donderdag 5 september 2013

Bijzondere dag!

Gistermorgen voor ik naar Mams vertrok snel even alle felicitaties die toen al binnen waren van jullie gekopieerd en afgedrukt zodat ik ze mee kon nemen naar de jarige job en toen snel richting Dordt!
Eerst bij Brokking (iedere Dordtenaar kent hun hazelnootgebak!) gebak gehaald en daarna een boeket van DP opgehaald bij de bloemist en snel naar Mams!
Toen ik aankwam was ze net aangekleed en klaar voor de dag, maar ze was niet blij met het nieuwe vest dat ze haar hadden aangedaan, we hadden tenslotte pas een nieuwe trui gekocht! Dus ik heb haar snel weer verkleed en even later zat ze er stralend bij in haar mooie blauwe trui:


En zo mooi aangekleed en met haar sieraden aan en om zat ze even later klaar voor de visite! Nu zeg nu zelf, ziet zij er voor een vijfennegentig jarige niet fantastisch uit! Ze vond het enig om al jullie felicitaties te lezen en ik zal ook de laatste nog even voor haar afdrukken zodat zij die ook kan lezen, iedereen heel hartelijk bedankt mede namens Mams voor jullie goede wensen!

Ik had zowel die morgen als later die middag mijn handen vol, koffie met gebak, thee met bonbons en frisdrank en sapjes, voor ik het wist was het al weer over drieën en toen nam een van mijn nichtjes het over en ben ik naar huis gegaan om voor Tara te zorgen.

Thuis gekomen even met Tara een blokje om en daarna op de bank rustig zitten bijkomen met wat steekjes! Ik had van de week de eerste steekjes gezet van het tweede blokje van links en  gisteren en vandaag kwam dat af en ook het blokje helemaal links werd gemaakt:


Ben nu aan de andere kant begonnen met weer een rode driehoek en nu weer naar deze punt toewerken en dan zal de laatste kleur groen worden toegevoegd! Maar daar doe ik nog wel een weekje over hoor! 's Avonds lekker op de bank gezeten met Jane, maar voor ik het wist was ik in slaap gevallen en een poosje later werd ik wakker liggend met Jane over mij heen en mijn naald nog steeds in mijn hand, dus toen was het echt de hoogste tijd om mijn bed op te zoeken! Maar vandaag komen er vast wel weer steekjes bij, ik kan niet gaan zwemmen vanwege een ontsteking aan mijn oog dus alle tijd voor Jane of een van mijn andere borduurtjes!

Fijne dag!

22 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Ja, dat gebak is echt verrukkelijk! Je moeder doet me zo denken aan mijn moeder, die kon ook zo mopperen als het niet ging zoals zij het wilde. Maar heerlijk dat je haar nog hebt hoor. Geniet er van.

Guusje, zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je mam, wat ziet ze er prachtig uit. En 95 wat een geweldige leeftijd.

Ans zei

Wat ziet de jarige er mooi uit, in dat Koningsblauw! Ze lijkt zo wel op Maxima! Veel borduurplezier vandaag!

Anoniem zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je Moeders verjaardag!
Mijn Moeder zei,toen ze 95 werd--kind doe toch niet zoveel moeite,'kben maar een mens van de dag.Je bedoelt het goed,maar die drukte hoeft voor mij niet.
De blauwe trui staat haar goed!
Nu vandaag maar lekker bijkomen en beterschap met je oog.
groetjes,Truus uit Drenthe

Petra zei

Als nog van harte gefeliciteerd met de bijzondere verjaardag. Je moeder ziet er uit als een grande dame die nooit al 95 kan zijn. Groetjes, Petra

Home and Lifestyle zei

Als je zo'n mooie leeftijd bereikt, mag je op z'n minst bepalen welke kleren je het liefste draagt ;-)...geweldig dat ze zich daar nog druk om kan maken. Ik hoop er op mijn 95e ook zo bij te zitten hoor!

Een fijne dag! Lekker genieten van het mooie weer!

Lieve groet, Ingrid

Sonja- Sezoentje zei

Wat vind ik het knap van je moeder om nog de wil te hebben om zelf haar kleren te kiezen. Daar heb ik zo bewondering voor, als je zulke fiere mensen in je leven mag tegenkomen krijg je toch zelf heel veel zin om mooi oud te worden.
Bijzonder dametje lijkt ze me en haar dochter lijkt op haar xxx
Fijne dag met steekjes zetten en lekker bijkomen van de drukke dag,
veel beterschap met je oog,
liefs, Sonja

GRANNY'S HOUSE zei

Fijn dat ze zo genoten heeft.

