zondag 22 april 2012

Vrolijke lapjes en gekregen lapjes!

Vrijdag kregen wij van Cora allemaal een klein cadeautje, twee lapjes crème kleurige stof en een klein tekstje met twee klavertjes, dit is een cadeautje dat zij in Veldhoven aan haar klanten gaat geven en wij kregen het dus nu al!  Natuurlijk ging alles niet zoals het hoort te gaan, nadat ik het patroontje had overgenomen, moest ik er nog versteviging achter doen en bij het strijken was dus meteen het patroontje verdwenen, was ik helemaal vergeten dat de speciale pen verdwijnt als je het strijkt!! Foutje!! Dus toen naar beneden, het opnieuw overgetrokken (tegen het raam houdend) en begonnen met borduren:


Daarna ermee naar boven, daar wat lapjes (nog gekocht in Frankrijk voor een paar centen en ook een lapje rood dat ik in Amsterdam op de kop tikte), lint en band (restjes) erbij gezocht en toen de twee kussentjes in elkaar genaaid, met de hand dichtgemaakt en voilá twee kussentjes:


Zo simpel en zo snel klaar en zo leuk om te delen met een vriendin die ook van steekjes houdt! Dus vergeet niet in Veldhoven bij Cora te kijken, misschien is er iets van je gading en dan kun jij ook met deze aan de slag aan de slag!

Verder natuurlijk weer de Vrolijke lapjes van deze week:


Deze leuke stofjes kreeg ik voor mijn verjaardag de rechtse van Stefanie alias Lupineke en nu kan ik echt niet meer vinden van wie ik de mooie linkse lapjes kreeg, weet wel dat ze heel leuk gevouwen zaten als zakdoekjes! Erg hè! (P.S. Was het Lia?)

Zo geen Farmers Wife up-date, had helemaal de datum niet in de gaten en ben totaal vergeten er foto's van te maken,  heb maar twee blokken gemaakt en nog niet de rij vol, maar dat komt dan volgende keer wel! Fijne dag!

27 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Je kussentjes zijn uiteindelijk goed geslaagd hoor...met mooie woorden er op!

Een fijne zondag Lida! Lieve groet, Ingrid

carine zei

Hallo, goeie morgen, wat leuke steekjes heb jemaakt! Het is een spreuk die zo'n waarheid bevat! Mooie stofjes mocht je ontvangen, helaas kan mijn knietje het niet aan om naarVeldhoven te gaan, de volgende keer beter. Lida proficiat en tot morgen, dikke knuffel Carine

Hilde zei

Mooi kussentje, fijn dat je als eerste zo'n attentie krijgt.
Leuke zondag!

carina zei

Leuk je sticherietje kussentje. Heerlijke zondag groet carina

Anoniem zei

Gelukkig dat je het overnieuw kon overtrekken. Zou jammer zijn als je zo'n leuk cadeautje hebt gekregen en er niets meer mee kunt doen!
Mooie lapjes voor de verzameling!

Sezoentje-Sonja zei

Je kussentjes zijn prachtig! Wat is dat toch ook een mooie tekst hè!
Fijne zondag, liefs, Sonja

Lupineke zei

Oh Lida, wat een schattige kussentjes!! Ze zien er zo lief uit, hier kun je echt iemand heel blij mee maken! En wat leuk om mijn cadeaulapje terug te zien! Ga maar lekker aan de slag, schijnt het zonnetje bij jullie ook zo heerlijk? Heel fijne zondag, lieve groet!!

Guusje, zei

Wat een leuke kussentjes, dit jaar geen Veldhoven voor mij dus ik geniet er hier van. Mooie lapjes laat je ook weer zien.

feltfree på Åsly zei

Je kussentjes zijn heel leuk geworden. Fijne zondag
Frederika

Noa zei

wat een lief kussentje is dat leuk om als kado weg te geven

Jeanny zei

Mooie kussentjes zijn het geworden.
Fijne zondag.

Cisca zei

Schattig, je kussentjes. Ik heb gisteren ook een lief pakketje bij Cora gekocht, voor in mijn huisje. Compleet met kantjes, lintjes en knoopjes. Nu moet ik dus ook nog naar Veldhoven, lees ik. Nou, wie weet.
Leuke lapjes weer, ik ben zo benieuwd hoe die quilt gaat worden.
Knuffel, Cisca

Cybele's patch zei

Lieve kussentjes. Wat heb je dat weer snel gedaan.

Jessie zei

Lida wat een mooie spreuk, heb het meteen opgeschreven.Dit is echt een leuk kado!

Bizzy Martine zei

Wat ziet dat er weer mooi uit!!!!
Groetjes, Martine

mieke zei

Leuke kussentjes en mooie lapjes.

Ineke Hulzebos zei

Super leuke kussentjes en snel klaar!
Fijne zondag en de groetjes

Marga (MarPie) zei

Leuke lapjes maar wat een hele leuke kussentjes zijn het geworden.

Groetjes,
Marga♥

AnitaS zei

Lieve kussentjes zijn het geworden.

Merel zei

Wat een leuk idee is dat. Mooie kussentjes. Leuk voor een cadeautje. Veldhoven is wel een beetje ver weg hoor. Misschien kom ik het nog eens ergens anders tegen.

Jasmijn zei

Wat een lieve kussentjes. Ehe van welke winkel is cora?? Dan ga ik zeker even kijken. Veldhoven is nl. dit jaar mijn verjaarskadootje......
groetjes van ons allemaal

Erna Peekel zei

Leuk!!!! die kussentjes met mooie woorden. Wat die pen betreft. Ik heb begrepen wanneer je de tekening kwijt bent door er overheen te strijken je deze weer terugkrijgt door het geheel even in de vriezer te leggen. Of het ook daadwerkelijk zo werkt weet ik niet want heb het niet uitgeprobeerd.Leuke lapjes laat je ook weer zien.

Groetjes,
Erna

marga zei

Mooi hoor die kussentjes. Ook de tekst zal menigeen aan spreken.
Gr.
marga

katrien zei

Wat een leuke kussentjes.

sylvia zei

wat een leuke dingen heb je allemaal gekregen en gemaakt: super!!!
groetjes, Syl

Willy zei

Leuke lieve kussentjes heb je gemaakt.
Fijne week,

marijna zei

Leuk zo'n cadeautje! Ziet er leuk uit. en mooie lapjes kreegje!