dinsdag 19 februari 2013

Tara´s dagboek!

Hallo allemaal,

Sorry maar ik heb al een hele poos niet geschreven, komt omdat het vrouwtje het altijd druk heeft en zelf steeds stukjes schrijft! Maar vandaag wil ik wel even laten weten dat ik zielig ben! Ik heb namelijk mijn poot gekneusd en die doet toch zeer, ik loop te hinken en ben gisteren met het baasje naar de dokter geweest! Ja echt waar, ik heb een hele pot pillen gekregen en ook een prik! Nu die pillen vond ik wel lekker, maar ik wordt er ook slaperig van:


Kijk hier lig ik het liefst te slapen, lekker op de koele tegels! Ondertussen zit het vrouwtje te borduren, steekje na steekje en zo nu en dan werkt ze achteruit en hoor ik haar rare geluiden maken, maar ik keek daarnet even op de tafel en ik geloof dat het wel goed komt:


Zo en nu ga ik weer een dutje doen, ik heb net weer zo´n pil gekregen dus ik ben aardig duf! Vrouwtje gaat boven strijken en ik wacht wel beneden tot zij klaar is, dan gaan we samen een klein blokje om, want ik ben nog steeds zielig!

Fijne dag en een poot van Tara!

27 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Ach arme Tara. Wat een zielig(e) hond(je) toch. Een prik is echt vreselijk hoor. Hij moet vandaag maar lekker binnen blijven dan gaat het snel weer over.
Misschien vanmiddag maar even samen met het vrouwtje een dutje doen????

liefs
Wietske

Annelies zei

Ach wat zielig. Veel sterkte !

Else zei

Ik hoop dat je snel weer rond kan rennen! Doe maar rustig aan. knuffel Else

Bernadette van Gils zei

o wat erg, een gekneusde poot. Ja dan ben je echt zielig hoor en dan ook nog zo'n gemene prik. Dan heb je zeker van je vrouwtje wel iets lekkers als beloning gekregen toch??
Heel veel beterschap met je poot en blijf maar lekker veel slapen op die mooie tegels
groetjes
Bernadette

Jasmijn zei

Och meid toch.....hoe kan dat nou gebeuren?? Je heb toch wel extra hapjes gehad??
Hoeveel veel sterkte en een dikke knuffel van ons allemaal.
Jasmijn

Nina89 zei

Beterschap Tara!
En het borduurwerk wordt mooi!

josé zei

Wat vervelend nou Tara laat je maar lekker vertroetelen.

Vrouwtjes borduurwerk word wel mooi.

GRANNY'S HOUSE zei

Ach, wat zielig nou, hopelijk is je vrouwtje je heel erg aan het verwennen en slaap maar veel is heel goed voor je pootje.

Groetjes
Ines

foekie's fashion zei

Och lieve Tara, wat ben jij zielig. Laat je maar lekker verwennen door het vrouwtje. Groetjes van JOke

AnitaS zei

Ach arme Tara, wat ben je zielig. Laat je maar flink verwennen. Beterschap.

Gerrie Vandenakker zei

Je hebt gelijk hoor Tara,nu moet jij eens aan het woord, heel zielig voor je, heeft je bazin wel lekkere hapjes voor je?
Hopenlijk lees is morgen hoe het met je is!

Anoniem zei

Dat is naar voor Tara.

Wilma Kuin zei

Ach arm beest!! Veel sterkte met je ppot,..

Anoniem zei

Ach gossie toch Tara. Wat vervelend voor je. Gelukkig heb je pijnstillers gekregen, want anders was het 2x zo vervelend voor je. Beterschap toegewenst.

yvonne zei

Ach gossie,gossie!!
Het is zo vreselijk om wat aan je poot te hebben(ik heb op dit moment ervaring)
Doe maar rustig aan nu je de pillen moet slikken .
Groetjes yvonne

Conny's-blog zei

Ach arme Tare toch, maar snel weer beter worden hoor. En laat je maar lekker vertroetelen en lekkers aan pakken haha.............liefs.Conny

Gerard zei

Wat zijn honden toch zielig als ze iets mankeren. Het gaat je door merg en been, een hond te zien lijden en je kunt er niets aan doen, behalve pillen en een injectie...
Sterkte!

Carin zei

Slaap maar lekker Tara terwijl je vrouwtje haar steekjes maakt !!

Elly zei

Leuk he al die quiltvriendinnen die je een berichtje sturen, nou blijf maar lekker uitrusten dan is het heel snel weer goed en vooral niet forceren.

Ellie zei

Arme Tara, je bent echt zielig met zo'n pootje. Meestal krijgen hondjes dan wel vaak wat lekkers toegestopt.
Beterschap hoor!
Groetjes, Ellie.

Willeke zei

Goh Tara,
Van harte beterschap Hond, dat zal toch niet meevallen om steeds zo rond te hinkelen.
Doe jij eerst maar even een dutje, dan knap je vast heel snel weer op!

Groetjes,

Chris zei

Slaap jij maar lekker hoor Tara, dat is goed voor je. Dat doet Max ook, beetje meer dan jij denk ik, maar ja, hij is ook een stukje ouder natuurlijk. Dat pilletje zal je wel helpen hoor. En hoe is het met die jonge man daar bij jou in huis. Hij moest toch afrijden zaterdag? Poot van Max en groeten aan je bazinnetje.

feltfree på Åsly zei

Beterschap toegewenst met Tara.
groetjes Frederika

marijna zei

Ach toch, wat sneu voor je dat je pootje zo zeer doet. Slapen helpt goed hoor! En laat je vrouwtje maar lekker borduren.

Yvonne zei

Ach....Arme Tara, laat je maar lekker verwennen door het vrouwtje en baasje met af en toe een lekker hapje en een lekkere massage. Gewoon af en toe zielig kijken en je zielige pootje af en toe hoog houden....dat helpt vast! Beterschap!

carina zei

He jakkie wat een toestand hoop voor je dat je lekker verwend wordt en snel weel opmde been , Eeeh poot bent. Blaf je even een groet naar je vrouwtje? Carina

Lupineke zei

Oh wat zielig voor Tara, hoe krijgt ze dat nou in hemelsnaam voor elkaar? Gelukkig dat de dierenarts uitkomst bracht, en hopelijk huppelt ze weer snel zoals voorheen!! Dikke knuffel voor Tara natuurlijk :)!