zondag 29 april 2012

Het was gezellig!

Gisteravond lekker uit eten geweest met twee stellen buren, samen naar de chinees! Heerlijk soepje vooraf en toen wokken. Wat is dat toch fijn als je goed met je buren om kan gaan!
Verder kwam ik niet aan steekjes zetten toe, wassen en strijken was het devies, daarom laat ik jullie nu weer een oudje zien, ik dacht dat ik hiervan de foto's kwijt was, maar ik vond ze onlangs terug op de back-up! Deze maakte ik voor onze kleinzoon die gek is op vissen:

Hier ligt hij even op ons bed voor de foto, op de gewerkte stof zijn allemaal visjes geprint en ik appliceerde er dus ook nog een heel stel op! Helaas ben ik vergeten van de achterkant een foto te maken, die was afgewerkt met alfabet stof, met een donkerblauwe band er dwars over waar ik zijn naam op maakte. Heel anders van kleuren dan ik normaal gebruik, maar wel echt geschikt voor een peuter !

De Vrolijke Lapjes van deze week:


Zo en nu ga ik snel de boel glad maken en dan vandaag heerlijk verder aan mijn Yoko blokken en even bij Mams langs. Fijne dag!

12 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Wat een vrolijke quilt! Klinkt gezellig met de buren wokken. Wij hadden gisterenavond een bruiloft; was ook reuze gezellig. Kan je zo lekker van nagenieten van een fijne avond. Fijne zondag.

Heleni zei

Wow, wat een gezellig kinderquilt Lida.
Lekker frisse kleuren.
Ons kleinpeutertje slaapt sinds een week in een groot bed en ik ga daar ook een quilt voor maken. Mijn andere kleinkids hebben er ook één en zelfs twee, dus ik ga voor hem ook aan de gang.
Fijne zondag.

Home and Lifestyle zei

Een mooie quilt Lida! Gelukkig strijk ik zelden tot nooit (maar lopen we er ook niet in de kreukels bij en doet niemand anders het voor mij), dat scheelt een hoop tijd :)!

Een fijne zondag en veel plezier morgen! Lieve groet, Ingrid

Marjan zei

O, die is leuk, Lida! Soms (niet altijd) is het heerlijk om van die felle kleuren te gebruiken. Fantastisch voor zo'n kleine man! Fijne zondag.

Jessie zei

Het is zeker fijn als je het goed kan vinden met je buren, en je quilt is super. Echt kleurtjes voor kinderen!

Ineke Hulzebos zei

Altijd gezellig om uit eten te gaan met mensen waar je veel plezier mee heb. En als dat ook nog je buren zijn, is het helemaal top. Mooie vissen quilt is het geworden, zal de kleine peuter blij mee zijn geweest!
Fijne zondag

feltfree på Åsly zei

Een vrolijk quilt. Moet wel een genot zijn om daar onder te mogen kruipen. Fijne zondag

Anoniem zei

Wat een leuk aquarium heb je daar gemaakt voor je kleinzoon.

Chris zei

Dat is zeker fijn als je het goed hebt met elkaar als buurtjes. Leuk hoor, samen eten.
Enig quiltje Lida, inderdaad geen kleuren die we bij jou tegenkomen, maar voor een kind natuurlijk helemaal geweldig. Dagdag.

Ascension zei

Seguro que va a disfrutar muchisimo ese precioso edredon con esos fantasticos colores.
besitos ascension

mieke zei

Ja, een goed contact met de buren is altijd fijn.Wij hebben ook al 35 jaar dezelfde buren.
Een vrolijke quilt voor je kleinzoon en mooie lapjes.

Guusje, zei

Wat een mooie vrolijke quilt is dat voor je kleinzoon.