vrijdag 25 mei 2012

Ben lekker aan het graaien geweest!

Gistermiddag naar Mams gereden om de slabbetjes en de badcape weg te brengen, ze was zo blij dat ik kwam want het was zo stil! Maar ja als je de Luxaflex helemaal potdicht doet, dan zie je de spelende kinderen in het plantsoen niet Mam en die hadden een lol! Jammer dat mijn camera en mijn mobieltje thuis lagen! Het pakje voor het buurmeisje in de brievenbus gestopt, want Mams was wandelen met haar baby!
Voor mijn achternichtje netjes ingepakt en klaar gelegd voor als ze de baby komen showen en toen de knopenpot gepakt en lekker uit gaan zoeken!
Kijk eens wat een leuke/mooie knopen ik eruit gevist heb!!


Ik was vooral blij met die rode bloemetjes knoopjes die je links ziet liggen! Weet je waarom? Ik zag bij haar een beeldschoon armbandspeldenkussen en daar kan ik deze dus voor gaan gebruiken, ik heb haar al gewaarschuwd dat ik dit na ga maken, zo leuk vind ik het!

Nadat ik afscheid van Mams had genomen ben ik snel even naar Zwijndrecht geracet naar de Aztec Rose om daar een stukje stof te kopen voor mijn Lisette Anderson quilt (had een stukje versneden!) en zag daar nog een beeldschoon lapje, dat verdween dus ook in het zakje!Links het Lynett lapje en rechts het schattige voor de heb lapje!

Nog even dit, hou haar site in de gaten, ze gaat binnenkort verhuizen en houd daarvoor een heel goede uitverkoop!

Zo straks ga ik naar de bee bij Cora, niet om steekjes te zetten, maar ik ga gezellig lapjes zitten vouwen en kleppen met de andere meiden! Misschien is er wel weer iets heel moois te showen, maar dat zien jullie dus morgen wel weer!
Fijne dag!

21 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Mijn moeder had vroeger ook zo'n heerlijke knopendoos, maar ik weet niet waar hij gebleven is. Mooie lapjes en vandaag zul je ook wel weer niet vervelen. Raar woord hé, dat kennen wij niet. Fijne dag.

GRANNY'S HOUSE zei

Dat gaat weer een leuke dag worden voor jou.

Groetjes
Ines

Noa zei

een hele fijne dag gewenst maar dat gaat zeker lukken

Judith zei

Veel plezier vandaag, dat lukt je vast.

Home and Lifestyle zei

Een fijne dag vandaag, het wordt vast heel gezellig!

En natuurlijk ook een heel fijn weekend gewenst! Lieve groet, Ingrid

Wilma Kuin zei

Deze oma heeft zelf zo'n knopenpot staan,... een hele grote,... gebruik er heel weinig van,... moet dat maar weer eens doen,..

Fijn zo'n heerlijk dagje!! Ik ga vandaag naar schoonmama,..

Anoniem zei

Leuk zo'n graai in de knopendoos. Ben heel benieuwd wat je er precies van zult maken.

katrien zei

Leuk die knoopjes.En mooie lapjes.
Fijn zonnig weekend.

Anoniem zei

Mijn moeder kon niet zo goed lopen en haar plek was eigenlijk altijd achter de naaimachine aan de grote eettafel. En iedereen die voorbij kwam wandelen of fietsen kwam even aanwippen of zwaaide in ieder geval. Dus bij ons was het altijd de zoete inval (dankzij het raam waar de gordijnen nooit van dicht waren).

Unknown zei

Heel veel plezier voor straks,
wat fijn als je zo in een doos met oude knoopjes kan grabbelen :))
Liefs, Sonja

Jossie zei

Wat heerlijk dat je je moeder nog hebt. Ik zou zo graag nog eens bij mijn moeder binnenwippen.
Veel plezier op de bee!

Anoniem zei

Oh ja, een knopendoos... ik zie het oude doosje van mijn oma nog zo voor me..! Als kind vond ik het geweldig om daar in het mogen struinen... Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van de armband! Lieve lapjes heb je weer Lida, altijd fijn om zo'n onverwacht lief patroontje te hebben liggen! Geniet je ook van het mooie weer?? Liefs Lupineke

Rennie zei

Heerlijk voor je zo bij je moeder. Geniet maar van haar!

mieke zei

Leuke knopen en mooie lapjes. Succes met het vouwen.

Klaske zei

Leuk hé zo'n knopenpot. Mijn oma heeft er ook één waar ik weleens wat uitsnoep;-))
Fijn weekend

Daniëlle zei

Grabbelen en graaien is heerlijk in zo'n knopenpot!! Houdt Tara het een beetje koel met dit weer? Mooi weekend, liefs, Daniëlle

Yvonne zei

Je mag dan wel niet quilten maar volgens mij verveel je je helemaal niet. Wat een bezige bij ben je toch,steeds vol ideeën en toch met lapjes bezig!

Ineke zei

Leuke knoopjes en je hebt een prachtig lapje erbij!!!
Fijn Pinksterweekend

Guusje, zei

Wat een mooie knopen, dat vond ik ook altijd zo leuk snuffelen in mams knopenpot, daar kwamen altijd de mooiste knopen uit. Mooie lapjes heb je gekocht en ik hoop dat je een leuke en gezellige dag gehad hebt.

Carin zei

Wat leuk al die knoopjes !!!
Een heel fijn pinksterweekend gewenst.

Hilde zei

Knoopjes... je kan er nooit genoeg hebben!
Geniet van het prachtige weekend met een steekje en een boekje.
Groetjes