maandag 18 juni 2012

Nieuwe plannen + give-away!

Gisteren wel wat steekjes gezet met Ome Jan, maar daar valt nog weinig aan te zien, maar daarna ruimde ik wat spulletjes op in een mand in de huiskamer en kwam deze twee mooie lijstjes tegen:


Nu ik direct weer helemaal in de ban van wat ik hier mee kon gaan doen en dus zocht ik een patroontje en een lapje borduurstof en dit wordt dus een van de kleine dingen die voorlopig op mijn lijstje staan:


Het is een schattig klein ABC tje uit het Wintervogel deel van Blackbird Designs en de zijden garens heb ik nog over van een extra patroontje dat in het Zomergedeelte stond. Nee het drieluik Zomer, Herfst en Wintervogels is nog niet af, maar dat vraagt om zoveel steekjes, dat moet echt nog even wachten!
Hier kan ik gewoon elke dag wat kleins borduren en toch wat af hebben!


Gisteravond nog hier aan zitten werken, terwijl de mannen voor de tv zaten voor het voetballen, het eindresultaat hoop ik jullie binnenkort te laten zien!
Oh en wil je nog een kans maken op een schattig voetenbankje?? Hou je van Vintage? Kijk dan even bij Hannie, zij heeft een enige give-away! Oh jullie hoeven niet mee te doen hoor, des te meer kans heb ik dus!! Grijns!!
Fijne dag!


9 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er goed uit, daar zijn weer veel steekjes voor nodig.

Groetjes
Ines

Ageeth Dorsman zei

Prachtig borduurtje, wat je gaat maken
(ik hou zo van deze stijl!) en fijn
redelijk-snel-klaar-projectje! Veel
plezier met borduren!
Groetjes van Ageeth

Gerda Hartman zei

Mooi zeg. Doe je wel rustig aan? Fijne dag.

AnitaS zei

Mooi borduurwerk. Jammer dat je nog steeds niet veel kunt doen.

Erna Peekel zei

Ziet er goed uit.

Anoniem zei

Een klein maar fijn borduurwerk is ook een borduurwerk.

carine zei

Lida, klein maar fijn, echt mijndada... mooie kadertjes heb je weerom, je zal ze zeker kunnen gebruiken en er iets moois van maken. dikke knuffel Carine

feltfree på Åsly zei

Leuke borduurwerkjes.Hopelijk lukt het je om ze weg te leggen.

Groetjes

Guusje, zei

O wat ziet het er mooi uit mooie lijstjes net als het borduurwerk. Het lijkt me geweldig om met echte zijden garens te werken.