zaterdag 27 oktober 2012

Ken je dat???

Je loopt zo te genieten van allerlei moois dat je helemaal vergeet foto's te maken?? Wel daar had ik gisteren ook last van, tot ik bij deze Franse borduurstand kwam en daar een paar heel leuke lappen zag hangen, toen dacht ik er opeens aan! Dus kijk toch maar even mee naar een zeer beknopt verslag van ons bezoek aan Ahoy:


Het ging omdat borduurtje in het midden met die schaapjes, een hartstikke leuk patroontje maar de prijs die was niet mis en daar ik toen al aardig wat had ingeslagen ben ik dus stevig doorgestapt!
Alhoewel, kijk een hoe gaaf deze spulletjes uitkomen op deze gestreepte lap!
Ik was er weg van en dan die gave geborduurde Kerstman met zijn zak los op zijn schouder, werkelijk een te gek idee! Maar ik was weg van hoe de verzameling zo was gegroepeerd, dat ga ik ook ergens in huis toepassen, weet alleen nog niet waar!

Wat zagen we nog meer? Wel er waren natuurlijk wolkramen te kust en te keur en ook haken was goed vertegenwoordigd, we neusden in de boekenkramen en tussen de lapjes, zeiden gedag bij Marianne en neusden tussen haar prachtige spulletjes, nee ik heb niets gekocht er ligt nog een quilt van haar te wachten om geborduurd en gemaakt te worden, maar er stond ook een heel gave popstandaard (kijk maar in haar winkel!), maar ik ben er niet voor gezwicht (vast een volgende keer!) Ook even bij Bep geneusd en daar nam ik een paar patroontjes mee. Nee niet de twee sneeuwpopjes rechtsonder, die kocht ik bij Cora en hiervan is de opbrengst voor research voor ALS, dus mocht je nog gaan, wip even aan het is echt een lief pakketje!


 Bij de Franse kraam stond ook de etagère, is hij niet gaaf!Ik wou dat ik in huis zo'n hoekje had!
Ok! We gaan weer verder, hier nog eens stel foto's die ik zo maar bij enkele kramen schoot:Het was erg echt gezellig en niet al te druk, dus we konden overal goed bij komen!


Alhoewel het bij deze kraam echt dringen geblazen was!


Hier ook een foto van een van de wolkramen, er hingen werkelijk schitterende sjaals! 

Nu als laatste mag ik jullie nog het tweede deel van mijn buit laten zien, de boeken:

Links een boek met grote letters om te borduren en Henny vond in een van de tweedehands boeken bakken een boek met Hardanger patronen en ook dat losse patroon werd er door Ria en haar uitgevist! Nu meiden samen met een rolletje grof borduurlinnen (om mijn Hardanger te oefenen) was dat mijn hele buit!
Hier zit dus een heel blij en tevreden mens lekker na te genieten!

Mocht ik vandaag mijn borduurwerk helemaal afkrijgen, dan kan ik met wat Hardanger steekjes gaan oefenen! Gaaf!

Fijne dag!


28 opmerkingen:

petronille zei

Ik ga vandaag met de dames van de breiclub naar de handwerkbeurs. Door je foto's krijg ik er nog meer zin in! Wat een leuke dingen.

Bizzy Martine zei

Hoi Lida
Zo te zien had je een leuke dag.
Grtjs Martine

Sezoentje-Sonja zei

Wat lijkt me dat een gave beurs om rond te struinen, dankjewel voor het mogen meegenieten. Die hoek met die etagère is werkelijk om te smullen :))
Fijne zaterdag, liefs, Sonja

foekie's fashion zei

Zo jij hebt een heerlijke dag achter de rug en vol ideetjes thuisgekomen. Nu nog uitvoeren. Groetjes van Joke

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er gezellig uit, ik ga volgend jaar naar Zwolle want dan zijn er meer quiltkramen en ik zit nog te dubben over Arnhem.

Groetjes
Ines

Corina zei

Klinkt als een zeer geslaagde dag, leuk! Nu lekker nagenieten met je verse aankopen!

carina zei

Niet geweest maar zo toch een beetje gezien wat er was. Leuk die peer is die ook van Bep? Lekker nagenieten dan vandaag! Groetjes carina

katrien zei

Fijne dag heb je gehad,leuk om even mee te genieten.

