vrijdag 31 augustus 2012

Er zijn van die dagen!!

Hoe ik dat bedoel? Wel ik was van alles van plan, maar op de een of andere manier kwam van geen een plan iets terecht! "s Morgens wel wezen aquarobiccen en 's middags natuurlijk naar de fysio, maar die andere plannetjes vielen allemaal in duigen toen DP de middag vrij nam, ja hij moest even voor controle naar de huisarts, maar daarna zijn we samen op stap gegaan en wel naar het grote tuincentrum in Vlaardingen en daar kochten we heide voor in de voortuin en voor mij in de huiskamer klimop of is het hang neer?


Al jaren lang had ik in deze vaas een klimop, maar een poos geleden ging deze dood en nu wilde ik graag een nieuwe, ik vind het geweldige planten.

 Dus toen ik 's avonds eindelijk wat tijd had voor wat steekjes werd het tijd om te kiezen wat te doen! Verder met plompje of steekjes aan de In Full Bloom (moet nog maar een paar rondjes), of begin ik aan iets heel anders?? Hmmm eens even kijken??? Een borduurtje... of een nieuwe quilt... of misschien een nieuwe stitcherie..... Er ligt nog wel het een en ander te wachten om te worden aangepakt!
Naast een stapel nieuwe borduurtjes van Blackbird design, ligt ook deze quilt te wachten op de eerste steekjes en wat te denken die map rechts die vol zit met allemaal nieuwe projecten en wat te denken van de boeken hieronder!! Hier staat ook nog zoveel leuks in !

Soms denk ik dat nooit iets af krijg, maar gelukkig heb ik genoeg spullen om mij heen die het tegendeel bewijzen! Gisteren keek ik even rond op mijn kamer en zag gelukkig genoeg voorbeelden hiervan!
Naast de dozen die je ziet voor quiltblokken en naaispulletjes, ook de poppen en de beren die ik aankleedde en een centimeter opgemaakt als een kat en muis en het hartje wat ook een naaldenmapje is. Eigenlijk heb ik best veel dingen gemaakt, maar nu is het lastig om te kiezen wat ik verder wil gaan doen, maar wat het wordt, dat zien jullie morgen wel weer!


Fijne dag!

15 opmerkingen:

carine zei

hey Lida, ja wat heb je nog veel te doen .. hihi hoe zou dat komen hé! we hebben nog een heleboel te doen maar dat is het leuke eraan, vervelen ...nooit!... Ben je al aan je tas begonnen? ik nog niet, gebrek aan tijd! zelfs niet om te bloggen, dus vlug eventjes en dan snel verder patchen!! dikke knuffel eb een fijne dag verder Carine

feltfree på Åsly zei

Keuzes, keuzes. Je hebt nog genoeg ideeen liggen zie ik wel. Is dat eiegnlijk niet prachtig. Het wordt pas eng als we geen ideeen meer hebben toch??
Fijne dag en ik ben benieuwd wat het wordt. Frederika

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een keuzes moet jij maken, moeilijk hoor, gelukkig werkt het weer mee ;-)

Groetjes
Ines

Sezoentje-Sonja zei

Tuuuurlijk heb jij al enorm veel gemaakt, ik "dwaal" soms door je blog om terug te kijken naar je mooie werkjes en verbaas me heel dikwijls over je variatie aan werkjes.
Maar........het kiezen lijkt me ook geen straf want je hebt voldoende nieuwe dingen liggen, ja, je moet je voorzien hè, zorgen dat je de kans niet hebt om je te vervelen ;)))
Liefs, Sonja

Jeanny zei

Dat ken ik, keuzes maken....
Één ding is zeker, vervelen doen we ons niet...haha.
Fijne dag.

AnitaS zei

Moeilijk is dat he om uit te kiezen waar je aan gaat werken. Mooie plant.

Anoniem zei

Het is hang neer.
Groet en een prettig weekend, Hanny.

Guusje, zei

Wat een prachtige stapel met projecten laat je zien, jij komt de wintervwel door.

Ineke B zei

Ongetwijfeld weet je wel weer een keuze te maken, op deze echte hobby-weerdag. Mooie klimop hanger. Gelukkig heb je genoeg patroontjes om je de komende tijd niet te vervelen.
Fijne dag, Ineke

soyee zei

Zo gaat dat met veel op voorraad hebben, dat maakt de keuze een stuk moeilijker.

Monica zei

Leuk om weer aan een nieuw werkje te beginnen, maar het lijkt bij jou of je áltijd weer iets nieuws af hebt hoor

Ageeth Dorsman zei

Blijft lastig, keuzes maken uit al die
verleidingen, waar wij aan bloot staan, maar eigenlijk is dat ook juist
zo heerlijk, al die plannetjes maken.
En je bent al enorm produktief geweest, dus een dagje niet zo veel
doen en alleen maar mijmeren, dat mag
heus wel een keertje.
Groetjes van Ageeth

mieke zei

Iets nieuws beginnen is altijd leuk.
Het meteen afmaken, niet altijd !
Succes.

petronella zei

Ha herkenbaar! Succes met kiezen, als we er maar van genieten niet waar?

Kiekplaotiesenzo zei

Hahaha.... het is een Hangklimop, vooruit.... heb je al een keuze gemaakt? groetjes, Diny