donderdag 5 april 2012

Tara's dagboek!

Goedemorgen dames, hè hè eindelijk weer een keer een berichtje van mij!  Ik weet het wel het vrouwtje had de laatste tijd heel wat te vertellen, maar nu is het mijn beurt!
Ik wil jullie vertellen over het monster dat in een kast in mijn huis woont! Meestal is hij heel stil, maar zo nu en dan haalt het vrouwtje hem tevoorschijn en dan ga ik toch tegen hem tekeer!
Wat is het toch dat het vrouwtje hem dan door het hele huis laat gaan (zelfs op de trap en naar boven, waar ik niet mag komen) en als ik dan blaf en tegen hem tekeer gaat dan zegt ze dat ik stil moet zijn!
Ja zo gaat het nu altijd, daarom haalt ze hem meestal pas uit de kast als ik buiten ben, maar vandaag was het blijkbaar nodig dat ik binnen bleef tot later op de ochtend, volgens het vrouwtje was het buiten vochtig! Wat geeft dat nu, zei ik nog tegen haar, maar ze luisterde niet naar mij en dus kwam ik vandaag weer in aanvaring met mijn vijand!

Maar gelukkig na een poosje werd hij door het vrouwtje tot zwijgen gebracht en weer opgeborgen in de kast en ik? Ik ging lekker languit op het kleed liggen en genoot van de rust, want die herrieschopper was eindelijk het zwijgen opgelegd!

Zo vandaag eerst maar eens kijken of het droog blijft en dan ga ik naar buiten, eerst even Gucci en Nijntje begroeten (die schrikken altijd als ik tegen hun hok opspring) en dan even kijken of Sugar wakker is en verder lig ik vanmiddag weer lekker aan de voeten van het vrouwtje die is bezig met een lap waar ik niet aan mag komen! Zo ik ga nu eerst eten en dan zie ik wel wat er verder gaat gebeuren, fijne dag!
WOEF!

27 opmerkingen:

Anoniem zei

prachtig, hoe je dit allemaal schrijft.

heel leuk om te lezen. Hoe ben je op dit ideetje gekomen ?

Mvg saramsborduurblog

Judith zei

Tja het is hier niet anders, mazzel dat jij negen van de tien keer lekker buiten mag zijn. Hier wordt daar helemaal niet aan gedacht. Sterkte Sjaak

Else zei

En al buiten bij je vriendjes een rondje aan het doen, geniet er maar van en dan vamiddag vrouwtjes voeten warm houden (lol) doe haar de groetjes van mij

GRANNY'S HOUSE zei

Hier gaat het precies zo, Saartje weet niet hoe snel ze weg moet zodra de stofzuiger aan gaat.

Groetjes
Ines

Jeanny zei

Heel mooi verwoord Lida.
Groetjes aan Tara.
Fijne dag.

Home and Lifestyle zei

Nou Tara, ik begrijp je helemaal...ik haal dat ding ook niet voor mijn lol uit de kast hoor. Ik doe er hetzelfde mee als het vrouwtje, maar dat het mijn hobby is...nee, niet bepaald. Dan zit ik liever achter mijn blog als ik mag kiezen of klets ik even gezellig met jou. Ik hoop dat ze dat gevaarte vandaag in de kast houdt, zodat het voor jou een rustige dag wordt!!

Supergoof zei

Hé Tara, wat denk je?
Bij ons zit er ook zo één in de kast, soms verhuizen we en dan gaat die griezel ook mee. Hij is er soms nog eerder dan MIJN mand,...
Als de griezel uit de kast springt, spring ik meteen uit mijn mand,... mijn tactiek is om 'm van achteren in de gaten te houden, want 'm vertrouwen dat doe ik,.... blaffen doe ik trouwens ook niet,... daar hou ik niet zo van.
Zo ik ga er weer vandoor, ik hoor m'n vrouwtje met de etensbak rammelen, en da's ook een geluid waarbij ik meteen in aktie kom.
Toedeloe!

Groetjes van Bregje & Goof,....

Gerda Hartman zei

Tara, wees gerust, je bent niet de enige die er bang voor is. Hier zijn Kimmy en Roos er ook als de dood voor. Die vluchten meteen naar boven als ik alleen de kast maar open doe .....

Made by Meet zei

Gelukkig is het weer even achter de rug Tara! Wat een herrie hé?
groetjes Meta

Antje uit Urk zei

Jij mag vandaag vast naar buiten! En die stofzuiger moet je gewoon laten brommen!