Cisca zei

Wij zijn donderdag geweest en hebben ook genoten. Maar ik heb die mooie borduurlappen gemist, daar waren we toen al te moe voor, denk ik. Heb geen foto's gemaakt, maar ik had deze keer een excuus, mijn fototoestel is kapot. Maar de nieuwe is onderweg, gelukkig.
Knuffel, Cisca

Guusje, zei

Wat een geweldige beurs is dit, wat zul je genoten hebben.je hebt mooie aankopen gedaan, nu lekker nagenieten.

ria vogelzang zei

herlijk, wat een gezellige foto's!
Zou zo zinb hebben om heen te gaan...... afstand is alleen wat groot en de planning voor vandaag staat al vast.....
Zucht.......
Volgende week wel met vriendin naar tentoonstelling in Delden; ook leuk!
Geniet ze vandaag!

Ineke B zei

Mooie aankopen! Gisteren ben ik ook onverwacht geweest maar vergeten foto's te maken. Wel genoten en o.a. veel mooie borduurwerken gezien.

Veel plezier met de Hardanger-steekjes!

Liefs, Ineke

Annelies zei

Mooie dingen gekocht. Leuk je foto's te bekijken.

Heleni zei

Zo te lezen kon voor jou de dag niet meer stuk.
Heerlijk zo'n beurs, voor leuke ideetjes en natuurlijk om leuke dingen te kopen.
Jij bent weer even zoet.

gr.Heleni

Anoniem zei

O Lida wat een heerlijke dag heb je gehad en weer met een mand vol ideeen
fijn weekeinden groetjes joke

Marjan zei

Genieten was het inderdaad. Wat een mooi verslag!

Klaske zei

Volgens mij heb je een fijn dagje gehad! Het is voor mij te ver, dus ik ga meestal naar de handwerkbeurs in Zwolle..
Fijn weekend

Carin zei

Wat een gezellige foto's !

Willy zei

Leuk verslag Lida. Mooie aankopen, zo kom je niet zonder werk te zitten. Fijn weekend,

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Hi Lida..♥
Ik was er al vorig jaar♥ ..maar viel beetje tegen ..want Bep♥ was er toen niet en veel te druk..en ja er hangt soms een prijskaartje aan ..;O
Ik kijk wel naar de foto's♥ hihi ook leuk!!
Zo te zien had je een gezellige dag♥ Liefs en fijn weekend Gaby..♥

Heidi Kuijer zei

Ik was ook gisteren geweest. Grappig om te denken dat we misschien elkaar hebben voorbij gelopen zonder het te weten omdat we elkaar alleen kennen van de blogs.

Het was mooi maar ik heb mijnzelf goed ingehouden. Ik heb al zo veel stash al liggen. En wat was het leuk om Marianne te ontmoeten!

Hugs en groetjes,
Heidi

Jessie zei

Je hebt een heerlijke dag achter de rug met mooie aankopen. Ik zie het boekje Award Winnings voor €5.00 dat is boffen.Ik heb ze vanaf 1991 en heb er heel wat meer voor betaald, veel plezier ermee!

Chris zei

Alleen door het kijken in zo'n stand krijg je ideetjes om ook eens thuis uit teproberen. Zoals dat ene hoekje! Errug leuk.

Yvonne zei

Dat ziet er geweldig uit Lida, je hebt vast weer heel veel inspiratie opgedaan voor de komende tijd!

Janny de Roo zei

mooi, mooi, mooi.....!!

Lupineke zei

Lida... was jij er ook??? Nou ja zeg, en hebben we elkaar niet eens gezien? Ik ben drie dagen als hulpverkoopster actief geweest bij de wolwinkel van vriendin Alet, superleuk! Als ik dat toch geweten had dat jij er ook was! Je bent weer heerlijk geslaagd, geniet maar lekker van je nieuwe aankopen! Lieve groetjes!!

quiltlodge gerda zei

Wauw, dat zag er allemaal weer geweldig uit. Knap, dat je de Franse kraam niet hebt leeggeroofd; wat hebben die toch altijd een leuke dingen hè. Is die twinkle star een Spaanse zaak?
Overigens ben je toch nog met een respectabele buit thuis gekomen!

carine zei

prachtig! zou er ook graag eens naartoe gaan! mooie werkjes helemaal mijn ding!! Heb je goed gezien en lekkervan genoten, bedankt om ons mee te laten genieten , dikke knuffel Carine