zondag 2 september 2012

Zo'n zalig zonnige zaterdag!

Begonnen met lekker uitslapen (Tara sliep dus ook uit!), ontbijt met zijn tweeën en daarna de boel glad gemaakt, wasjes lekker buiten in de wind gehangen en toen gebadderd! Zo nette kleding aan, opmaken en dag schat, ik ga! Waarheen? Wel naar de zomerfair bij de Quilthoeve in Naaldwijk deze keer! Het was weer heerlijk weer en dus konden we buiten volop genieten van leuke spulletjes, prachtige borduurtjes bij Simone en natuurlijk schattige lapjes die Rennie aan de man bracht!
En meiden wat is de quilt die rond het borduurwerk van Simone werd ontworpen mooi!! Daar heb ik dus echt even bij staan kwijlen!



Wil je hem even beter bekijken? Klik dan op haar naam en dan even scrollen naar 27 augustus en daar staat hij er in zijn geheel op! Het was heerlijk om weer allemaal bekenden te ontmoeten en lekker even bij te kletsen! Erg leuk ook om eindelijk mijn naamgenote te ontmoeten die daar voor de dorstige mens zorgde! Ook ontmoette ik Tammy bij wie ik komende woensdag de eerste steekjes op het Hardanger pad ga leren zetten! Daar kijk ik nu al naar uit!

's Avonds aten DP en ik buiten, de kleine bbq werd op tafel gezet en het kacheltje werd stevig opgestookt, een omslagdoek voor hals en rug en we konden zo uren buiten zitten:

En dat kacheltje deed echt goed zijn best!
Heerlijk warm zo dicht bij het kacheltje!


 

Overal brandden lampjes en kaarsjes, de donkere foto's heb ik daarom zonder flits gemaakt, die geven de tuin een feeërieke sfeer. Het was puur genieten!

Zo en nu wat betreft de zondag! Hoogste tijd voor de laatste volle week van de lapjes!


Het zijn de lapjes 357 t/m 363, jullie zien het zeker wel het jaar van de lapjes is bijna vol! Maar om deze te kunnen laten zien moet ik wel even Mieke bedanken, zij stuurde mij afgelopen week nog een stapeltje, zodat ik ook de laatste dagen nog wat te showen heb! Bedankt Mieke!
Zo en vandaag even langs Mams, haar nieuwe pantalon moet even worden ingekort, want nog twee nachtjes slapen en dan wordt zij vierennegentig! Dus dat zijn mijn steekjes van vandaag!

Fijne dag!

26 opmerkingen:

Marijke zei

Ja was heel leuk bij De Quilthoeve, je jammer genoeg gemist!
Fijne zondag,
groetjes Marijke

Audry zei

Hoi mam,
Was zo te lezen echt een zalige dag voor je. Fijn dat je zo heb genoten. Zelf had ik de buurt BBQ georganiseerd en die was dus gisteren. Wat een mazzel hadden we met het weer zeg, dat zag er van de week toch heel anders uit. Al met al genieten. Ik ben nu hartstikke op, dus vandaag doe ik lekker helemaal niets. Dikke kus, Audry

Made by Meet zei

Inderdaad, het was genieten daar in Naaldwijk, al dat moois! Leuk dat je de cursus Hardanger gaat doen, de voorbeelden zagen er prachtig uit!
Fijne zondag, groetjes Meta

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Ach wat ziet het er allemaal gezellig uit. Jammer dat je je op zo'n dag niet in tweeën kunt splitsen hè? Maar goed, jij kunt van mijn foto's genieten en ik van de jouwe.
Heerlijk hebben jullie buiten gezeten, inderdaad echt genieten hoor. Maar wanneer horen we Tara weer eens? We moeten wel op de hoogte blijven van haar dagelijkse doen en laten hoor!

Prettige dag en succes bij je mams. Ook zo heerlijk..... ik heb ook nog een mams.

doeg

Wietske

liefdevoortextiel zei

Duidelijk een zalige zaterdag, wat een aparte quilt met de merklap.Alvast een fijne verjaardag met je moeder en veel succes bij Tammy!

