zondag 23 december 2012

Ze zitten overal!

Gisteren gingen we op familie bezoek en dat werd een heel gezellige dag! De nichtjes werden door ons verrast met cadeautjes en die werden ondanks dat de jongste zich niet lekker voelde met veel plezier uitgepakt en meteen gebruikt:

 De oudste kreeg een grote houten koffer met allemaal teken en schilder benodigdheden en zat even later een mooi plaat te kleuren voor haar oom! De jongste kreeg een heleboel klein pakjes, waar o.a. klei, gips gietvormen en kleurpotloden in zaten en ook een koffertje met allemaal kleine dingetjes om te knutselen. Ook pappa moest een pakje uitpakken, want deze Kerstvakantie is hij de eerste dagen thuis en dus kan hij met zijn meiden in de keuken aan de slag met het speciale kinderkookboek en bakspulletjes!

DP kookte deze keer bij hun thuis een heerlijk Portugese maaltijd en na een lekker bak koffie (met chocolade kransjes) gingen wij met Tara weer op huis aan. Tara heeft er weer van genoten om met hun Mechelse herder te spelen en ze kwam dan ook doodmoe thuis en viel meteen in slaap in haar bench!

Maar ook was ze geobsedeerd door de kooi met ratjes van de meisjes, zelfs na een haal van een van de ratjes bleef ze er naar toe gaan:


Bij thuiskomst vonden we een briefje van de postbode, er was een pakje afgegeven bij de buren en terwijl ik Tara uitliet ging DP het even ophalen (dacht dat het wel voor hem zou zijn!), het was voor mij en kwam van Heleen, het was de schitterende Rockefeller sjaal die zij voor mij heeft gebreid, meiden hij is mooi! Heb hem meteen even omgeslagen, maar ik laat nu even de foto's zien die zij op haar blog plaatste!

 

Is hij niet prachtig!! Ik ben er helemaal weg van en denk dan ook dat deze met de Kerst lekker mijn schouders warm houdt! Bedankt Heleen, echt te gek!

Zo en dan kom ik nu eindelijk toe aan de kop van dit logje! Wie zijn die ze en waar zitten ze dan wel, zul jij je afvragen, wel ze zijn weer de sneeuwmannen en ze zitten bijvoorbeeld in de WC:


en in de gang:


Zelfs in de kamer zitten ze op het tafeltje onder de tv:


Oh.oh en ik vond er ook nog één in de keuken, die had een plekje gevonden aan het wildrek:Meiden het lijkt wel een invasie, zomaar tien sneeuwmannen erbij! Oh help nee het zijn er zelfs elf want er kwam ook nog een leuke kaart met sneeuwman binnen !!! Ja dat krijg je als je leuke neef je even meeneemt naar een schattig winkeltje en deze echt voor heel weinig geld werden aangeboden! Ik kon echt niet kiezen en dus is mijn verzameling eindelijk ook dit jaar weer wat uitgebreid!

Vandaag moet ik toch echt wel even mijn handen laten wapperen, want gisteren is er wel het een en ander blijven liggen, dus ik weet niet of ik ook nog aan steekjes toekom maar ik kan wel genieten van mijn kouwe kereltjes!

Fijne dag!

25 opmerkingen:

katrien zei

Wat een leuke sneeuwmannen.

feltfree på Åsly zei

Wat een heerlijke dag. Gezellig thuiskomen en dan zo'n prachtige sjaal in de bus. Genieten met alle sneeuwmannen. Dat wordt echt fijne kerst.
Gr Frederika

Yvonne zei

wat een gezellige dag hebben jullie gehad en gelukkig Tara ook met haar maatje! Je sneeuwmannen zijn enig en passen ook qua kleur zo mooi bij je interieur. Maar het allergeweldigst vind ik toch wel je sjaal, wat een beauty, ik ben meteen verliefd! Weet jij waar het patroon te koop is?

