dinsdag 4 juni 2013

Langzaam maar zeker!

Komt er schot in mijn borduurtje! Terwijl DP een file voor zich had van ruim twee uur stilstaand verkeer en Nadal op de tv de vloer aanveegde met een tennisser met een Japanse naam, zette ik steekjes aan mijn nieuwe rolletje! Wat een snertklus was dat, misschien snappen jullie dat niet, maar ik heb dus echt een hekel aan die losse steekjes die een figuur moeten vormen, geef mij maar kruisjes, dan weet ik meteen of ik goed ga! Maar nu moesten er nota bene vier van die figuren gemaakt worden en ik heb toch doorgezet! Kijk zover ben ik gekomen:Ben ook gaan zoeken naar mijn bedeltjes en wat bleek de schaartjes die ik had zijn allemaal veel te groot, alleen het zilveren (ja ik moet het even poetsen) komt in de buurt, maar ik ga eerst op zoek naar een nog kleiner exemplaar, want dat is namelijk van het dametje in mijn quiltwinkeltje!


Over mijn quiltwinkeltje gesproken, ik moet echt nodig de zwabber erdoor halen, de ramen zemen en de stofjes netjes in de vakken zetten, bovendien liggen de kopjes op de grond omdat Tara  er tegenaan gestoten heeft, heb nu speciaal spul om alles vast te zetten, misschien een klusje voor vandaag?

Zo de helft van de berg strijk heb ik gisteren weggewerkt, dus vandaag hoop ik de andere helft weg te werken, bovendien wil ik nu ook eindelijk de zomerkleding in de kast hangen en de winterkleding opbergen, dus genoeg te doen vandaag!

Fijne dag!

17 opmerkingen:

Jeanny zei

Jaren geleden maakte ik dit rolletje ook, Het eerste exemplaar leeft zelfs niet meer. Maar ik heb een nieuw gemaakt.
Succes met vervolg.

Wietskes Quilts zei

Ik vind dat nou juist zo leuk. Ht ziet er gaaf uit hoor.
sterkte met ruimen vandaag, misschien maar eens een knoop leggen in die staart??
groetjes
Wietske

Marjan zei

Het is wel heel goed gelukt! Mooi hoor!

Cisca zei

Waar een file al niet goed voor is! Het is wel een schattig borduurtje geworden, zeg, maar ik ben het helemaal met je eens wat die steekjes betreft, ik haat ze ook!
Succes met het zoeken naar een nieuw schaartje, en wat een geluk dat dat quiltwinkeltje maar klein is, dat is eerder klaar dan een echte!
Knuffel, Cisca

Elly zei

Het is wel een schattig borduurtje hoor.
Je hebt eer van je werk.
Vandaag schijnt de zon. Gewoon de deuren tegenover elkaar open zetten waait vanzelf het stof eruit.Lekker gaan genieten van het mooie weer.groetjes

Ineke B zei

Het is wel weer een prachtig borduurwerkje, ook de kleuren!

Sterkte met ruimen enzo, scheelt wel dat het goed weer is denk ik.

Liefs, Ineke

Anoniem zei

Het is prachtig geworden, maar ik snap wel wat je bedoeld. Ik heb dat namelijk bij het borduurpatroon de antieke pop. De achtergrond maak je ook met steekjes om een huizenpatroon te maken. Je rol wordt wel heel erg mooi, dus het vervelende werk leidt wel tot iets moois.
Fijne dag vandaag.

feltfree på Åsly zei

Ziet er prachtig uit Lida.
Lieve groet Frederika

Yvonne zei

Heel mooi geworden, veel plezier vandaag in het zonnetje!

petronella zei

Het wordt wel een mooi borduurtje hoor! Maar ik ken dat, kruisjes kun je zo volgen! Alhoewel jij wel heel fijn werkt! En je verslag van A'dam was wel erg leuk, ja en zo'n tulpenbeursje kreeg ik van mijn Franse quiltvriendinnen, hadden ze gekocht in de Keukenhof! Leuk hè? Fijne dag!

AnitaS zei

Maar het resultaat wordt wel heel mooi. Mijn poppenhuis roept ook om een poetsbeurt, maar de tuin roept nog harder.

GRANNY'S HOUSE zei

Het is een dotje aan het worden Lida!!!

Groetjes
Ines

Jessie zei

Het ziet er toch al heel mmoi uit!

Nardy zei

Dat wordt een erg leuk borduurwerkje!

Anoniem zei

Vind het een leuk patroontje voor het rolletje.En je hebt mooie kleurtjes gebruikt.
Is het gelukt met de strijk en stof?
gezellige avond
groetjes,Truus uit Drenthe

Chris zei

Ik snap die losse steekjes al niet, laat staan de rest, maar leuk wordt het wel.
Tja, ik dacht laatst al toen ik bij dat winkeltje naar binnen wilde kijken .... Haha, zo blijf je bezig Lida en die vuile ramen zellen wel meevallen. Slim om de kopjes vast te lijmen.

Grit zei

Wonderful stitching.
Grit from Germany