donderdag 19 januari 2012

Ik liet het al eens eerder zien..

een paar jaar geleden in mijn oude hobbykamer, maar gisteren zag ik het prikbord bij iemand anders en toen dacht ik, dat kan ik ook weer eens laten zien en bedacht dat ik het pas nog op mijn blog had gezet! Toen had ik het alleen over de AA die er hing, maar wat zit er nog meer op geprikt?


Een schattige geborduurde kaart met Bedankt er op van Marleen, een kanten boekenlegger die ik uit Brugge meebracht, engeltjes die ik kocht en kreeg, het quilthangertje dat ik onlangs voor het sneeuwpopje gebruikte en een schattig hangertje met kaboutertjes dat ik van Joke kreeg en natuurlijk het beeldschone ornamentje dat Jessie voor mij borduurde! Verder hangen er wat foto's van geborduurde harten die ik van het internet haalde en een foto van onze kleinzoon (hangt Jessie's ornamentje voor) Een briefje met daarop de verjaardagen van de bee-leden en nog wat andere dingetjes die mij aan speciale dingen moeten herinneren. Is dat alles wat er hangt? Nee kijk maar eens hier:


Het begon dus met het schattige harten kapstokje dat ik van een medeblogster kreeg en dat is nu aardig dicht gegroeid met gekregen harten! Een paar die eruit springen? Links boven het hartje wat Anita S. voor mij borduurde, rechts daarvan een hartenpopje dat Carine voor mij maakte, de zeepketting met een hele lading zeephartjes en onderaan een metalen hartje dat ik van mijn vriendin Bep kreeg, achter het bloemenhart dat ik van Carine's kleindochter kreeg hangt het hart dat Carine's dochter Veronique voor mij maakte en daaronder dat hart met dat geel, dat komt van Zweden en kreeg ik van Joke. Bovenin het groene hartje was de aankondiging van de geboorte van een nichtje en dat rode werd gemaakt door Janny. Nu de harten die beneden hangen kunnen er dan ook nog wel even bij!


Hier het hartje dat ik met de kerstruil kreeg en links zien jullie het metalen hart dat ik ook van haar kreeg, rechts de schattige vlaspop die ik van Joke kreeg toen ze hier een nachtje kwam logeren!
Zijn dat alle harten hier in huis? Nee!! Er hangen er nog aan aan de diverse kasten hier in huis en er zijn er nog een heleboel die ik maakte voor aan de ornamenten hanger en die daar in Februari weer een plekje zullen vinden! Verder zijn er kussens en quilts met harten, maar die zien jullie in februari wel weer! Ik ga hopelijk weer verder met mijn steekjes vandaag, eerst even een bezoekje aan het ziekenhuis voor een onderzoekje, maar dat zal niet zo lang duren en dan spullen ophalen bij de Gamma en vanavond weer lekker zwemmen!
Fijne dag!


32 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Ik moest even bijlezen. Mooi al die harten. Maarre, je poppenhuis, geweldig zeg. Fijne dag.

Antje uit Urk zei

Wat heerlij gezellig al die harten, en wat een mooie spulletjes op dat prikbord! Dat zal
genieten zijn!
groetjes,

Judith zei

Leuk hoor allemaal, wat een luxe toch ook. Nog even en dan heb ik ook weer een eigen kamer!!

sylvia zei

Wat een huis vol liefde moet dat bij jou zijn, met al die hartjes!! het ziet er reuze leuk uit!!
fijne dag, groetjes, Sylvia

Jeanneke zei

HARTelijk bedankt Lida!
Hier wordt mijn HARTje blij van.
Ik ben namelijk HARTstikke HARTengek.
HARTelijke groetjes,

Jeanneke.

Jeanny zei

Heerlijk Lida, jij hebt dus ook een "hartenfiemel" net als ikzelf.
Fijne dag.

Ines Draijer zei

Gezellig al die hartjes, je struikelt er bij mij ook over.

Groetjes
Ines

Lupineke zei

Oh wat bijzonder, al die gekregen en zo mooi gemaakte hartjes! Lieve verzameling van veel lieve mensen, koester ze maar Lida! Groetjes en een fijne dag!

Willy zei

Hej Lida, mooie en leuke hartjes bungelen daar, het aantal zal nog wel groeien.
Fijne dag,

Berna zei

Ziet er gezellig uit Lida. En die huizen die bij jou worden gebouwd zijn zeker zo leuk als de scraphuisjes.

quilting Jeannet zei

Erg leuk die hartjes zo allemaal Lida, en dat prikbord...Mmmmm

petronella zei

Wat een collectie!! Erg leuk om te zien!

katrien zei

Leuk al je hartjes,heb ook zo'n klein hangertje gekregen maar het hangt nog niet zo vol als bij jou,maar binnenkort komt er weer eentje bij hé.

