zaterdag 2 november 2013

Op de automatische piloot!

Een vrij duf hoofd en niet echt veel zin, maar ja ik ga mij ook niet zitten vervelen en daarom gisteren wat molletjes geslikt, draad en naald gepakt en begonnen aan het etiket voor mijn quilt en 's avonds heb ik het zelfs nog op gebracht om het erop te appliceren, zodat ik nu echt kan zeggen dat hij af is! Voilá mijn in Full Bloom:


Even het etiket wat dichterbij:


Ik heb dus een deel van een van de stitcheries van de voorkant gebruikt en daar de tekst uit de vrije hand bijgeschreven, nu is het pas echt af! Dat is het fijne van stitcheries, je hoeft er niet bij na te denken!

Gistermiddag kwam Yfke met haar pappa en mamma naar ons toe, want opa zou haar konijntje ophalen en meebrengen en al nachten was ze aan het spoken en bij ieder belletje dacht ze dat opa het konijn kwam brengen, maar gisteravond was het pas zo ver:


Ze was helemaal weg van haar zwarte konijntje met het witte neusje:


Voorzichtig werd het op haar schoot gezet en ze smolt! Haar pappa en mamma hielden haar wel goed in de gaten, want kleine kinderen kunnen zoms erg hardhandig zijn met kleine dieren!


Maar haar gejuich was een heerlijke beloning voor haar opa die ruim 4,5 uur onderweg was geweest en heel wat files had gereden om haar diertje op te halen!


Zelf was ik ook heel blij en wel met een schattig cadeautje dat gisteren in mijn brievenbus viel! Ik zag het al op haar blog en was er helemaal weg van en nu stuurde zij er zo maar één naar mij toe!
Meiden kijk nu eens waar Jessie mij mee verraste:


Kijk eens wat een gave kaart en dan dat schattige slippertje! Wacht even dichterbij:


Een schattige vingerhoed houder en beeldschoon gemaakt door Jessie, ik ben er echt helemaal weg van!
Lieve Jessie, bedankt voor dit gave cadeau!

Fijne dag!

15 opmerkingen:

Ines Draijer zei

Wat een lief setje!

Groetjes
Ines

Noa Tonnis zei

toch nog beterschap en hoop dat je gauw weer de oude bent

Wilma Kuin zei

Wat een prachtig slippertje!!! Mooi label en altijd erg lief kinderen en diertjes,...

feltfree på Åsly zei

Wat een mooi etiket.
Heerlijk zo'n konijntje.
Groetjes Frederika

Cisca zei

Wat schattig, Yfke met haar konijn, opa moest wel heel ver rijden, zeg. Je label is super, ik gun me daar meestal geen tijd voor, maar het maakt de quilt wel af.
Wat een leuk vingerhoed-slippertje heb je gekregen, en de kaart natuurlijk ook!
Veel verdere beterschap!
Knuffel, Cisca

Guusje, zei

Wat leuk dat je het slippertje heb gekregen hij is zo schattig. En wat een leuke foto's van Yfke met het konijn. Je etiket voor de Full Bloom is prachtig geworden.

Wietskes Quilts zei

Wat een leuk blogje Lida met van alles wat. Je in Full Bloom is helemaal geweldig geworden
groetjes
Wietske

Anoniem zei

Heerlijk,je quilt is nu helemaal klaar-leuk om een stitchery te gebruiken als label.
Yfke en haar konijn-wat lief!
Het thimble slippertje heb ik ook gemaakt in andere kleuren-lief dat ze het voor je maakte.
Beterschap en een goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

AnitaS zei

Je label is mooi geworden. Nu is je quilt ook helemaal af. Wat fijn dat ze zo blij met haar konijntje was. Lieve cadeautjes heb je gekregen. Ik hoop dat je nu gauw beter bent.

Rennie zei

Ik hoop dat je je snel wat lekkerder gaat voelen, maar met zulke lieve momenten en cadeautjes gaat dat vast lukken. Ben zo benieuwd naar je Affo. Neem je haar mee?

Chris zei

Opa is wel dol zijn Yfke, dat kan niet anders! Heerlijk hè, zo'n kind vertederd met haar konijntje.
O, ik ben helemaal weg van dat slippertje!! Hoop dat je snel helemaal weer bent opgeknapt. Fijn weekend en knuf van mij.

Gerard zei

Prachtig slippertje met Marker motiefje? Heerlijk zulke verwennerijtjes! Je quilt is AF! Gefeliciteerd en word maar gauw weer 100 %.

conny's quilts zei

Fijn dat je weer wat opknapt. Lief dat meiske met haar konijntje... en dat slippertje is inderdaad erg leuk, aardig dat je dat zomaar kreeg!

Balsemien zei

Beterschap verder Lida!

marijna zei

Nog steeds wat in de lappenmand? Maar toch wel bezig geweest. Lief he zo'n meisje met haar konijntje! en wat ben je verwent door Jessie. Erg leuk zo'n vingerhoed schoentje.