vrijdag 14 december 2012

Gisteren was het een druk dagje!

Riverdale Opbergbus Love BlackNu ja wel eerst lekker uitgeslapen en na het ontbijt ben ik vertrokken naar Zwijndrecht, wel met DP zijn auto omdat het zitten in mijn auto momenteel geen pretje is, de stoelen zitten echt te diep en dus pikte ik de zijne, zette de stoelen lekker hoog, zwaaide nog even en daar ging ik! Eerst naar Intratuin in de hoop daar de ontbrekende spulletjes voor het toilet op de kop te kunnen tikken, wat helaas niet is gelukt!! Maar ik slaagde wel voor een leuk cadeautje voor mijn vriendin, ze heeft een wit met zwarte keuken en dit blik past daar dus perfect in.

We hebben samen lekker een bakje gedaan tussen de middag en daarna ben ik naar mijn oude werkgever gegaan voor een bijeenkomst van de bonden over wat oude zaken die daar uit de weg moeten worden geruimd. Het was vooral heel erg leuk om al mijn collega's weer te zien en even gezellig bij te praten!

's Avonds had ik tijd om voor de derde keer een draad te rijgen door mijn grote aardbei en die af te maken en dat is gelukt !

 

Met bruin garen heb ik er de pitjes op geborduurd en zo is hij geworden!

Vandaag is het weer Tilda club, ik hoop dat de potjes er zijn zodat we huisjes af kunnen maken! Maar we gaan waarschijnlijk ook nog wat leuke sneeuwpoppen maken, niet vergeten mijn camera dus mee te nemen!

Sorry was vergeten dit bericht op de juiste tijd te zetten en dus kwam het pas zo laat omdat ik de hele dag bezig ben geweest en bezoeken heb afgelegd!  Dus maar even dit aanpassen:
Fijne dag! Fijne avond!!

13 opmerkingen:

petronella zei

Leuk die aardbei!

marga zei

Het tijdstip maakt niet uit maar het meegenieten van al dat mooi's is wat telt.
Groeten
Marga

lia zei

Fijne avond,ik had je al gemist vanochtend tijdens mijn lees en koffieuurtje.
Groetjes Lia

feltfree på Åsly zei

Kortom een gezellig dagje. Leuk aardbei.
Groetjes Frederika

Cisca zei

Mooi groot is je dakkapel, en wat een leuke spulletjes in de vensterbank. Ik hoop, dat alle ellende nu een beetje geleden is en het wat rustiger wordt.
Knuffel, Cisca

Sezoentje-Sonja zei

Haha, ik dacht al: waar blijft Lida ;)
Die aardbei is leuk zeg!
Fijne avond, liefs, Sonja

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lekker aardbeitje is het geworden.

Groetjes
Ines

Annelies zei

Wat een grappige aardbei. Fijne avond !

Chris zei

Apart die aardbei! Dat was natuurlijk leuk voor je om oudcollega's te ontmoeten. Maar ik begrijp dat het toch wel een zakelijk iets was. Moet ook af en toe gebeuren hè. Dagdag, fijn weekend.

Corina zei

Leuke aardbei! Ik ben benieuwd naar jullie Tilda-verrichtingen.

Marjan zei

Wat een grappige aardbei! Fijne avond!

Jolanda zei

Lekkere aardbei..
Zeg die quilttentoonstelling in de karperhoeve, heb je enig idee hoe laat dat begint morgen?

truste..

Cybele's patch zei

Leuke aardbei. En een gezellige dag gehad!