donderdag 21 maart 2013

Mandje nr.9!

Gisteren een drukke dag gehad en nadat ik de morgen in de nagelstudio had doorgebracht en ook nog snel wat spulletjes voor cadeautjes had gescoord kwam ik tegen twaalven weer thuis en maakte een stevige wandeling met Tara, gelukkig hadden we geen last van de sneeuw want die was al weer gesmolten.
Maar wat vond ik bij thuiskomst in de brievenbus? Juist alweer een mandje, deze keer van Anja M.


Ze schreef dat zij het sober had gehouden en ik er eventueel zelf nog iets aan kan toevoegen, nu daar wacht ik dus echt mee tot ook de laatste twee binnen zijn, misschien is juist dit sobere blokje nodig om evenwicht in mijn quilt te brengen, maar ik kan er altijd nog iets opmaken ik ben wel weg van de gebruikte stofjes!
Bedankt Anja.


Zelf ben ik ook aan een nieuw borduurtje begonnen, maar helaas kan ik het niet showen, het is bestemd voor een cadeautje en de ontvangster leest toevallig mijn blog! Geheim dus!

Maar ik kocht onlangs bij de Quilthoeve nog een klos en een smal en lang stuk borduurstof en daar wil ik de komende dagen ook mee aan de slag, ik ga er net als het voorbeeld dat ik bij de hoeve zag borduren met het alfabet, nu alleen de Cross Stitchers Letters Bible nog gaan doorspitten om te zien welke letters het moeten gaan worden!

Fijne dag!

10 opmerkingen:

Sonja Meurs zei

Inderdaad heel erg mooie stofjes in dit mandje, jij gaat het vast en zeker tot een heel mooi geheel maken.
Veel plezier met je alfabetsteekjes, liefs, Sonja

Johanna Faber zei

Wat mooi je mandje en wat is die bible schitterend hé Lida heb hem ook, en alleen al er doorheen te bladeren is al een genot
Fijne dag groetjes Joke

Wietskes Quilts zei

Inderdaad leuk om er ook een mandje tussen te hebben zonder franje, hoe mooi ze ook zijn hoor want dat is zeker het geval. Ik houd wel van drukte in mijn werk, maar soms moet je er even iets eenvoudigers tussen hebben.
veel plezier vandaag!
groetjes
Wietske

GRANNY'S HOUSE zei

Lief mandje heb je weer gekregen.

Groetjes
Ines

AnitaS zei

Mooi mandje. Kun je mooi gebruiken om evenwicht in je quilt te brengen. Ik ben benieuwd wat je nu aan het borduren bent. Een ding weet ik zeker, degenen die het krijgt zal er blij mee zijn.

Guusje, zei

Wat een mooi mandje die zal er straks erg mooi tussenstaan.

feltfree på Åsly zei

Mooi mandje hoor.
Kun je inderdaad altijd nog zien of het wat meer nodig heeft

Groetjes Frederika

carina zei

Mooie nagels om mooi te borduren hmm ik mis wel een nagelshowtje of is het niets bijzonders.? Wat leuk die mandenwisel en ben benieuwd wat jij uit de borduurbible gaat halen! Nou morgen weer een fijne dag groetjes carina

Balsemien zei

Ha Lida, leuk al die verrassingsmandjes... Wordt vast een spannend geheel!

Ascension zei

Hola Lida
Me he perdido muchos de tus preciosos trabajos, te quiero dar la enhorabuena por todos ellos.
besitos ascension