zaterdag 8 september 2012

De dag van gisteren!

Gistermorgen zat ik op mijn gemak achter de pc en zat wat blogs te lezen, zette toen mijn Outlook aan en plots kwam daar de boodschap dat het weer  borduurclub was bij Crownstitches, dus moest ik plots gaan rennen want i.p.v. tien uur in Schiedam (een kwartiertje rijden!) had ik dus om half tien al in Hellevoetsluis moeten zijn! Nu dat ging ik niet meer halen, met vol gas kwam ik om tien uur hijgend over de drempel! Alleen had ik dus niets meegenomen om aan te werken, want de club is een pub geworden waar je alleen aan Blackbird designs mag werken, nu had ik nog een ufo thuis liggen maar daar had ik dus niets aan en dus zocht ik een nieuw patroon uit en zette daar de eerste steekjes van!
Het patroon heet Morning Star en het wordt een schattig klein borduurtje!

Maar ik was niet de enige, we waren met een hele groep en wat waren er leuke dingen gemaakt deze zomer! Kijk maar eens mee:


Deze schattige borduurtjes waren echt beeldschoon, ik heb de patroontjes ook en weet nu ook zeker dat ik ze met een draadje over een draadje ga maken, zo lief en fijntjes!


Niet alleen borduurtjes zagen het licht, ook dit schattige gehaakte schaapje stal de harten van de aanwezigen! En wat te zeggen van dit prachtige doosje, het dekseltje draagt een prachtig zwart-wit borduurtje en maakt van een tabaksdoosje een prachtig sierraad!Het kleine geborduurde aardbeitje dat aan het schattige schaartje hangt,  is  gevuld met zand zodat het prima is om naalden aan te scherpen, bijna
zonde om te gebruiken zo schattig!

En toen trok Els een blik open, deze prachtig geborduurde  lap was een van de creaties die zij deze zomervakantie prachtig afwerkte!Haar voorliefde voor primtives en country werd helemaal duidelijk met dit grappige kussentjes, zo mooi en origineel verwerkt! En tenslotte een Primitive letterlapje dat we al een jaartje geleden hebben gemaakt, maar dat nu ook tot een schattig kleedje is verwerkt!


Laat het nu net als het mijne op het nachtkastje van haar logeerbed liggen! Jullie zien het zeker wel, we hebben de smaak weer helemaal te pakken en ondanks heerlijke lachbuien, lekkere koffie met roomsoesjes werd er ook hard gewerkt aan nieuwe werkstukken, maar daar laat ik volgende keer wel weer eens wat van zien! Vandaag hopelijk weer wat tijd voor steekjes, maar in ieder geval gaan we genieten van een heerlijke zonnige dag! Fijne dag!

P.S. Hier nogmaals het antwoord op een vraag over de sleuteltjes:
Het sleutelpatroon is van Shakespeare's Peddler en heet Antique Locks and Keys.

16 opmerkingen:

Grit zei

Sehr schöne Sachen.
Liebe Grüße Grit

Wietskes Quilts zei

Ik kijk mijn ogen uit, wat ontzettend veel moois laat je daar zien. Om van te watertanden gewoon. Zou het allemaal wel willen maken.

Ohhh we komen echt tijd te kort he?

groetjes en geniet van het mooie weer.

Wietske

Sezoentje-Sonja zei

Wat lijkt me dit een supermooie dag te zijn geweest, goed dat je het nog net op tijd zag, al dat moois had je toch voor geen geld ter wereld willen missen hè:)
Wat is je nieuwe patroontje mooi, ik hou er ook wel van , ze passen zo mooi tussen oude spulletjes, maar één draadje over één, wat een werk zeg.
Fijne zonnige dag vandaag,
liefs, Sonja

Nardy zei

Wat een prachtige werkjes laat je daar zien! En je hebt ook weer een mooi patroon uitgezocht. Fijne dag, groetjes Nardy

Jeanny zei

Je laat mooie werken zien, zeker die grote merklap.
De patroontje van Blackbird Design zijn eigenlijk allemaal geweldig leuk...!
Fijne dag

Supergoof zei

Jeetje, ik zat al heerlijk te genieten en toen kwam Els ineens, wat gaaf allemaal!
Ik snap niet dat jullie dat goed kunnen zien 1 zo'n draadje over 1 ander draadje,....
Maar wat is het mooi!

feltfree på Åsly zei

Hei Lida,
Ik heb de laatste dagen niet veel op de blogs gekeekn. Maar nu zie ik dat je de afgelopen dagen weer heel veelk moois hebt laten zien." Ook de veren van een ander zijn enorm leuk". Zou haast aan het haken slaan.Wat lief dat jij die laat zien.
Gr Frederika

marijke's crea zei

Hihi, gelukkig heb je nog veel moois gezien... vind de zwart witte pompoenen erg leuk!
fijn weekend,
groetjes Marijke

AnitaS zei

Wat een mooie werkstukken komen er voorbij. Fijn weekend.

Rennie zei

Wat laat je ons genieten van prachtige kunstwerkjes. Fijn weekend.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat laat je ons weer genieten van al dat moois.

Groetjes
Ines

Bed, breakfast en quilts zei

prachtig allemaal, helaas heeft de dag geen 36 uur en MOET je slapen tussendoor!

Guusje, zei

Wat een oos zie ik gier voorbij lkome, allemaal een prachtig kan me voorstellen dat je ervan genoten hebt.

Jessie zei

Leuke contacten en wat een mooie kteaties, kan me voorstellen dat je dit niet wilt missen. Fijn weekend aan het weer zal het niet liggen!

Antje uit Urk zei

Heel leuk en schattig dat borduurtje, en al het andere wat je ons laat zien is prachtig, het zal genieten zijn geweest!
groetjes,

Carin zei

Wat een leuke dingen zijn er weer gemaakt en dat schaapje .. zucht zo mooi !!