag zelf, ook omdat ik heel veel dingen niet mag eten. Dan is het fijn om gerechten te maken met wat je wel mag ;)! Dat smult wat fijner, hi hi!! Met de kerst doen we altijd 'lekker-doch-eenvoudig'. Onze gezinsleden hebben zo hun vaste voorkeuren die dan ook - bijna - jaarlijks gemaakt worden; altijd prima!

Sonja- Sezoentje zei

Hey Lida, dat is eigenlijk uit eten maar dan thuis hè ;)
Zelf kan ik uren in de keuken staan, vind dat heerlijk dus ik kijk er alleen maar naar bij Lidl maar begin dan zelf wel ook al feestelijke recepten uit te proberen. Goed excuus om eens iets anders dan light te eten ;)
Fijne zondag, liefs, Sonja

josé zei

Heerlijk bij de Lidl hebben ze geweldige spullen. Geweldig fruit ook. Goed dat je al vroeg begint met uit proberen.
Het zal lekker geweest zijn. Ziet er heerlijk uit.

Groetjes José

Jessie zei

Oh, je bent al aan het voor proeven, zo weet je wel al hoe het smaakt.Het ziet er verrukkelijk uit !

Gerard zei

Het ziet er allemaal heerlijk uit en Lidl is goed, niet alleen hun etenswaren, maar ook hun speciale aanbiedingen. Hun loeplamp is gransioos en hun (eenvoudige) Pfaff naaimachine ook. Wij proeven alvast de kerststol voor. Heerlijk, ook de kleintjes die ze verkopen.
Ik eet geen kantenklare maaltijden -vanwege gezondheidsredenen- al zien ze er heerlijk uit. Zoiets kook ik dan zelf. Kost veel tijd, maar is ook heel erg creatief, leuk en wat het belangrijkst is heel lekker!

Marga (MarPie) zei

Nou ben je in mijn ogen toch echt een "keukenprinses", want ik doe het je echt niet na.
Wat beangstigend dat met je oog. Duim ook voor je dat het niet erger word.
Celine is echt leuk, heb het patroon ook, nog geen tijd om eraan te beginnen.

Groetjes,
Marga♥

marijna zei

Grappig dat kant enklaar ook best lekker kan zijn. Voor jou spannend of je het na kunt maken.

marga zei

Als het zo lekker smaakt ga ik het ook eens proberen want ik heb het allemaal wel zien liggen in de vriezer maar durf het vaak nog niet goed aan.
Ben meer van het eigen huis tuin en keuken brouwsel.
Groeten
Marga

AnitaS zei

Ik heb weer even bijgelezen. Aan mijn ogen heb ik hetzelfde gehad maar de diagnose bij mij was oogmigraine en inderdaad is het weer weggegaan. Je hebt heerlijk gegeten. Fijn om jezelf te verwennen.

Annie Kingma.Bonnema zei

Ziet er allemaal heerlijk uit.
Smaakte ook nog voortreffelijk.
Echte keuken prinses
Groetnis Annie

wilma oud zei

Het water loopt uit mijn mond. Ja de Lidl heeft heerlijke dingen met feestdagen. Dan wordt koken ook een feestje. Groetjes Wilma

Wietskes Quilts zei

Jij weet nu in ieder geval wat je met de feestdagen kunt maken en eten

mieke zei

Ziet er goed uit.
Het hoeft niet moeilijk te zijn, om lekker te zijn.
grtjs Mieke

Mii Stitch zei

Yummy!!! I can't wait to go to France soon.... I will too enjoy the cassolettes!!! These are delicious :)