zaterdag 31 december 2011

Oudejaarsdag 2011!!!

Morgen begint een nieuw jaar met nieuwe kansen, uitdagingen en creaties, ontmoetingen met oude en nieuwe vrienden en naar ik hoop veel gelach en weinig gehuil! Maar vandaag neem ik afscheid van een vol jaar 2011, een jaar met verrassingen leuk en minder leuk, met zoveel leuke ontmoetingen en zoveel creaties en heel veel logjes!
Een mooi chronologisch overzicht is moeilijk te geven, want ik kan nog steeds niets doen met Weblog, ja een paar maanden zijn terug maar voor mei is niets meer terug te vinden, jammer hoop dat het nog goed komt!
Maar ik ga nu maar even op mijn krakkemikkige geheugen af, dus sorry als ik iemand of iets vergeet!
Al vroeg in het jaar ging ik naar de handwerkbeurs in Vijfhuizen en ontmoette daar Willeke, Joke van Jookies, Sylvia en haar nichtje en Supergoof en samen met vriendinnen Bep en Anja genoten we er uitgebreid!
Was het dit jaar dat we met zijn drietjes aan Phebe begonnnen? Helaas door mijn slecht werkende hand ben ik voortijdig afgehaakt, maar het was wel heel leuk om Miranda en Angela te leren kennen!

Ik ging ook op bezoek en anderen kwamen naar mij, met Inge bezocht ik Dorry in Tilburg en Corry in Best, bij beide zaken groeide mijn lapjesvoorraad! Ook Joke kwam hier naar toe en bleef een nachtje slapen en samen bezochten we in Ahoy de handwerkbeurs, waar ik ook Quibi en haar moeder en dochter ontmoette! Anita en echtgenoot kwamen op een heel gedenkwaardige dag ook op bezoek, net toen van allebei onze auto's ruiten waren vernield!
Ik reisde ook af naar onze zuiderburen en maakte kennis met Carine die het vorig jaar mijn kerstruil verzorgde, samen liepen we in de stromende regen door het mooie Brugge, om de volgende zonnige dag af te reizen naar Poperinge en daar volgde een hernieuwde kennismaking met Hilde en ontmoette ook haar DH en DS. Op naar de bee van de Hoppequilters en maakte daar met veel nieuwe quiltsters kennis, sommigen mij bekend van hun blog, Katrien en Inge en anderen ontmoette ik echt voor het eerst en ik heb nog steeds regelmatig contact met Marleen, die mij trouwens op een heel leuke manier bedankte voor de door mij meegenomen cadeautjes:
Menige schaterlach hier in huis wordt ontlokt door e-mailtjes die regelmatig in mijn inbox verschijnen en die zij naar mij stuurt! Voor ik het vergeet, ik hoop ook komend jaar weer een keer af te reizen naar deze bijzondere bee en jullie weer allemaal terug te zien!
Ik wandelde weer eens kwijlend door het huis van Daniëlle, meiden wat een schitterende dingen heeft zij toch gemaakt!
Ik ging voor het eerst van mijn leven naar Middelburg en genoot van het schitterende Zeeuwse landschap en de prachtige Deltawerken en natuurlijk ging ik speciaal voor een tegenbezoek aan Stefanie alias Lupineke! Ook wij hadden een heel gezellige dag samen en die wordt ook zeker komend jaar herhaald! Bij de open dag van de Quilthoeve ontmoette ik Marcella weer en maakte kennis met Betty en nog een regelmatige lezeres van mijn blog, helaas ben ik haar naam vergeten, ook Anita van Vlijtige handjes liep ik tegen het lijf.
Al met al een jaar vol leuke ontmoetingen en ook heel veel lieve en leuke cadeautjes! Ik deed weer mee met de Friends swap en kan nu regelmatig kijken en genieten van Bettsylyn haar creaties en ook mijn swappartners van vorig jaar bezoek ik nog regelmatig, als jullie mooie quilts willen zien, kijk maar eens bij Dorothy en heel aparte poppen en andere ontwerpen kun je bewonderen bij Julz!
Natuurlijk zijn daar ook de meiden van de Tildaclub bij Cora en de Borduursters van de Loose Feathersclub die ontmoette ik dit jaar voor het eerst en ook weer nieuwe gezichten gezien bij de Midwinterborduursters, al met al veel nieuwe namen om te onthouden en helaas is dat een makke van mij!
Er kwamen ook heel wat dingen uit mijn handen, mijn LIB kwam af en verhuisde naar DD, ook het kleine kippenquiltje werd een affo, zelfs met de hand gequilt! Ja ik zette dat wel door ondanks dat mijn hand weer eens moeilijk deed, ook het eerste schapenquiltje is nu een Finished object! Verder werd er ook heel veel geborduurd en daar kreeg ik ook aardig wat klaar, van sleutelhanger tot letterlap, van een heel ABC in de letterbak tot een speldendrum en aardbeien en nog veel meer grote en kleine dingen werden afgewerkt en soms verstuurd zoals deze tas, al met al was het een creatief vol, soms wat overvol jaar! Ik zal ook komend jaar proberen dagelijks een logje te schrijven en ik niet alleen, ook Tara zal natuurlijk zo nu en dan voor mij waarnemen, wat haar vele fans wel zullen waarderen, tenminste als ik haar e-mailtjes lees!

