dinsdag 29 mei 2012

Vrolijke pinksterdag!

Wat was het een vrolijke dag met die heerlijke zon, al werd het in het westen wel even bewolkt zo tegen het middaguur! Gelukkig reden wij naar het oosten de zon weer tegemoet en wel naar Zwolle waar we op bezoek gingen bij een nichtje! Helaas waren hun dochtertjes niet thuis, die logeerden gezellig bij Opa en Oma omdat ze nog een paar dagen vakantie hebben, maar het was toch wel gezellig en we werden heerlijk verwend door hem:


Is het geen geweldig schort! Grinnik! En ook door haar:


We zaten heerlijk in de schaduw van een grote boom te kleppen en dat terwijl in de vijver ernaast moeder eend heel stil op haar eieren zat te broeden:


Ze was bijna niet te zien door de prachtige camouflage van haar kleuren!

Maar wij smulden (hielden ons aardig aan ons dieet!) en zaten uren te praten, terwijl wij ondertussen genoten van het heerlijke eten en de prachtige door de meisjes voor hun vader gemaakte schilderijen die de schutting sierden!Helaas moesten we weer bijtijds naar huis, omdat DP vandaag aan een zware klus moet beginnen, we natuurlijk nog wat files hadden op de terugweg en wat was het druk op de weg! Maar we waren tegen negen weer thuis.

Zo en nu snel aan de slag, er ligt een flinke strijk en ook het huis moet onder handen worden genomen en verder nog wat klusjes voor DP, dus ik ga snel aan de slag!
Fijne dag!

12 opmerkingen:

Sezoentje-Sonja zei

Dit leek me inderdaad een heel gezellig bezoekje :)
Fijn ook dat je je moeder thuis had met de pinksteren,
heel fijne week van Sonja

Lupineke zei

Die schort.. hi hi, geweldig, zoiets heb ik nog niet eerder gezien! Wat een heerlijk dagje moet dat geweest zijn! Succes vandaag weer met de dagelijkse klussen ;)!

Gerda Hartman zei

Die schort; zo'n schort bracht een van mijn zoons als grapje mee voor mijn moeder toen hij voor het eerst zelf op vakantie ging. Mijn moeder kon er hartelijk om lachen, maar heeft hem maar niet gedragen ;-)Lekker om zo eens verwend te worden.

Yvonne zei

Je hebt een heerlijk weekend gehad volgens mij. Energie genoeg voor alle klusjes dan weer vandaag.

Cybele's patch zei

Tweede Pinksterdag was echt een cadeautje. Extra vrije dag, schitterend weer en een leuk familiebezoek. Met zo'n kok kan de dag niet stuk!

Jessie zei

Mooie dag hebben jullie gehad,en wat een leuk idee voor de schutting.

carine zei

Lida wat een leuke dag hebben jullie gehad, tja de files moet je erbij nemen hé. tOch een fijne zonnige dag gewwenst voor de huishoudelijke taken, maar doe het maar rustig en geniet van de zon.. Dikke knuffel Carine

katrien zei

Heerlijk zo'n dagen.

Johanna Zweden zei

Heerlijk zo een bezoekje en weer een dag met een goud randje
Fijne dag groetjes Joke

Kiekplaotiesenzo zei

Lekker verwend daar en wat hebben de meisjes prachtige schilderijen gemaakt, heel vrolijk.

Ineke Hulzebos zei

Wat een gezelligheid!!! Grappig zo'n schort!
Groetjes

mieke zei

Die schort ... lachen ! En het schilderwerk vd kinderen, leuk.