Wat is die Tara een mooie hond (en ook heel lief)

groetjes,

ria vogelzang zei

Hoi Tara, ik snap helemaal wat je bedoelt.....!! Mijn vrouwtje heeft ook zo'n raar ding in huis......
Gelukkig staat ie normaal in de fietsenschuur (die zit aan het huis vast) en maakt ie geen lawaai.
Maar als ie dan ook te voorschijn komt, maakt ie zo'n herrie en denkt zeker dat het hele huis van hem is.....
Nou en dat vind ik heel zeker niet goed; ik woon hier ook en bescherm de boel; dat past ook bij mijn hondenkarakter, toch??!
Dus, veel sterkte en hou hem maar goed in de gaten..... Gelukkig houdt het vrouwtje hem altijd wel in bedwang anders zou ik hem echt wel pakken....
Fijne dag; en ik hoop dat we vandaag nog lekker buiten kunnen spelen....
Woefwoef!! Pootje van mij, Amar. :)

Sezoentje-Sonja zei

Oh ja hoor, hier idem dito, ofwel draait Ky zich met zo een beledigende blik naar me om dat je er meedelijden mee zou krijgen :))
Fijne dag vandaag, hopelijk komt het zonnetje er een beetje door,
liefs, Sonja

Lupineke zei

Oh, wat een verhaal Tara, misschien is het toch beter om maar te wennen aan die 'vijand'! Want ik denk zo maar, dat hij nog heel wat jaartjes uit die kast zal blijven komen... :)! Liefs!!

Marga (MarPie) zei

Hier in huis woont ook zo'n held, gelukkig is het leed meestal snel weer vergeten.

Groetjes,
Marga♥

AnitaS zei

Hallo Tara, ik heb je al een poosje gemist. Flauw van het vrouwtje dat je binnen moet blijven als het regent, dat is juist zo leuk. Doe de groeten aan je vriendjes en wens het vrouwtje een fijne dag.

Joke zei

Ach Tara toch, wat ben je toch een lieve mooie wolbaal!
Weet je, wij zijn helemaal niet bang voor wat jij een "engerd" noemt.
Nee hoor, wij blijven lekker op de rug liggen en baasje (ja, dat lees je goed, die stofzuigt hier elke ochtend) moet maar zien dat ie ons aan de kant krijgt.
En met de knop op een lage stand vinden we het zelf heerlijk als we zelf ontstoft worden....
Denk maar aan ons als je denkt dat dat onding eng is.
Stoere poot van Pooh en Beer

Miranda zei

Wat is het toch net zo'n praatjesmaker als onze Sam! Pfff...echte helden, maar niet heus...

Janny de Roo zei

Tara,misschien kan het vrouwtje jou in het vervolg een kluif geven als ze aan het stofzuigen gaat...!

Jessie zei

Onze honden kwamen er altijd op af, we konden ze dan lekker afzuigen. Zelfs hun lip slurp kwam er wel eens in!

Anoniem zei

Hoe haalt ze het in haar hoofd. LOL
Gelukkig duurt het niet de hele dag en kan je na het gebeuren weer uitrusten. ;-) Jammer dat je niet naar buiten mocht.

Jasmijn zei

Hai Tara! Tja jij kan niet onder de bank wegkruipen he! Ik gelukkig wel want ik moet ook niets van dat ding hebben. 1 x per week komt er hier zo'n poetsmens en dan ben ik toch weg. Altijd moet dat herrie ding aan, ligt er plotseling een natte dweil voor mijn voetjes of moet net de vensterbank schoongemaakt worden als de zon schijnt.
Maar ik moet zeggen.....als de badkuip met chloor gedaan is....mag ze blijven!!
Maar goed zo'n lekker dik kleed is toch ook wel fijn.....en je kan zo goed zien waar je dan gelegen heb...heerlijk
groetjes he!
Jasmijntje & friends

Chris zei

Hoi Tara. Ondanks al dat gedoe en gebrom van je 'vijand' heb je toch maar weer een lekker schoon kleedje. Zo is het toch? Dus wees maar blij dat je vrouwtje hem af en toe uit de kast haalt.

inge zei

Tara, ik had je gemist, kom je vaker eens een verhaaltje vertellen?

Anoniem zei

Een herriemakende huisgenoot en een huisgenoot op vier poten is vaak een slechte combi.

mieke zei

Oooohhh en dan ga je meteen op het pas gezogen tapijt liggen ! Dáar zal t vrouwtje blij mee zijn !!

carina zei

Hoi tara het is te begrijpen dat je baasje af en toe met het monster door de kamer moet, dat is ook om alle draadjes en misschien wel spelden op te zuigen. Maar zo is het ook wel weer even netjes en het is haar hobby ook vast niet ze gaat liever met je wandelen of lekker aan het borduren, patchen.
Dus de volgende keer maar een beetje rustig blijven dan is ze vast lekker snel klaar! Groetjes een quiltvriendinnetje van je baasje Carina

Anita A zei

Hallo Tara, ik ben Sumo en begrijp helemaal hoe jij je voelt. Ook hier doet het vrouwtje af en toe van die rare dingen met zo'n apparaat dat veel lawaai maakt. Meestal glip ik nog net op tijd naar een andere kamer zodat ik het apparaat maar niet zie, bah, wat een naar ding.