vrijdag 7 december 2012

Nog even dit!

Denken jullie nog even aan de Quilttentoonstelling binnenkort bij de Karperhoeve, Zuidbuurt te Maassluis! En nee niet alleen leuk voor dames en quiltende heren, maar ook voor echtgenoten die geen steekjes zetten en de kinderen om de verlichte boerderijroute te rijden, maar er zijn ook dressuurwedstrijden en de hoeve zelf is ook een bezoek meer dan waard! Dus houdt vrijdagavond 14 en zaterdag 15 december een plekje vrij voor een heel bijzonder uitje, kijk hier maar eens even dan krijg je vast een voorproefje!


Oh en ja ik zette wel wat steekjes, maar dat was geen succes! Mijn linnen blijkt toch net een draadje te fijn te zijn, ik moet 12 draden op de centimeter hebben en geen 13, dus vandaag even voor ander linnen kijken. Bovendien ben ik ook lekker fout bezig geweest, de bodem zit aan de verkeerde kant genaaid, maar ik ga hem toch helemaal overnieuw maken! Straks ga ik lekker borduren bij Crownstitches aan een borduurtje van Blackbird designs, heb er nog heel wat liggen, dus dat wordt kiezen!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Maar ik zie al wel wat je aan het doen bent, en wat lijkt me dit toch leuk om te doen. Ik wacht op het vervolg.
Prettige dag
liefs

Wietske

GRANNY'S HOUSE zei

Klinkt allemaal erg leuk.
Veel plezier vandaag.

Groetjes
Ines

Lupineke zei

Hi hi, wat leuk Lida.. maar als je vandaag mijn logje leest, dan weet je waarom het mij helaas niet gaat lukken om de 15e te komen ;)! Succes met de steekjes vandaag, hopelijk gaan ze nu beter!! Lieve groet!!

AnitaS zei

Heel veel borduurplezier vandaag. Groetjes Anita

Anoniem zei

Klinkt goed allemaal, succes met de steektjes en fijne sneeuwdag.
Groetjes, Renske

Sezoentje-Sonja zei

Wat jammer dat het zo ver weg is want je tip lijkt me wél erg leuk!
Veel borduurplezier, hopelijk kan je er nog door met de sneeuw, hier ligt intussen al een heel dik pak hoor!
Liefs, Sonja

marga zei

Wat een prachtig plaatje.
Groeten
Marga

Guusje, zei

Veel plezier met borduren.

Jolanda zei

Ik denk dat ik volgende week misschien wel een kijkje komt nemen, klinkt erg gezellig. Have fun met de steekjes vandaag.