woensdag 28 augustus 2013

Gelukt!

Gisteren naar Maasland gereden naar het piepkleine fourniturenwinkeltje waar van alles te vinden is, je moet soms wel even zoeken, want er staat heel veel op zes vierkante meter! Gelukkig staat er ook een molen met DMC garen en dus kon ik daar spierwit garen kopen om mijn parapluutje af te maken en ook nam ik zwarte zij mee om koordjes te draaien!


Ja, want jullie denken toch niet echt dat ik niet weet wat ik ervan ga maken? Welnee ..... ik weet het precies, maar het is een verrassing voor iemand en dus laat ik voorlopig nog niet zien wat het gaat worden!

Zo maar een kort berichtje, ben verder alleen druk geweest met de was en een bezoek aan Mams om haar schone kleding te brengen en daarna in de stad (Dordt dus!) bij C&A wat kleding voor haar gekocht, dat zal ik eind van de week samen met de schone spulletjes (ja weer een volle wasmand mee terug genomen!) weer naar haar toe brengen, ik hoop dat ze het leuk vind wat ik voor haar kocht, volgende week wordt zij namelijk 95 en dan wil ze heus wel nieuwe kleren aan!

Vandaag wat dingen maken voor het quiltersweekend in Belgiƫ en ook het blok voor Bep afmaken, dus genoeg steekjes!

Fijne dag!

16 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een leuk parapluutje !

Yvonne zei

Mooi geworden, echt zo'n 'My fair Lady' pluutje! Fijne steekjesdag vandaag!

Anoniem zei

Nu alvast gefeliciteerd met de VIJFENNEGENTIGSTE verjaardag van je Mams. Wat een respectabele leeftijd.....en tot nu toe zelfstandig gewoond. CHAPEAU voor je Mams. Wees maar zuinig op haar.
Groet,
Rya

Dekenstikster zei

Leuk klein borduurtje en ik lees dat je moeder 95 wordt, alvast van harte gefeliciteerd! Wat een geschenk dat jullie al zo lang samen zijn (mijn moeder is 14 jaar geleden overleden.... Dat blijft missen)
Lieve groeten, Wilma

Wietskes Quilts zei

95!!!!
wat een leeftijd, en dan zo lang zelfstandig geweest. Veel plezier met je mams en met je parapluutje. Het is echt een dotje
groetjes
Wietske

GRANNY'S HOUSE zei

Wow 95, de mijn is pas 90 ;-)
Ben zeer benieuwt naar het parapluutje.

Groetjes
Ines

Home and Lifestyle zei

Ohh...wat een leeftijd, 95 jaar! Wat heeft ze zich dan nog lang zelfstandig kunnen redden zeg, geweldig hoor. Dat verdient inderdaad een nieuwe set kleding ;-)!

Een fijne dag Lida! Lieve groet, Ingrid

Joze zei

Alvast gefeliciteerd met je moeders 95ste verjaardag, een hele leeftijd. Je pluutje is erg leuk geworden, ben nieuwsgierig wat je ervan gaat maken.

Groetjes Joze

Jessie zei

Wow, 95 jaar en dan zolang onafhankelijk gewoond, dat is een compliment waard. Alvast Gefeliciteerd met haar verjaardag!

Anita - Vlijtige Handjes zei

Na een flinke blogpauze lekker weer door je blog gebladerd. Wat ben je druk. Een toffe perenboom en je moeder die 95! wordt. Je bent nog lang niet toe aan je creatieve pensioen.
Groetjes Anita

Chris zei

Wat een schattig pluutjr, lekker ouderwets.
Jij doet de was voor mams? Dat wordt niet in het tehuis gedaan? Of raken daar ook dingen kwijt?

Jeanneke zei

Je parapluutje is een snoepie.
Geweldig, wat je voor je moeder doet en al lange tijd gedaan hebt.
Mijn complimenten.
Groetjes,

Jeanneke.

Marians Quiltblog zei

Wat een mooie leeftijd. Mijn schoonmoeder is 93, ook al een eindje op weg. Haar moeder is 100 geworden! Wat een lieverd je parapluutje.
Fijne dag,
Groet Marian

Wilma Kuin zei

Wat een leeftijd,..
Hier ligt een 92 jarige te dutten in de stoel,..

Guusje, zei

Wat een leuke paraplu. 95 wat een leeftijd.

marijna zei

Je bent er maar druk mee. Is je mams al wat gewent?