Quiltendewilma zei

Heerlijk bij gelezen,.. Wat een prachtige hartjes,..

Sezoentje-Sonja zei

Wauw, wat een leuke spullen op je prikbord, pffff, ik val instant "in love" op die prachtige kanten boekenlegger , wat is die mooooooooooiii!!!
En wat een leuke hartenverzameling,leuk idee zo aan een kapstokje hoor!
Fijne dag vandaag, ondanks de regen(lekker freubelweertje),
liefs, Sonja

AnitaS zei

Wat leuk zo'n prikbord. DH heeft er voor mij ook een gemaakt en ik kijk er altijd met plezier naar. Zie ik bij mij niet een biscornu van jou hangen? Fijne dag vandaag.

margaquilt zei

Een hartelijk huis en een gezellig prikbord.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Gezellig om weer eens rond te snuffelen op je weblog Lide, ziet er erg mooi uit.

Jessie zei

Leuk om al die harten bij elkaar te zien!

Gert zei

Wat een heerlijke verzameling heb je zeg. Het ziet er gezellig uit.

Yvonne zei

Dat zwemmen heb ik vanochtend ook heerlijk gedaan. Ik lag om 8 uur al in het water en.....bbbrrr, wat was dat koud! Hoop dat het goed ging in het ziekenhuis.
Je quiltkamer ziet er gezellig uit met al die lieve en mooier herinneringen en prulletjes.

Ellen zei

Zo zeg, even geen tijd gehad om hier langs te komen en ik zie er toch mooie dingen, ohh dat poppenhuis, geweldig !
Ben ook gek op harten dus heb genoten van je berichtje.
fijne dag !
Groetjes, Ellen

Sezoentje-Sonja zei

Hoi Lida, dankjewel voor het verwittigen, ik kreeg van een andere blogster ook al een mailtje. Heb de virusscan laten lopen en alle cookies verwijdert dus hoop dat het bij deze is opgelost?
Geef je me aub een seintje als het zich nog voordoet.
Die andere blogster kreeg een melding van katie-rose site, heb jij dat ook gezien?
Liefs, Sonja

Inge zei

Wat een leuk logje met al die harten. Je hebt er veel en wat staat dat gaaf, zo allemaal bij elkaar. Het leukste zijn natuurlijk alle verhalen die bij ieder hart horen.
Oh ja, en wat is je DP toch een SCHITTEREND HUIS aan het bouwen (had gisteren geen tijd om te reageren....)Ik heb de foto's vol bewondering bekeken. Hij kan er wat van!

Knuffel,
Inge

Anoniem zei

Wat mooi. Ik ben ook gek op hartjes dus ik vind dit geweldig!

Groetjes,
Esther

Chris zei

Zo gezellig Lida, al die kleine lieve dingen en herinneringen. Elke keer als je daar naar kijkt word je er weer blij van.

Sezoentje-Sonja zei

Dankjewel voor je hulp Lida, ik heb haar uit mijn leeslijst verwijdert, hopelijk verloopt verder nu alles probleemloos?
Liefs, Sonja

Terray zei

Wat gezellig daar op jouw prikbord!! Al je harten vind ik geweldig. Ik heb hier nog een grote tak vanuit het bos meegenomen, die moet nog drogen en dan wil ik daar ook allemaal hartjes aan ophangen. Zelfgemaakte natuurlijk, maar dat komt tzt wel ;-) Leuk dat je ons ook zo laat meegenieten.

Groetjes
Tertia

Guusje, zei

Wat mooi al die harten en wat mooi zo'n geweldig gevuld bord met allemaal lieve dingen.

Cisca zei

Wat leuk, al die harten, wat veel heb je er! Je merklap is beeldschoon, maar je poppenhuis is helemaal te gek, complimenten aan je DP.
Knuffel, Cisca

Marians Quiltblog zei

Leuk hoor al die kleine dingetjes met een verhaal. Als je even iets kwijt wilt is zo'n prikbord reuze handig. En het staat zo gezellig.
Groet Marian

potapusha zei

wat prachtige dingen zijn ... en hoe liefelijk herinneringen aan u van deze dingen ... ze afkomstig zijn van de warmte en de liefde))) Natalie)))