dinsdag 30 april 2013

Een héél bijzondere dag!

Ik ben niet echt Konings gezind, maar ik neem wel mijn petje af voor Beatrix, wat heeft zij het geweldig gedaan de afgelopen 33 jaar en ik keek dan ook gisteravond naar haar rede en was diep onder de indruk en vooral haar woorden dat haar keuze van echtgenoot de beste was die zij in haar leven ooit had gemaakt, dat maakte op mij de meest indruk. In ons huis dus geen vlaggen,  oranje kronen of andere excessen, maar simpel dit:

Appeltjes van Oranje, een blikje pepermunt of eigenlijk moet ik zeggen een pepermuntblikje want het is al leeg en dan dat Oranje Wuppie, is alles wat hier in huis oranje is, op mijn sjaal na en die zal ik morgen dan ook omdoen:

Verder hebben wij gisteren een bezoekje gebracht aan het tuincentrum  en daar heb ik wat foto's gemaakt van dingen die mij opvielen, wat te denken van deze klossen? Niemand verwacht toch klossen met katoenen kant in een tuincentrum! Of wilde je nog een hartje? Nu die zijn er te kust en te keur van heel klein tot de enorme knapen die je links op de foto ziet staan en als je niet in de harten bent, dan kun je nog altijd een Bhoeda beeld kopen voor in je tuin, al hebben deze massaproducten weinig met Bhoedisme te maken!

Maar later ging ik nog even wat boodschappen doen in het winkelcentrum en daar zag ik dat wij vandaag niet alleen het Koningslied gaan zingen, maar daarna moeten we ook allemaal gaan dansen de Maxi tango, hier heb je de stappen die groot op een winkelruit waren geplakt!:


Ik wens iedereen een heel bijzondere Koninginnedag en ook al pak je jezelf niet in oranje kleding en ga je niet hossen , maar ga je net als ik voor de buis zitten, toch een heel

Fijne dag!

17 opmerkingen:

Nellie zei

Dat wens ik jou ook toe een hele fijne dag en ik ga ook niet hossen maar ga in mijn tuintje aan de slag en tv kijken nartuurlijk

geniet van de dag
Groetjes Nellie

Wilma Kuin zei

Fijne dag en de sjaal staat prima!!!
De vlag hangt hier te wapperen in d ewind,...

Lupineke zei

Hihi, wat een leuke foto van jou met die sjaal Lida :) Jij ook een fijne dag, dat koningslied gaat hem voor mij helaas niet worden.. ;)

Anoniem zei

Jij ook een hele gezellige dag met een mooie oranje sjaal-dan zal het oranjezonnetje vanzelf wel volgen!
groetjes,Truus uit Drenthe

marga zei

Fijne oranje dag.
Marga

Home and Lifestyle zei

Veel plezier vandaag, Lida!

Lieve groet, Ingrid

katrien zei

Fijne koningsdag.
Altijd leuk eens rondlopen in een tuincentra.

Annelies zei

Een fijne kroningsdag toegewenst !

AnitaS zei

Jij ook een fijne dag. We hebben voor het eerst in 10 jaar weer de vlag uitgestoken.

Gonny zei

Vlag met oranje wimpel hangen uit. Oranje Wuppie in de auto. Oranje tompoezen zijn al op. Geen kroning op t.v voor mij het is buiten te mooi weer en ik ga lekker zaaien, ompotten enz.

Annie Kingma.Bonnema zei

de vlag is uit, we hebben geen wimpel.
verder kijk ik TV en brei
Sjaal staat leuk
Groetnis Annie

Yvonne zei

Jij ook een hele fijne dag gewenst Lida!

Barbara zei

Hallo liebe Lida,
Wir haben die Unterschrifts-Zeremonie und auch die Feier in der Kirche im Fernsehen gesehen! Ich muß sagen, es war sehr, sehr beeindruckend!!! Sehr stimmungsvoll, und auch die Ansprache von Wilhelm Alexander fand ich sehr gut! Das Kleid von Maxima war natürlich einsame Spitze! Einfach ein Traum !
Liebe Grüße
Barbara

Anoniem zei

De vlag hangt uit MET de oranje wimpel. Ik ben geen uitgesproken monarchist, maar vind een koningshuis representatiever dan een "gekozen" president.
Allebei even duur, zeker weten, maar een koningshuis vind ik belangrijker!
Ik hang dus achter de TV en maak intussen een kleine rood-wit-blauwe
vlag MET oranje wimpeltje voor mijn poppenhuis. Bovendien ga ik een leuke foto van Beatrix zoeken om te verkleinen en in mijn poppenhuis te hangen. En mogelijk één van Willem Alexander. (Met Maxima?, van wie ik zeker geen fan ben, wie weet).
Doet zo voort, meisje.
Groet, Rya

Conny's-blog zei

Nou fijne konongsdag gewenst, alles op de tv was echt prachtig toch..............liefs.Conny

Conny's-blog zei

Nou fijne konongsdag gewenst, alles op de tv was echt prachtig toch..............liefs.Conny

marijna zei

Ik ben ook niet echt koningsgezind, maar heb deze dag toch als erg leuk beleefd!