vrijdag 17 augustus 2012

Zo gezellig!

Gisteren een heel drukke dag gehad, het begon al met een bergje strijk waarvan ik de top heb weggestreken en een was die even later aan de gevel hing te wapperen! Maar daarna samen met mijn buurvrouw naar het zwembad waar we eerst drie kwartier baantjes trokken en daarna een drie kwartier durende aquarobic les volgden. Dat ging redelijk ondanks de pijn in mijn rug die sinds gisteren opspeelt, misschien toch een gevolg van de aanrijding?
Daarna naar huis waar ik nodig moest poetsen en natuurlijk met Tara wandelen.

Maar dat was nog steeds allemaal in mijn eentje, weet je wanneer het gezellig werd? Aan het eind van de middag reed ik naar Zwijndrecht naar de Aztec Rose waar om zes uur de dames uit België arriveerden! 

Deze twee waren er, Marleen en Veronique en ook deze dame die je daar achteraan ziet staan:


En natuurlijk was Carine er ook!


Helaas was ik mijn camera vergeten, dus ik heb vlug wat foto's van vorig jaar van mijn bezoek aan de bee in Poperinge gepakt! En van Carine kreeg ik naast een heel stel patroontjes, waaronder rood borduren, ook dit schattige huisje, het lapje en de rode borduurzij, lief hè?Zelf kwam ik ook niet met lege handen thuis, ik kocht weer een patroontje van Lynette Anderson :


De lapjes waren een cadeautje van de Axtec Rose, ook vond ik daar een leuke hanger voor mijn quiltjes en daar was ik zo weg van, dat moest ook mee naar huis:


Heb er nu even het kippenquiltje van Lynette aan gehangen, maar ik wil het gaan gebruiken voor de huisjes van Yoko, ik denk erover om niet de hele quilt te maken, maar meerdere kleine quiltjes, daar heb ik nu eenmaal meer plaats voor!

Zo dat was mijn donderdag, vandaag weer een drukke dag, maar daar lees je morgen wel over!
Fijne dag!

17 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Wat een inspiratie doe je op op zo.n dag he? Heerlijk om weer op terug te kijken.
Wees voorzichtig met je rug, bij mij kwam er pas na een jaar onbestemde-en geen aandacht aan geschonken pijn- uit dat er heel wat mis was na een val tussen trein en perron. Dus niet te flink zijn maar aan de bel trekken als je het niet vertrouwd.

Sterkte maar en fijn weekend. Hier in Den Bosch is het kermis, moet er niet aan denken om met die hitte in een botsauto te zitten, word bij de gedachte al misselijk

Groetjes aan Tara, het is een dikke schat

Wietske

Balsemien zei

Dat klinkt als een heel gezellige en sportieve dag Lida! Hoe is het nu met je rug?

Anoniem zei

Wat een leuke dag en ik ben nog niet in de nieuwe winkel geweest. Is vast de moeite waard. Fijne dag vandaag.

petronella zei

Wat leuk allemaal, moet ook een keer in Zwijndrecht stoppen dus. Ik ken alleen de site, groetjes

Anoniem zei

Wat een drukke, maar gezellige dag heb je gehad. Ik ken Aztec Rose alleen via internet (regelmatig wat besteld), maar hoop er ooit eens een keer te kijken. Ik lees nu trouwens ook pas over je auto, wat balen zeg...

AnitaS zei

Je hebt duidelijk een hele leuke dag gehad. Als ik uit het gips ben wil ik ook eens in Zwijndrecht gaan kijken.

veronique zei

lida, het was heel erg leuk om je terug te zien en bedankt voor het leuke geschenkje.... ik heb twee fotootjes van jou doorgemaild naar je,mocht je al de fotootjes van de groep willen, mail je me maar, stuur ik ze je wel door... dikke knuffel uit brugge

ps... we zijn toch echt verkocht aan lynette anderson hé, vind je tasje heel erg leuk en ik wil al beginnen aan m'n kussentje, maar ja, eerst nog een beetje aan m'n kerstquilt werken 'vintage rouge'

GRANNY'S HOUSE zei

Gezellig zo'n dag!!!

Groetjes
Ines

Ageeth Dorsman zei

Leuk he, in Zwijndrecht! Maar nog
leuker met zo'n stel gezellige quiltsters bij elkaar! Je hebt ook heel fraaie dingen kunnen scoren.
Fijne dag vandaag!
Groetjes van Ageeth

Anoniem zei

Dat is weer een zeer gezellige dag geweest. Ik had trouwens ook nog naar jou kunnen zwaaien toen ik naar Oosterhout reed. ;-)
Beterschap voor je rug. Het is altijd vervelend als je last hebt van je rug.

Yvonne zei

Heerlijk dagje, en een nieuw patroontje van Lynette daar wordt ik ook altijd blij van!

Anoniem zei

Gezellig, dat maakt de rugpijn weer een stuk beter.

Marga (MarPie) zei

Hopelijk is de rugpijn morgen weer een heel stuk minder.
Zwemmen is er wel goed voor.
Leuke dingen en een heerlijke dag zo.

Groetjes,
Marga♥

Miranda zei

Wat een feestje!!!Heerlijk genieten met de Belgische dames daar...groetjes enne sta jij bij Carine op die eerste foto....wow jij bent helemaal onherkenbaar! Super meid!

Jasmijn zei

Wat een schat van een tasje van Lynette!
Maar hoe gaat het met je rug? Wees er voorzichtig mee hoor!
Lieve groetjes van ons allemaal

carine zei

Hallo Maatje, spijtig van deze rugpijn, verzorg hem maar, toch vond ik hetreuze dat weelkaar terug zagen, heb er met volle teugen van genoten, volgende week gaat er post op de bus n... heel dikke knuffel en doe zo verdern,dikke knuffelxxx

mieke zei

Dat was wel een hele leuke dag.
grtjs.