Nu meiden/dames ik ga een eind breien aan dit logje, het wordt voor mij tijd om beslag te maken, krenten en rozijnen te wassen, appels te schillen en in dikke plakken te snijden en dan nadat het goed gerezen is, kan er gebakken worden! Oliebollen en appelflappen!Ik wens jullie allemaal een gezellige oudejaarsavond, een goede jaarwisseling en een gezond, gezellig en vooral creatief 2012!!

32 opmerkingen:

carine zei

Hoi Lida ! Wat een mooi overzicht en vbedankt voor alles die je vor mij en mijn broer gedaan heeft ! Blij je hebben ontmoet, en dat we nog heel veel jaar met elkaar mogen bloggen en als het kan elkaar terug ontmoeten . Gelukkig nieuwjaar gewenst vaao jou en gans je gezinnetje, ook Tara natuurlijk! Dikke knuffel . Tot gauw.... xxx

Home and Lifestyle zei

Succes met de oliebollen en appelflappen!

Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2012!!

Lieve groet, Ingrid

Unknown zei

Succes met bakken en een hele goede jaarwisseling!

katrien zei

Lida,wat een mooi overzicht,leuk dat ik je mocht ontmoeten.
Ook voor jullie een hele fijne jaarwisseling en alle goeds in 2012.

Jeanneke zei

Van harte mijn allerbeste wensen, voor jou en je dierbaren, voor 2012!!

Anoniem zei

Wat leuk om te lezen Lida, als je het zo op een rijtje zet! Zie ik daar mijn snufferd ook nog voorbij komen, leuk! Het was echt heel gezellig die dag, leuk om op terug te kijken! Ik wens jou en de jouwen een heeeeeel gezond(!!!), liefdevol en creatief nieuw jaar toe, en natuurlijk vanavond een fijne jaarwisseling! Lieve groet Stefanie

Marianne zei

Leuk zo'n overzicht te lezen. (er staat 2010 trouwens, neem aan dat het 2011 moet zijn.)Wens je een gezond en creatief 2012.
groet, Marianne

Guusje, zei

Wat een leuk verslag en wat heb je veel leuke mensen ontmoet, erg leuk om te lezen. Ook voor jouw een hele fijne jaarwisseling en een goed, gezond en creatief 2012 gewenst.

Jeanny zei

Prachtig overzicht heb je gemaakt.
Heel fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2012.

Els zei

Een hele leuke jaarwisseling en tot 2012!

Wilma zei

Hoi Lida, Gezellige jaarwisseling en alle goeds voor 2012, groeten, Wilma

AnitaS zei

Lida ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een heel gezond en gelukkig 2012. Ik hoop dat er dan ook weer vele mooie ontmoetingen zullen zijn.