AnitaS zei

Jammer dat ik niet naar Naaldwijk kon. Ik heb heel wat gemist. Heerlijk dat je nog zo lang kon buitenzitten. Fijne zondag.

Anoniem zei

Lieve Lida, wat heb jij weer een heerlijke zaterdag achter de rug!! De foto's spreken voor zich.. ;)! Super dat vuurpotje, da's echt genieten zeg! Het bleef heel de avond zacht, ik hoorde hier de buren tot diep in de nacht feesten :)! Fijne zondag en lieve groet!!

Marga (MarPie) zei

Heerlijk zo lang buiten zitten. Kleding vermaken vind ik altijd een van de mist leuke klussen maar ja ze moeten gebeuren. Fijne dag verder.

Groetjes,
Marga♥

Heleni zei

Gezellig logje Lida. Je foto's zijn echt leuk.
Fijne zondag.

quiltlodge gerda zei

mmmmm, wat een gezellig dagje met een super romantische afsluiting :)

carina zei

Zo heb ik toch nog wat gezien van de fair. Ziet er allemaal weer heel gezellig uit, En wat hebben we geluk gehad he met weer dit weekend zalig, nou zeker gezellig zo in de avond met de bbq en de kaarsjes.
Gefeliciteerd net je moeder 94 wat een leeftijd.
Groetjes carina

Klaske zei

Wat een gezellige foto's Lida!!

Ria van Kasteel zei

Ziet allemaal weer heel gezellig uit.

Groetjes van Ria ;0)

mieke zei

De foto's zien er gezellig uit.
En de lapjes ?? graag gedaan.
Succes met de broek.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat moet dat een leuke dag geweest zijn, ik heb tenminste genoten van je verslag.

Groetjes
Ines

Daniëlle zei

Jammer dat ik je niet gezien heb joh! Hadden we even bij kunnen knuffelen! Genoten daar he?!
Mooie dag verder, liefs, Daniëlle

Chris zei

Dat was weer een fijne dag Lida. Het was ook mooi weer gelukkig. Zo heerlijk om lekker lang buiten te kunnen zitten. Jullie kunnen er altijd iets gezelligs van maken. Ik vind het knap hoor, een heel jaar lang elke dag lapjes. Maar je bent er bijna!

ria vogelzang zei

Gezellige foto's!! Wat een leuk verslagje van de Naaldhoeve; ik zat op de open dag bij Quiltpalace; ook al zulk prachtig weer en fantastische mensen!
Veel plezier met je Hardanger steekjes!!
Groetjes, Ria.

Frederika zei

Ziet er gezellig uit de fair. heerlijk met zo'n mooi zonnetje erbij.
Dat is dubbel genieten.
Gr Frederika

Rennie zei

Het was zeker leuk elkaar weer even te zien. Al ik ik het best wel druk met de verkoop, zo tussendoor mijn vriendinnetjes gedag zeggen is toch een cadeautje. Wat een leuke foto's van jullie mini BBQ. Ziet er erg sfeervol uit.
Kus

Cuny zei

Gezellige dag geweets dus.
Zo grappig: als je naar die kachel kijkt lijkt het haardvuur een gezicht.

Anoniem zei

Wat een gezellige dag heb je gehad. Jammer dat onze camper kapot is, want het stond op mijn lijstje om in de buurt van Naaldwijk een plekje te zoeken. Maar geniet nu zo van je foto's.

Balsemien zei

Oh Lida dat ziet eruit als een heel romantische avond. Je ziet eruit als een filmster met die mooie krul onderin je haar en die omslagdoek!!

Kiekplaotiesenzo zei

Ziet er heel gezellig uit in de tuin!! en alvast gefeliciteerd met Mams Lida. groet, Diny

Ageeth Dorsman zei

Ik was er ook en heb er enorm van ge-
noten (ik heb je niet gezien, maar het
was dan ook zo druk). Leuk, dat je
gaat leren Hardanger borduren, dat
gaan we dus binnenkort wel zien op je
blog!
Groetjes van Ageeth

josé zei

Wat een top weekend met een goede afsluiter heerlijk.