dinsdag 24 januari 2012

Hard gewerkt en een leuke verrassing!

Wat een drukke dag was het gisteren, er moest eerst worden geruimd in de gang, want met rommel om mij heen kan ik niet werken, dus dat was de eerste klus! Toen de gang leeg was en schoon  begonnen met de deurposten van de buitendeur en de binnenkant van het toilet, schuren, schoonmaken en voor de eerste keer in de verf. Koffiepauze, huiskamer schoonmaken, alleen met het opzuigen van Tara's haren ben ik al een half uur bezig, dan de keuken soppen, zo binnen is de boel weer glad!


Lunchpauze, snel de pc aan en onder het eten lekker bij jullie bijgelezen, echt warm is het niet in huis met de buitendeur op een kier, want ja de verf moet wel drogen!
Tijd voor Tara, lekker samen een blokje om door het parkje hier in de buurt en dan vers water en ook even Gucci en Nijntje eten geven, brokjes en banaan vandaag!
Zo dat was dat beneden, nu naar boven en daar de posten van DS zijn kamer en van onze slaapkamer in de verf en ook hier en daar nog wat bijgetipt. Zo nu alleen nog de post van de elektriciteitskast want daar kon ik niet bij vandaag ( lagen onderdelen van de lambrisering voor van 3 meter en die kan ik niet baas) en alles staat voor de eerste keer in de verf. Morgen wel op nieuwe verf uit, want er gaat toch meer op dan je denkt!

Zo en dan nu de verrassing! Ik weet het wel ik had hem zelf besteld, maar dat hij er zo gauw zou zijn!! Om een uur of drie een flinke klap in de gang, ja de mat is weg en een zware envelop geeft dan een flinke knal.

Een envelop uit Middelburg, even valt het kwartje niet, maar zodra ik een puntje open heb gemaakt zie ik deze vrolijke ruit en dan weet ik het, het is mijn tas!


Ik las over de tassen bij haar op haar blog, het is een Tas van Margot! Deze handige jongedame van 12 lentes maakt deze tassen om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding!


Ook wil ze om geld in te zamelen deze zomer de Alp d' Huez op fietsen, echt een heel pientere en sportieve dame die nu al flink op weg is om de € 1000 bij elkaar te verdienen die zij dan wil doneren!Wil je er meer over weten, kijk dan even op deze site : http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/margotgiliam/margot-giliam/actie.aspx
Zo vandaag eerst op nieuwe verf uit, dan de laatste deurpost doen en dan alles licht opschuren en afnemen, dan de boel weer opruimen zodat er afgelakt kan worden! Nu maar hopen dat het droog is zodat Tara lekker buiten kan zijn, want ik heb geen behoefte aan een extra kwast in de vorm van een mooie zwarte hondenstaart!
Fijne dag!

22 opmerkingen:

marijke's crea zei

Lekker bezig en ja heb zelf man en hond en de schilder kwam de huis/tuindeur schilderen en wie kwam en twee keer met verf aan handen en één keer kleding, (gifblauwe verf met terpetine en zeep boenen want het is heel hardnekkig) binnen....
fijne dag, groetjes Marijke

Jeanneke zei

Hij gaat goed zo bij jullie!
Ik ga gauw eens bij Margot kijken; fantastisch initiatief van zo'n jonge, enthousiaste meid! Bedankt voor het melden Lida.
Fijne dag en succes met de kwast!

Jeanneke.

Home and Lifestyle zei

Je bent er maar druk mee maar het wordt vast mooi!! En wat een mooi initiatief van Margot! Op mijn werk hebben we met onze afdeling al een donatie gedaan voor een team die namens onze organisatie voor een zieke collega gaat fietsen. Ik hoop dat Margot veel donaties zal ontvangen, dat is hard nodig!

Lieve groet, Ingrid

Heleen zei

Nou, je het er aardig de vaart in! Dat klinkt allemaal goed. Ben benieuwd naar het eind resultaat. Nog even doorstrijken! Succes. En leuk initiatief van Margot!

