maandag 19 november 2012

Bezige zondag!

Belofte maakt schuld en dus ben ik gisteren aan de slag gegaan en heb mijn blokken gemaakt voor de Sandy-quilt-block-drive voor de slachtoffers van de storm en deze zitten nu in een envelop en gaan vandaag op de post, in mijn geval naar Canada waar mijn teamleider zit die van een aantal blokken quilttops zal maken en daarna gaan ze naar Amerika waar ze zullen worden gedubbeld en gequilt! Bij de laatste briefing las ik dat er al 1800 blokken zijn toegezegd!


De bedoeling is dus dat het Wonky Tonk blokken zijn die omrand worden door een donkere rand, zwart, bruin, donkerblauw of grijs. Wil je ook nog meedoen? Dan kun je hier je eigen aanmelden:
http://quiltinggallery.com/quilters-fun/sandy-quilt-block-drive/
Geef daar je naam op en het aantal blokken dat je wilt maken en dan krijg je binnen korte tijd een berichtje waar je blokken naar toe moeten, heb je nog genoeg restjes, wat let je!

Terwijl ik boven bezig was, was DP beneden aan de slag, kijk eens weer wat stappen verder in het toilet:

 

Het lampje is opgehangen, het deksel zit op de bak en ook de ketting met trekker zit eraan (ja een witte porseleinen met Pull erop!) en de wc rolhouder heeft ook zijn plekje gevonden, de bovenrand van de lambrisering zit ook op zijn plek, maar die staat nog in de grondverf, maar dat wordt van de week dus allemaal afgewerkt en ook de pot komt dan op zijn plek te staan, daar moet voor geboord worden, maar dat doen we dus niet op zondag.

Ik heb gisteren geduimd, dat die aardige mevrouw de andere spulletjes op de kop kan tikken en ik dus een telefoontje krijg dat ik ze vandaag of morgen kan gaan ophalen!  Ik denk dat ik voor het eind van de week jullie wel foto's kan laten zien van een helemaal af toilet!
Oh ja en onlangs kwam er ook een nieuw horloge voor mij binnen, eenzelfde als onlangs was gestolen en wat wij na veel zoeken toch vonden op het internet, DP kocht het en heeft gisteren de band op maat gemaakt en ik ben er dolblij mee!

Zo straks fysiotherapie en verder ligt er na een weekend wassen draaien natuurlijk weer een flinke berg strijk. al met al genoeg te doen vandaag!

Fijne dag!


17 opmerkingen:

carine zei

Lida de blokken zijn mooi! wat zullen ze blij zijn. Je Toilet komt helemaal goen en mooi, puik werk van DP. Je horlogee is ook subliem , ben gelukkig voor jou dat je zo eentje hebt kunnen vinden! Nog veel strijkgenot , voor mij is de strijk deze avond aan de beurt , vandaag Bee... een jarige , dus lekker keuvelen en natuurlijk steekjes.... Mijn lentequilt voor 1/3 gequilt. dikke knuffel en ja de sneeuwmannen worden morgenochtend gemaakt! toon een foto als ze klaar zijn... dikke knuffel hé

feltfree på Åsly zei

Er is dus weer hard gewerkt. Mooie blokken voor een mooi doel.
Fijne dag.
Frederika

Sezoentje-Sonja zei

Haha, ik moest zo lachen toen ik je berichtje zag want....ik zit hier te " zweten" om twee lapjes aan mijn stichery te naaien en kijk toch eens wat jij weer laat zien, gewoon een hele hoop prachtige quiltblokken.
Ooit, ja ooit zal ik aan zo een leuke actie ook kunnen meedoen ;)
Wat schieten jullie goed op zeg, is dat toilet dan ook een AFfO of geld dat alleen voor stofjes ;))
Dikke knuffel en een fijne week van Sonja

Bed, breakfast en quilts zei

wat een prachtige kleur grondverf, bijna zonde am af te lakken!

Guusje, zei

Wat wordt je toilet toch mooi, echt geweldig, mooie lamp, houder en stortbak en kleuren. Mooie blokken heb je gemaakt en wat geweldig dat je hetzelfde horloge terug hebt. Succes met de strijk vandaag.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat heb je een mooie blokken gemaakt, daar zullen ze daar wel heel blij van worden.
Wat zal je wc mooi worden.

Groetjes
Ines

marga zei

Ik lees het al niet stil gezeten.
Maar her resultaat mag er zijn.
Groeten
Marga

AnitaS zei

Moie blokken heb je gemaakt. Wat wordt je toilet beeldschoon. Fijn dat je eenzelfde horloge hebt kunnen vinden. Fijne verse week.

Anoniem zei

Mooie blokken voor een mooi doel.

Chris zei

Geweldig hè, dat er zóveel blokken worden gemaakt! En nu moeten ze daar alles aan elkaar gaan naaien, nog een heel karwei.
Je toilet wordt helemaal luxe!!

Willy zei

Mooie blokken heb je bijgedragen. Wat een gezellige toilet krijg je. Hopelijk lukt het met de spullen.
Je bent ook weer helemaal bij de tijd met je horloge, toch wel fijn als je dag zo vol is.
Fijne dag,

Crea Annemieke zei

Hoi Lida,
Wat een gezellig toiletje heb je. Zelfs versieringen aan de stortbak!
Lief idee van die quiltblokken. Die hebben nog een hele reis te gaan!

Mooie dag en lieve groet Annemieke

Gert zei

Wat ziet jullie toilet er al gezellig uit zeg, mooi werk. En goed dat je deze blokken gemaakt hebt, het is voor een goed doel.

Wietskes Quilts zei

Inderdaad, wat een prachtige kleur nu al. En als dit alleen nog maar de grondverf is......
Mooie lapjes heb je gemaakt voor een heel goed doel.

groetjes

Wietske

Anoniem zei

Wel oppassen hoor! Straks komt er niemand weer van die wc af. Wat ziet dat er al gezellig en knus uit!

mieke zei

Goed gewerkt, met de blokken.
En het toilet ziet er al goed uit.

Carin zei

Je toilet wordt leuker en leuker !!!