Hij wordt mooi Lida!!!

Groetjes
Ines

Elly zei

Wat heerlijk Lida om een moeder te hebben die er op zo'n leeftijd nog zo geweldig uit ziet en wat een schitterende trui, de kleur staat haar zeker heel erg goed.Ze kan zo aan de miss 95 verkiezing meedoen.
Genieten jullie nog maar jaren samen.

AnitaS zei

Wat ziet je moeder er mooi uit in die blauwe trui. Toch weer een stukje opgeschoten met DJ. Fijne dag.

ria vogelzang zei

Fijn dat je mams en jij zo'n gezellige dag hadden! En leuk dat ze onze felicitaties kon lezen! Daar fleurt een mens weer van op, toch?
Tjonge, wat zul je moe zijn geweest; geen wonder dat je met Jane op schoot in slaap viel..... Gelukkig dat je naald niet gevallen was....
Nog een heerlijk, rustig dagje vandaag!
Liefs, Ria.

ria vogelzang zei

Fijn dat je mams en jij zo'n gezellige dag hadden! En leuk dat ze onze felicitaties kon lezen! Daar fleurt een mens weer van op, toch?
Tjonge, wat zul je moe zijn geweest; geen wonder dat je met Jane op schoot in slaap viel..... Gelukkig dat je naald niet gevallen was....
Nog een heerlijk, rustig dagje vandaag!
Liefs, Ria.

Jessie zei

Nog van harte met je 95 jarige mams, dat zijn er niet veel die dit mogen meemaken. En leuk dat ze ook nog geniet van je blog!

Rennie zei

Na zoveel inspanning heb je best een eigen dagje verdiend.

Ineke Hulzebos zei

Van mij nog verlate felicitaties voor je mam.Ze ziet er erg mooi uit, in haar nieuwe blauwe trui.
Groetjes, Ineke

wilma oud zei

Geweldig hoe je moeder er nog uitziet. Ik herken zoveel van je verhalen. Mijn moeder mocht 96 jaar worden en is nu 2 jaar dood.
Fijne dag nog. Groetjes Wilma

Marijke zei

Meis een beetje laat maar een welgemeend gefeliciteerd met je moeders verjaardag!
Wat ziet ze er mooi uit met nieuwe trui, de allerbeste wensen voor haar nieuwe levensjaar!
En mooi je borduur jane!!!
groetjes van Marijke

petronella zei

Een krasse Mams hoor! Fijn dat jullie en mooie dag hebben gehad! En ja vermoeiend is het natuurlijk al dat gevlieg, geen wonder dat je op de bank in slaap valt, dat overkomt mij ook zo nu en dan!! Ik bewonder je DJ trouwens, ik heb ergens het patroon ook al eens gedownload, misschien later??

Rian, zei

Ha Lida,
Ik heb een paar logjes gemist helaas en lees nu van je mams verjaardag. Dus ook van mij nog hartelijke gelukwensen. Je ziet haar zo'n hoge leeftijd niet aan hoor. En de kleur van haar trui staat haar heel goed. Toch fijn dat er een 'echte' verjaardag gevierd werd. Brokking... toe maar :)
Ik vind het zelf toch heel bijzonder dat ik op mijn leeftijd nog allebei mijn ouders heb.
geniet maar van en met haar, en ga er lekker uit zolang het nog kan.
Groetjes,
Rian
Oh ja... Je Jane wordt een beauty.. volg je een bepaald patroon bij het kleurwisselen, of doe je dat willekeurig?

Merel zei

Brokking...Jummie!!!!! Dat mis ik echt wel hier in Groningen. Wat een lieve dochter ben je van je moeder. Ze zal wel blij zijn met je. Samen kleren kopen, verjaardag regelen. Super. En natuurlijk gefeliciteerd met je mams

Patricia zei

Geweldig dat je moeder 95 jaar heeft mogen worden !
En ze ziet er helemaal niet zo oud uit, hè ?
Mijn felicitaties voor jullie allebei !
En wat maak je veel mooie dingen !

carmen zei

tarde pero sumo mis felicitaciones a tu madre!