Jeanny zei

Wat een mooi initiatief van Margot.
Succes vandaag want je hebt weer heel wat te doen !!
Fijne dag.

Lupineke zei

Lida, wat geweldig dat je een tas bij Margot besteld hebt, en wat is-ie leuk!!! En helemaal super dat je haar ook op jouw blog in het zonnetje zet, want dat verdient ze echt! Ze is zo'n kanjer, ik hoop dat nog veel meer bloglezers een tas van haar willen bestellen! Natuurlijk voor het goede doel, maar vooral ook omdat ze zo leuk zijn! Ik heb de mijne gisteren gebruikt om mijn breispullen in mee te nemen naar de breimiddag, superhandig! Veel plezier met de jouwe, en lieve groet! Lupineke

Dekenstikster zei

Wat ben jij actief! Geweldig dat je zelf het schilderwerk doet! Succes en groeten, Wilma

AnitaS zei

Mooie tas van die ondernemende jongedame. Het begint nu lekker op te schieten he. Fijne dag.

quiltlodge gerda zei

Allemachtig Lyda, wat ben je druk. Maar wat zal je er ook een genoegdoening uit halen; alles lekker opnieuw fris in de verf. Leuke tas en prachtig meisje.

Sezoentje-Sonja zei

Wat een bedrijvigheid bij jullie thuis en oh ja, die extra zwarte kwast, zucht ik ken het :))
Veel werkijver!
Wat een supermooie tas trouwens, ik ga ook eens een kijkje nemen,
fijne dag, liefs, Sonja

Ines Draijer zei

Wat een geweldig initiatief van zo'n tiener.
Je bent nog lekker druk met je huis, ik kan het niet meer en gek genoeg vind ik dat nog jammer ook.

Groetjes
Ines

Hilde zei

Wat wordt er gewerkt bij jullie, het zal je een goed gevoel geven om je fris geverfd huis binnen te komen.
Groetjes

petronella zei

Je bent wel aan het klussen hè? Het geeft ook altijd zo'n goed gevoel als er weer wat af is, en vooral verven en zo, het frist er altijd weer zo van op! Nou succes, en we zijn weer benieuwd naar de vorderingen!!

Anoniem zei

Wat een werk! Niet alleen jouw geverfde posten, maar ook de tassen. Wat een mooi initiatief!

Willy zei

Hej Lida, wat ben je druk met het kluswerk. Je zult 's avonds wel blij zijn als je kunt gaan zitten en wat steekjes maken.
Mooi dat je Margot zo steunt.
Fijne dag, groetjes

christine zei

hoi Lida wat heerlijk dat je al aan het schilderen toe bent dan is het ledd gauw geleden vindt ik . ik ga volgende week weer beginnen in het zij kamertje dat moets nog gedaan worden .

enne ik ga even surfen bij Margo vindt die tas wel erg super hoor .

christine

Guusje, zei

Wat ben je druk geweest en wat een mooie tas en wat een goed doel. Ik ga er straks ook even kijken. Enne nog veel succes verder vandaag,

mieke zei

Wat zal jouw huis mooi worden, een hele klus.
Knap van Margot, wat ze doet !

Audry zei

Hoi mam,
Wat een leuke tas en wat mooi gemaakt door Margot!! Echt geweldig. Als je Tara laat verven, dan heb je wel een unieke schildering hoor, wie weet heeft ze wel talent!! Hahahaha.
Knuffels en dikke kus, Audry

Chris zei

Wat een geweldig leuk en mooi initiatief van dat meisje. En wat een prestatie als ze werkelijk die berg op gaat! Goed dat je ons er op attent maakt Lida!

mieke zei

Lida, wanneer en waar is de blogger dag ?

Yvonne zei

Wat geweldig voor een 12-jarige om zo'n initiatief te nemen! Heerlijk dat we zulke jeugd hebben in Nederland, dat geeft ons hoop voor de toekomst nietwaar!