zondag 5 augustus 2012

Over stofjes en steekjes gesproken...


Vrijdag was ik zoals elke week, lekker op de gezellige bee bij Cora, waar iedereen nog steeds druk was met haar project en waar ik weer wat steekjes zette op een van de rondjes van de In Full Bloom, nr 9:Maar wat bleek, Cora hield uitverkoop en daar zag ik toch deze twee mooie lappen!Ik heb namelijk een ideetje in mijn hoofd en wil eens kijken of ik dat met deze stofjes gecombineerd met de crèmekleurige stofjes die ik in Engeland kocht, kan gaan realiseren! Nieuwsgierig??? Ja sorry je moet nog even wachten, maar het zijn weer stitcherietjes en het wordt weer een quilt, verder zeg ik nog niets!

Oh en over lapjes gesproken, de prachtige quilt van Ria, kan worden afgemaakt, ik vond in een webshop in Engeland de juiste stof! Heb hem besteld en hij is al onderweg, is dat even mazzel!

En ik ben jullie trouwens nog heel wat lapjes schuldig! Maar deze heb ik ook bij elkaar gezocht, hier zijn de lapjes van de afgelopen maand! Wat vliegt de tijd! Het zijn wel twee heel verschillende soort lapjes, maar ze zullen ook niet in een en hetzelfde project worden gebruikt:
Zo vandaag doe ik rustig aan, misschien wat rondjes appliceren van de IFB, maar waarschijnlijk meer lezen en lekker wat sport kijken en misschien krijgen we er nog een mooie Gouden en/of Bronzen plak bij, want zeg nu zelf een plaatje zoals dit is toch echt genieten:

ANP

Fijne dag!

19 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Goeie morgen. Ik merk dat je er ook alweer vroeg bij bent! gezellig, kan ik tenminste met iemand kletsen...... leuke lapjes trouwens, heel erg leuk. Maar hoe kom jij toch aan die leuke stichterietjes. Ik zoek er al een poos naar, maar kan ze niet vinden. Laat je het weten? Ik zoek dit soort dingen voor mijn pronkrol, heb wel veel naaimachinetjes, naalden, vingerhoedjes enz. maar ik zoek eigenlijk een patroontje van beren en poppen enzo.

prettige zondag en tot schrijvens maar weer

Wietske

katrien zei

Mooie lapjes uitgezocht.
leuk rondje.

marijke's crea zei

Mooie bruine lapjes ben benieuwd...
fijne zondag, groetjes Marijke

Annelies zei

Leuke lapjes !
Veel plezier met stitchen vandaag.

Birgitte aka Bietje zei

Kun je nog een keertje uitleggen wat dat is met die lapjes van de maand? Ik zie het op een aantal blogs voorbij komen, maar weet niet precies wat er achter zit.
Intussen geniet ik weer van je Full Bloom, wat zijn het prachtige blokjes (rondjes) geworden. Dankjewel.

Yvonne zei

Ja, wat een kanjers die zwemmeiden hè? Echt genieten! Wat een mooie lapjes heb je weer verzameld, je bent in je hoofd altijd 3 quilts vooruit aan het denken of niet? Fijne zondag!

AnitaS zei

Je hebt al weer hel wat ideetjes in je hoofd. Nu de tijd nog. Mooi lappen zijn het. Je rondjes zijn erg leuk.

Sezoentje-Sonja zei

Wat heerlijk toch om altijd van jouw gezellige plannetjes te mogen meegenieten, het ene idee nog niet af en het volgende komt er alweer aan.
Je sticherie is heel erg mooi geworden!
Fijne zondag lieverd,
groetjes, Sonja

Cisca zei

Mooi rondje weer. En je hebt mooie lappen gekocht bij Cora, deze zaten ook bij mij tussen de lapjes van mijn 2e Sjaan, die roemloos ten onder is gegaan. Ik ben benieuwd, wat je ervan gaat brouwen. Mooie series lapjes, dat moet toch wel een hele grote quilt worden, of misschien wel twee.
Knuffel, Cisca

Judith zei

Prachtig rondje heb je weer gemaakt. Gaat alles weer goed met je hand? Fijne zondag.

Klaske zei

Jahoor, ons nieuwsgierig maken...Ben benieuwd wat het voor quilt word. Fijne zondag

feltfree på Åsly zei

Mooie lapjes laat je ons weer zien. Groot gelijk dat je ook wat van de Spelen wilt zien. Zo'n gouden moment moet je toch meemaken.Fijne rustdag Frederika

marga zei

Wat zijn het lieve borduurtjes.
En uitverkoop in een quiltwinkel alleen bij het woord al begint het te kriebelen.
Groeten
Marga

Marga (MarPie) zei

leuk stitchery en heerlijke lapjes.

Groetjes,
Marga♥

Ageeth Dorsman zei

Mooi borduurtje heb je weer gemaakt, en wat een prachtige lapjes; ik ben
benieuwd, wat het gaat worden.
Groetjes van Ageeth

Marjan zei

Leuk hè, die geweldige sportmeiden! Wat heb je prachtige stoffen gekocht. Ben nu wel heel nieuwsgierig wat je ervan gaat maken!

Guusje, zei

Mooie lapjes en wat een mooie stitcherie.

Willy zei

Van zoveel mooie lapjes word je toch weer blij. Fijn dat je de stof voor je vriend hebt gevonden. Mooie stitcherie.
Groetjes,

soyee zei

Die onderste lapjes, wat een schatjes!