Judith zei

Wat een prachtig overzicht, wat is dat quilten toch heerlijk! Wellicht ontmoeten wij elkaar ook ooit nog eens! Fijne jaarwisseling en een heel gelukkig 2012

Johanna Zweden zei

enig logje Lia, en succes met de bollen

Alvast een heel goed uiteinden en een heel goed begin voor 2012, met veel liefde geluk en gezondheid en creativiteit

Gr Joke

Unknown zei

Wat een prachtig jaaroverzicht, ik wil jou ook bedanken voor al die inspirerende prachtige posten die je geplaatst hebt, het is genieten op je blog!
Ik wens je dan ook een heel mooie jaarwisseling toe en een heel creatief 2012,
liefs, Sonja

FLR zei

Een hele gezellige jaarwisseling gewenst en bedankt voor al je leuke logjes van het afgelopen jaar! Ik kijk uit naar het komende jaar!

vrolijke groet,
Francisca

inge zei

leuk je in 2011 ontmoet te hebben en hopelijk opnieuw tot ziens in 2012! fijne jaarwisseling!

mieke zei

Een leuk jaarverslag, met gezellige bezigheden.
Ook voor jullie een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Yvonne zei

Wat leuk zo'n terugblik op het 'oude' jaar. Een goede jaarwisseling gewenst en op naar weer nieuwe ontmoetingen in 2012!

Ageeth Dorsman zei

Jij ook een heel gezond, gelukkig en
kreatief 2012 gewenst! Een heerlijk
overzicht van je activiteiten liet je
zien, en ik hoop, dat 2012 minstens zo
vol voor je wordt (en ga vooral door
met je blogjes, heerlijk...en zo knap,
iedere dag, dat doe ik je niet na!)
Geniet van je oudejaarsavond en hope-
lijk is Tara niet te bang van al die
knallen! Liefs van Ageeth

Monica zei

Gezellig even jouw herinneringen aan het afgelopen jaar te lezen. Ik wens ook jou en je familie heel gezellige jaarwisseling en een goed, creatief en inspirerend 2012

Hilde zei

Fijn om zoveel positiefs in je jaaroverzicht te lezen. Ook ik hoop dat je volgend jaar nog eens naar hier kan komen. Prettig jaareinde. Lieve knuffel.

Miranda zei

Heerlijk zo een overzicht! En ook jullie fijne jaarwisseling en een creatief 2012

GRANNY'S HOUSE zei

Gezellig overzicht!!!
Jij ook de allerbeste wensen.

Groetjes
Ines

Else zei

Jij en je mannen ook een fijne jaarwisseling en een gezond en creatief 2012, knuffel Else

Inge zei

Leuk zo'n terugblik en zo kom ik mezelf ook nog eens tegen LOL
Ik wens jou en je familie ook een fijne jaarwisseling toe en een heel vrolijk, gezond, gelukkig en creatief 2012, waarin we elkaar vast weer gaan ontmoeten.

Dikke knuffel,
Inge

Elly L (creatievelingelly) zei

Jij hebt echt wel wat van het jaar gemaakt.
Een fijne jaarwisseling en een prachtig 2012
groetjes Elly

Petra zei

Hoi Lida, wat leuk om je overzicht te lezen. Jij ook een goede jaarwisseling en een heel goed, gezond en creatief 2012! Groetjes, Petra

Supergoof zei

Geweldig mooi overzicht, waar ik nog even aan toe moet voegen, dat wij mekaar ook hebben ontmoet,...
;o)
Lieve Lida, ik wens je een heel gelukkig 2012 toe, en ik hoop op heel veel verhaaltjes van jou in het nieuwe jaar!
Fijne jaarwisseling!

MarianneD zei

Wat een prachtig overzicht...hoop dat dit nieuwe jaar net zo mooi mag worden!
liefs,Marianne

Ineke zei

Ik wens jou ook een gelukkig, gezond en creatief 2012. Groetjes Ineke Hulzebos

veronique zei

lida, jullie ook een prachtig nieuwjaar toegewenst en het was heerlijk om samen met zoveel anderen ook jou te mogen ontmoeten !!! was echt zalig !!! de laatste maanden heel druk gehad en het blogwereldje een beetje genegeerd, maar denk nog heel veel aan jou en iedereen in blogworld !! dikke knuffel van mij, dimi en heel veel kusjes voor jou van ons melissatje