vrijdag 4 mei 2012

Ben ik weer!

Laatste poging om een berichtje te schrijven, ben er nu drie keer uit gegooiden alles van gisteren en vandaag is erdwenen! Vanmorgen vertrokken vanaf Dundee richting het noorden! We volgden vanaf Aberdeen de route langs de kust, wat een geweldie route was dit! Puur genieten van schitterende vergezichten en prachtige bloeiende velden afgewiseld met het frisse groen van net opkomende gewassen! De zee soms blinkend in de zon en dan weer donker en dreigend door de overhangende bewolking! De tocht voerde door oude vissersdorpjes en langs ruines van oude burgten en kastelen. We bezochten een ruine die vandaag werd gebruikt voor een trouwerij! De bruid nog in korte jurk en jas liep voor ons uit met haar bruidsjapon in een plastic hoes hoog boven haar hoofd houdend! Bruiodegom en best man in kilt maar nog wel op sportschoenen droegen nog wat lekkere dingen mee in een mand en ook zij gingen ons voor de tientallen tredes eerst af naar de voet van de rots waarop het kasteel eens stond en toen weer tientallen treden op naar boven. Meerdere van de gasten waren in vol ornaat aanwezig mannen in kilts(meerdere ruiten van diverse clans) en dames in prachtige lange enkorte japonnen! Sommige gingen zlefs op hoge hakken de glibberige traptreden te lijf! Het uitzicht boven was geweldig, we hebben er prachtige foto´s van gemaakt die jullie volgende weken wel zien verschijnen! Daarna vervolgden wij onze reis, helaas werd het voor ons te laat omop de plechtigheid te kunnen wachten! We gingen verder en lunchten in een oude Inn, daarna weer verder richting Fraserburgh waarna we naar het westen afsloegen richting Elgin waar we de komende twee nachten zullen blijven. Morgen willen we een rit maken rond Loch Ness en natuurlijk proberen een glimp van het monster op te vangen, daarna zullen we nog verder naar het noorden reizen en dan weermet een omtrekkende bewging weer naar het zuiden af te zakken. In een klein plaatsje onderweg hebben we de haven bekeken en vonden we ook een mooie Keltische speld voor Mams, een leuk cadeau voor moederdag! Een schattig klein bronzen beeldje van een fazant gaat ook mee in de koffer een cadeautje voor mijn jarige DP! Zo nu dit eerst maar op het net zetten,hopen dat het nu wel goed gaat! Tot morgen maar weer! Envoor morgen een fijne dag! P.S. Let niet op de spelfouten, dat kleine toetsenbordje luistert soms wel iets te nauw!

21 opmerkingen:

soyee zei

Heerlijk Lida, ik wacht met spanning op de foto's. Ondertussen lekker maar samen genieten jullie.

marijke's crea zei

Ha Lida, leuk ben een beetje mee op reis. Je bent er echt tussenuit genieten hè!
Fijne vakantie,
groetjes Marijke

Chris zei

Hoi Lida. Je bent nu al enorm aan het genieten, lees ik. Ga maar lekker eten en slaap lekker voor straks en morgen weer een fijne dag. Groeten voor John.

Ineke Hulzebos zei

Wat heerlijk, in Schotland, daar wil ik ooit nog eens naar toe op vakantie.
Geniet maar lekker van je vakantie!
Groetjes

Antje uit Urk zei

Ooh, Lida, wat heerlijk! Genieten hoor! En je hebt ons nu al nieuwsgierig gemaakt naar het schilderij! Ik ben benieuwd naar het vervolg van je reis!
groetjes,

Willy zei

Ik kijk al uit naar de foto's.
Welterusten op jullie overnachtingsadres. Fijn weekend,
Groetjes,

Jessie zei

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en dat het weer toch goed is. Ben benieuwd naar de foto's en slaap zacht!

GRANNY'S HOUSE zei

Ga jij maar lekker genieten, de foto's komen wel.

Groetjes
Ines

Jeanny zei

Zo te lezen, genieten jullie volop. Ben erg benieuwd naar de foto's, maar we wachten geduldig.
Fijne dagen.

Hilde zei

Leuk dat het zo naar je zin is. Geniet maar van al het moois.
Groetjes

Noa zei

Mooi genieten en kijk uit naar je foto s

Guusje, zei

Ben benieuwd en geniet van jullie vakantie.

lia zei

Heee Vakantieganger heel veel plezier,ik kijk uit naar de foto's.
Groetjes Lia

Lupineke zei

Oh, dit klinkt super allemaal Lida, wat heerlijk dat jullie zo aan het genieten zijn!! Fijn dat het minder nat is daar in Schotland, meestal is het net andersom ;)! En dan ook nog Schotse kruisjes en een echte koe mee naar huis? Ik word nu wel heel erg benieuwd... Veel vakantieplezier nog!!

Yvonne zei

Ooooo....als dat internet toch niet werkt. Hoe hebben we ooit zonder gekund hè? Nu de foto's nog, geniet van je vakantie!

marijna zei

Wouwww, zitten jullie lekker in Schotland! Veel plezier nog.

foekie's fashion zei

Wat genieten jullie heerlijk, ga daar maar lekker mee verder. Groetjes van Joke

Balsemien zei

Geniet lekker Lida!

petronella zei

Ben idd benieuwd naar de foto's, geniet van jullie vakantie!!

carina zei

Heerlijk op pad zo. Lekker van genieten groet carina

Gert zei

(ik heb de afgelopen tijd wat weinig tijd gehad om blogs te lezen, vandaar de late reactie) Leuk om je verslagen van de vakantie te lezen, veel plezier gewenst!