susana zei

Ze blijven leuk, de koude mannen!
fijne kerstdagen, groetjes Susi

Heleni zei

Wat een super mooie sjaal Lida. Die zal je zeker lekker warm houden.
En je verzameling koude kerels vind ik helemaal geweldig.

gr.Heleni

Sezoentje-Sonja zei

Die koude mannen zijn zooo leuk, het wordt inderdaad al een flinke collectie, die op het toilet liggen te dollen vind ik super!
Fijne zondag, liefs, Sonja

Bed, breakfast en quilts zei

alleeen nog de echte sneeuw, een fijne kerst toegewenst,
karen

Lupineke zei

Wat een gezellige dat hebben jullie gehad met de familie! De meiden zijn echt heerlijk verwend! En dan je sjaal, wat een juweeltje Lida, hier ga je ongelofelijk veel plezier aan hebben! De kleur zal je ook prachtig staan! Groeten aan de kouwe kerels, hi hi, leuke verzameling zo!!

Jessie zei

Wat een prachtige sjaal. lijkt bijna een trui. De sneeuwmannen hebben een mooi thuis gevonden, gelukkig voor je smelten ze niet!

GRANNY'S HOUSE zei

Geweldig zo'n verzameling sneeuwmannen, ik heb er twee en als ik die van jou zie, dan moet ik nog eens op jacht, maar pas in de uitverkoop ;-)
Wat een schitterende sjaal, wat kan zij toch prachtig breien.

Groetjes
Ines

Elly's freubel hoekje zei

Wat een leuk verslag over je gezellige fam.bezoek
Je koude mannen invasie vind ik super
Gelukkig staan ze niet buiten, want ze zouden gauw water worden PFFF bakken vallen eruit
Wel goed weer om steekjes te zetten!
Elly

Rennie zei

Wat een pachtige sjaal en je sneeuwmannen, wat moet je je verwend voelen. Waar heeft Heleen dat patroon vandaan? Geniet van je dag en uhhh je handjes laten wapperen .... met mate he dan blijft het leuk!

Jeanny zei

Mooi cadeau die sjaal! Gezellige boel met die sneeuwmannetjes overal!
Fijne zondag

AnitaS zei

Fijn zo'n dag en dan als toetje die prachtige sjaal. Leuk al die sneeuwmannen.

yvonne zei

Heel schattig de sneeuwmannen.
Staat zo gezellig!!
fijne feestdagen en een goed en gezond 2013 liefs yvonne

marga zei

Mooi hoor al die sneeuwmannen. Pas maar op dat ze niet gaan smelten haha.
Fijne dagen.
Marga

Anoniem zei

Wat een gezellige familiebijeenkomst. Mooie sneeuwmannen, vooral die in de toilet staan zijn erg mooi.
Fijne kerstdagen toegewenst en groetjes,
Renske

Kiekplaotiesenzo zei

Zo te zien een fijn familiebezoek en je hebt de meiden flink verrast! Gezellig toch! groetjes.

Cybele's patch zei

Wat een mooie afsluiting van een gezellige dag om zo'n verrassingspakket te ontvangen. De sjaal is prachtig! De sneeuwmannetjes zijn leuk. Ze zouden zich hier ook in het hele huis mogen ophouden.

Berna zei

Gezellig logje met leuke kouwe kerels.
Fijne dagen!

petronella zei

Gezellig met al die koude mannen!

Ellie zei

Wat een prachtige shawl!
Leuk al die sneeuwmannen, ik kom ze ook overal tegen.
Groetjes,

Marga (MarPie) zei

Heerlijk zo'n dag en wat een leuke sneeuwmannen. de groene passen echt in het kleine kamertje. De sjaal is een plaatje die zullen je schouders echt warm houden.

Groetjes,
Marga♥

Carin zei

Wat een leuke sneeuwpoppen allemaal !!

Wilma Kuin zei

Hele fijne kerstdagen en lieve groetjes,...