vrijdag 20 april 2012

Tara's dagboek!

Goedemorgen dames,

Nee ik ben nog niet op, lig nog in mijn bench en heb totaal geen zin vandaag! Voel mij niet lekker! Ben ook niet naar de training geweest, mocht niet!! En dat terwijl het vrouwtje mij dat wel had beloofd, maar er schijnen daar nogal wat mannetjes rond te lopen en vrouwtje wil geen jonkies!
Ik weet het wel, maar ja ik wil ook best een vrijer en dat mag dus niet!Ja ik heb buikpijn en het ergste is dat ik als ik binnen ben een broekje aan moet! Hoe halen ze het in hun hoofd om mij dat aan te doen!! Kijk nou eens, dat is toch geen gezicht! Gelukkig is het zwart net als ik, maar mensen dragen toch broeken, dat is toch niets voor honden!!
Mag ook niet lekker los rennen op het veldje bij het park, ik vind mijn vrouwtje maar vervelend! Ja ze is wel lief, maar ze houdt mij nu heel kort aan de riem en ik mag niet eens andere honden begroeten!
Nu ik ga nog een uurtje pitten en dan ga ik lekker een poosje naar buiten in mijn ren, daar hoef ik gelukkig geen broekje aan!

Fijne dag!

P.S. Vrouwtje gaat straks weg steekjes zetten zegt ze en dan blijf ik lekker de hele ochtend in mijn bench!!

14 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Ach Tara, wat zielig voor je. Hoop dat er snel betere tijden aanbreken en dat van dat broekje, dat kan ik wel begrijpen hoor ;-)

Yvonne zei

Och....arme Tara, ik voel met je mee hoor! Vraag aan je vrouwtje of ze je wil laten steriliseren. Valt best mee zo'n ingreep en dan hoef je nooit meer zo'n raar broekje aan! Sterkte!

carine zei

Tara, ja dat is nu eenmaal als je een vrouwtje bent hé! Broekje aan ,niet opvrijerspootjes enz... ik heb wel met je te doen, weet je ga lekker pitten en droom zacht, dan zul je blijer wakker worden en word je extra geknuffeld door vrouwtjelief... Knuffel Carine

GRANNY'S HOUSE zei

Wat zielig, maar je moet maar zo denken, echt lang hoef jij je broekje niet te dragen ;-)

Groetjes
Ines

Lupineke zei

Ik geef je gewoon een hele dikke knuffel Tara, om je eventjes sterkte te wensen! En weet je, het is zooooo weer voorbij!! Ga maar lekker even een slaapje doen, en binnen een paar dagen mag je weer lekker doen wat je altijd doet!! Dag lieverd!!

Jenni zei

Ach Tara wat sneu voor je :-(
Zitten er nog geen joelende vrijers voor de deur? Is de ren helemaal goed afgesloten? Vrijlustige mannen zijn namelijk erg vindingrijk en doortastend met zo'n mooie gewillige maagd in de buurt....

Johanna Zweden zei

Ach jee, hoop dat ze snel opknapt.hebben we allebei een ziek beestje in huis.
Knuffel haar maar stevig.
Heb even genoten van alles waar je mee bezig bent geweest.
liefs joke

Anoniem zei

Gauw maar weer beterschap.

Heleen zei

Ach Tara, zelfs een hondenleven is je niet gegund! nog even en dan mag je weer ronddollen. Moederschap op zo'n jonge leeftijd is ook niet alles.

feltfree på Åsly zei

Och Tara toch, ja, ja dat binnen zitten is geen pretje. Toch beter even binnen uitzitten, dan straks een nest vol jong grut;-)
Groetjes Frederika

Jasmijn zei

Ha meid wat rot voor je!! Ik krijg pilletjes want ik wil absoluut geen baby's.
Nousterkte met alles en ga maar snel een slaapie doen.
Liefs van ons allemaal

Elly L zei

Arme Tara met een broekje aan, dat zou ik ook niet nemen.Maar gelukkig als je op straat loopt mag het af en loop je niet voor schut

Berbel zei

Ach, kop op, ´t komt allemaal weer goed!
Groetjes Berbel

Chris zei

Nou, dat is toch wat Tara. Om als hondendame met een broek te moeten rondlopen. Maar nu snap ik eindelijk waarom je dat moet van je vrouwjte. Ik kom ze ook regelmatig tegen hoor, die hondjes met een broek. Zó ongezellig. Ik hoef dat gelukkig nooit en tja, nu helemaal niet meer, want ik word volgende maand al 15 en heb geen belangstelling meer voor damesondergoed, haha, ik bedoel, wafwaf. Nou, geniet maar lekker van je weekend en geef je vrouwtje maar een lik van mij. Groeten van Max.