vrijdag 26 juli 2013

Gewoon doorgaan!

Gisteren was het onze dag om te gaan zwemmen en dus lagen buuf en ik al om half tien in het wat koudere water van het buitenbad, maar wel heerlijk in de zon! Zo nu en dan begon het water te borrelen en kreeg mijn rug een lekkere massage, iets wat ik wel gebruiken kon want ik was nog steeds niet helemaal honderd procent. Daarna was het tijd voor het meer serieuzere werk en deden we onze oefeningen in het warme binnenbad en toen merkte ik pas goed dat ik nog niet op mijn best was, ik was na afloop doodmoe, maar best heel tevreden dat ik had volgehouden! De rest van de dag rustig verder gegaan en zelfs
´s middags toch weer wat steekjes gezet en het blokje af geborduurd waar ik aan was begonnen en besloten toch verder te gaan met de middeltint groen:


Ik denk dat het toch een mooi vloeiend geheel zal worden en nu zit ik alleen even uit te vogelen of ik het volgende blok met de lichtste groene eerst zal maken of netjes weer het rijtje af zal gaan werken!!
Ach ik zie wel hoever ik kom en misschien doe ik vandaag wel heel iets anders, vond een leuke tekening op het net die heb ik afgedrukt, moet hem even aanpassen maar ik denk dat ik er een heel leuke stitcherie en later een heel leuk cadeautje van kan maken!

Fijne dag!

13 opmerkingen:

Chantal zei

Ik hoop voor je dat je je vlug terug 100 % voelt .
Ik ben ook bezig met de dear Jane , ik vind de jouwe heel leuk worden . Ik heb het me iets makkelijker gemaakt en maakt het in paarstinten , 1 kleur per blok . Ik blijf je vorderingen volgen .
Groetjes
Chantal

Johanna Faber zei

Lida doe het rustig aan, je voelt zelf wel aan je lichaam wat je wel en niet kan, en dan is het heerlijk om even te ontspannen
je Jane word schitterend
Fijn weekeinde groetjes Joke

Anoniem zei

Om te ontspannen is borduren een goede manier.
Misschien had je het jezelf nog gemakkelijker kunnen maken door borduurgaren met verlopende kleuren te gebruiken,dan verandert het blok vanzelf in een passende kleur.Dat heb ik gedaan met een letterlap en ga dat ook weer doen met de SAL van Annelein.
Succes en beterschap.
groetjes,Truus uit Drenthe

Willy zei

Een heel gepuzzel nog met die kleurtjes, maar wel erg leuk om te doen. Beterschap ook!

Gerda Hartman zei

Rustig aan maar met dit warme weer. Kan er ook slecht tegen. Wat wordt ie toch mooi! Fijn weekend alvast.

Sonja- Sezoentje zei

Je werk wordt prachtig Lida!
Ik lees dat je je niet zo heel lekker voelt, hopelijk komt het vlug weer in orde en intussen, groot gelijk, gewoon rustig aan doen :)
Liefs en een beterschapsknuffel van Sonja

AnitaS zei

Knap dat je het toch volgehouden hebt. Verder maar rustig aan hoor. Mooie steekjes er weer bij.

marijna zei

Niets is lekkerder met dit weer, dan in het zwembad zijn. Ik ben er dinsdag geweest, ook met oefeningen.Net als jij zwem ik in het warme bad. Ook met deze temperaturen lekker. IK ben helemal weg van je borduurwerk. Ziet er prachtig uit.

Chris zei

Je bent wel een kei hoor met dat trouwe zwemmen. Is natuurlijk heel gezond. Maar doe niet te veel hoor!

Gerard zei

Na gedane arbeid is het nog steeds goed rusten en je werkt hard genoeg. Rustig aan bij dit warme weer is toch het beste advies en morgen is er weer een dag...
Ga lekker je eigen gangetje dan breekt
jouw lijntje(draadje) niet.

Evelyne zei

Heerlijk in het warme water oefeningen doen, zo belast je geen spieren.
Ik hoop dat je weer 100% wordt, maar alles heeft zijn tijd nodig.
Succes met je DJ.

Lieve groetjes, Evelyne

Cisca zei

Wat een moed om je Dear Jane zo te borduren. Ik geloof niet dat ik het aan zou durven. Maar het wordt mooi, dat is zeker!

Knuffel, Cisca

Guusje, zei

Wat wordt Jane mooi. Ik vind het kleurverloop zo ook erg mooi. En als ik het zo goed zie doe ik ongeveer hetzelfde in het zwembad als jij. Grappig.