dinsdag 9 juli 2013

Oh jeetje wat nou!!

Ik ben namelijk druk met steekjes, alleen deze keer geheime steekjes en daar kan ik jullie echt niet van mee laten genieten, dat duurt nog wel even voor deze op mijn blog komen en ondertussen wil ik jullie toch wel wat laten zien..... ehhhh even denken, wel zo zagen mijn blommen er uit, kijk eens hoever ze open zijn gegaan door de warmte:


Enne .... oh ja kennen jullie witte Lavendel? Nou ik kende het niet en laat ik nu tussen de struikjes aan de voorkant twee exemplaren hebben staan, wist niet wat ik zag:


 Wacht even wat dichterbij:


Ooh en kijk eens naar mijn groente/kruidentuin:Zie je dat de Chinese kool wordt aangevallen, zal daar iets aan moeten doen, het groen van de tomaatjes is niet om aan te zien maar de tomaatjes zijn echt heerlijk! Binnenkort wat laurierblaadjes plukken en drogen, heb ik weer voorraad voor de winter en de broccoli en de bloemkool doen het ook goed!
Mmm de aardbeien laten nog even op zich wachten, maar gelukkig zijn die in de achtertuin wel rijp net als de aalbessen:


Oogst uit eigen tuin, wat een geluk vorige keren aten de vogels alles al op voor ik er maar aan dacht om te gaan plukken!

En Tara, wel die ligt lekker in de schaduw, slobbert bak na bak water leeg en wil alleen maar onder de bosjes doorlopen, maar ik ben bang voor teken en dat betekent dus dat dat niet mag! Ik krijg mijn zin, maar zij is er niet blij mee:


Vandaag weer verder met mijn geheime steekjes maar ook met de DJ, ik wissel het af want ik moet echt voor meerdere mensen leuke cadeautjes zien te maken en pas als die klaar zijn is Jane weer alleen aan de beurt! Maar ik moet ook aan de huishoudelijke klusjes al is het nog zo warm, alhoewel de strijk mag tot morgen wachten, dan zal de temperatuur iets lager zijn is gezegd!

Fijne dag!


16 opmerkingen:

Quibi zei

Was inderdaad leuk om je weer even te zien! Ik wou er nog melding van maken in mijn blog, maar dat ben ik dus vergeten :(

Anoniem zei

Ik kan me nauwelijks een voorstelling maken van jullie tuin.... het lijkt wel de oppervlakte van een landgoed. Hartstikke leuk, zeker om te oogsten. Dat kan ik zelfs hier op het balkon, alleen tomaatjes hoor!
En dan liefst kerst-omaatjes.
Voor Sarah gebruikte ik altijd Frontline tegen teken en dat hielp erg goed, is alleen aardig aan de prijs. Maar dat heb je er voor over, het zijn zulke griezels.
Hartelijke groet, Rya uit Ommoord

feltfree på Åsly zei

Heerlijk die bloemen. Geurt de witte lavendel net zo??
Groetjes Frederika

feltfree på Åsly zei

Heerlijk die bloemen. Geurt de witte lavendel net zo??
Groetjes Frederika

Anoniem zei

Haal altijd anti vlooien/tekenspul bij de dierenarts,dat helpt nog beter dan Frontline,vooral omdat mijn Manxpoes met haar lange haren gauw teken had-is nu over.
Zal ook kijken naar mijn bessen voordat de vogels ze opeten-dat doen ze al met de kersen!
Succes met het maken van je cadeautjes.
groetjes,Truus uit Drenthe

Home and Lifestyle zei

Witte lavendel...dat hoop ik ook nog eens tegen te komen!

Een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

Wietskes Quilts zei

Och die zomer, wat een heerlijkheden allemaal.
Maar Tara vind ik toch het leukst om naar te kijken hoor!
nou vooruit je DJ ook, maar die ligt vandaag even ergens anders begrijp ik?
Geniet van je dag
groetjes
Wietske

Jessie zei

Lekker, groenten en fruit uit eigen tuin, zoonlief heeft een volkstuin waar we van mee eten!

quiltvitrine zei

Succes met je geheime steekjes (spannend hoor wat voor steekjes). Mooie bloemen en ja, de teken. Rotbeesten, je hebt groot gelijk dat je dat niet wilt. Ruikt witte lavendel ook naar lavendel, net zoals de paarse lavendel?
Fijne dag en groetjes, Renske

AnitaS zei

Mooi is die witte lavendel. Lekker groente en fruit uit eigen tuin. Succes met je geheime projecten.

Corrie zei

Wat heerlijk toch om uit je eigen tuin te kunnen plukken en eten en witte lavendel kende ik niet.
Ook ik heb trouwens erg genoten van de geweldige finale van Wimbledon, miste mijn favoriet Nadal natuurlijk wel maar het was een mooie strijd, ben beslist geen fan van Murray maar hij won zeer terecht! Leuk voor de Britten!
Groetjes van Corrie

Annie Kingma.Bonnema zei

Echt zomer nu, en overal van genieten
Groetnis Annie

Chris zei

Nou, je hebt toch nog wel het een en ander laten zien hoor. Witte lavendel ken ik ook niet! Heeft Tara geen last van de warmte? Veel plezier met je geheime steekjes.

marijna zei

Mooi hoor de witte lavendel. Je kruiden en groente tuintje ziet er heel fris uit. en Tara heeft een heerlijk plekje gevonden!Fijne dag nog.

ella zei

Ik had inderdaad nog nooit van witte lavendel gehoord. Je tuin staat er verder mooi bij. Heb zelf ook net foto's van de moestuin geplaatst. Het groeiseizoen is eindelijk goed op gang lijkt het.

Anita zei

Heerlijk genieten nu in de tuin, zeker nu alles eindelijk eetbaar wordt.