donderdag 27 december 2012

Een heel gezellige Kerst!

Gisteren was Mams hier en ik heb zelf gekookt, de dag ervoor hebben we met zes man gegourmet en dat was ook zo'n heerlijke dag. Maar vandaag doe ik het rustig aan want ik moet even bijkomen, heb namelijk slecht geslapen en dus zijn er ook geen steekjes gezet en waarschijnlijk komen er vanavond ook geen steekjes bij! Maar ik heb eens lekker zitten kijken wat ik de afgelopen drie jaren allemaal voor leuks heb gekregen met de kerstruilen, nu gisteren hebben jullie mijn laatste pakjes al gezien, maar kijk maar eens wat er nog meer hier in huis rondhangt:


Boven aan de ornamenten hanger hangt dit engeltje dat ik van Miranda kreeg opgestuurd in 2009, ze woonde toen nog in de USA en de leuk broche heb ik gisteren ook weer op mijn trui gespeld, het engeltje heeft een vingerhoedje als klokje bij zich!

Carine maakte dit schattige tasje met engeltje en ook het hartenmeisje voor mij in 2010, ook de leuke ornamentjes hieronder zijn van haar hand, ook deze hangen aan mijn ornamenten hanger:In 2011 kwamen de pakjes van Marcha en dit schattige hartje prijkt nu in de keuken aan mijn wildrek:


Dit jaar kwamen er dus gebreide ballen bij en zo is een ornamenten hanger helemaal vol met schattige creaties, toch leuk om die allemaal te zien hangen, maar het allerleukste is toch mijn slapende kerstmannenquiltje, dat hangt bij mij in de keuken zo gaaf!


Dit maar ook het boodschappenlijstje hangt daar en het schaartje zit in mijn naaidoos, het zijn stuk voor stuk lieve cadeautjes met heel bijzondere herinneringen!
Zo vandaag maar eens zien wat de dag zal brengen, in ieder geval hoop ik toch wat steekjes te zetten!

Fijne dag!

15 opmerkingen:

Sezoentje-Sonja zei

Als ik deze mooie posten van jou lees dan denk ik altijd: volgens mij kijk je bij jouw thuis je ogen uit! Ik hou daarvan, zo een huis waar je overal zelfgemaakte en unieke handwerkjes ziet, het geeft een huis een ziel :)
Fijne dag vandaag, liefs, Sonja

Ellie zei

Mooi al die cadeau's die met zoveel zorg zijn gemaakt.
Je hebt ook fijne kerstdagen gehad. Kom lekker bij vandaag.
Groetjes, Ellie.

Johanna Faber zei

Wat een enig post Lida , het blijft enig om zelf gemaakte dingen te ontgaven
Dat zijn weer treasures voor de rest van je leven
Fijne dag liefs Joke

AnitaS zei

Het is toch altijd het mooist om zelfgemaakte dingen te ontvangen. Fijne dag.

feltfree på Åsly zei

Wat veel leuks in de loop der jaren. Ook zo veel zelfgemaakte dingen.
Gr Frederika

katrien zei

Leuke geschenkjes waar je jaren van kunt genieten.

ria vogelzang zei

Wat een schatten, he?! Daar wordt een mens echt blij van!
Kom maar heerlijk bij van de gezellige kerstdagen!
Liefs, Ria.

Anoniem zei

Ook weer mooie en leuke cadeaus gekregen. Veel plezier ermee. Een dagje bijkomen en geen steekjes zetten is ook weleens lekker.

GRANNY'S HOUSE zei

Het een is nog leuker dan het ander.

Groetjes
Ines

Carin zei

Wat zijn het toch allemaal juweeltjes Lida !!

Willy zei

Stuk voor stuk mooie cadeautjes, leuk! Fijne dag,

Merel zei

Aha, dat is dus een wildrek. Ik vroeg me al af.....ik dacht altijd dat die dingen voor pannen en pollepels waren. Nu zie ik er fazanten aan hangen, maar al die leuke knutseltjes hebben toch mijn voorkeur. Leuk gedaan.

mieke zei

Inderdaad leuk zo'n rek, voor leuke gemaakte cadootjes.

Guusje, zei

Wat lek om al de ceadeaus weer voorbij te zien komen die e hebt gekregen. Ik pak ze er ook steds bij, het rek vind ik erg leuk.

Kiekplaotiesenzo zei

zofijn dat je het echt waardeerd en er ook van geniet! top!!!