maandag 12 december 2011

Als jullie dachten...

dat nu ik klaar was met de letters, ik het alfabet wel zou vergeten en andere dingen zou gaan borduren, wel dan hebben jullie het helemaal fout! Ik besloot gisteren namelijk nog een heel alfabet te borduren voor in de letterbak, maar wel van een heel ander formaat! Kijk hier is het resultaat:Verder wisselde ik de steekjes af met lekker neuzen in dit boek, heerlijk! 


Vaak kijk ik op andere sites en dan ben ik helemaal weg van wat ik zie; witte meubels, prachtige lichte wanden, leuke spulletjes in de vintage stijl, maar wel heel anders dan mijn inrichting, die vol is met diep rood en groen en houttinten en dan wil ik dat graag veranderen, maar nu ik dit boek heb gezien weet ik dat de vintage stijl ook in mijn kleuren kan en dus ga ik lekker verder met het creëren van mijn eigen hoekjes! Kijk hier eens wat gezellig en warm van kleur:


Zo blijf ik toch meer bij mijzelf, maar ik blijf wel lekker die prachtige interieurs bewonderen hoor en genieten van dat mooie wit! Zo en vandaag wordt er naast gestreken hopelijk heel wat steekjes gezet aan een paar blokken van de CWD of ik ga wat blokken aan elkaar zetten, al met al Ome Jan wordt aan het werk gezet! Fijne dag! 

21 opmerkingen:

Judith zei

Daar ben ik weer, zoals elke morgen! Prettige dag!

Sezoentje-Sonja zei

Groot gelijk heb je hoor,je moet bij je eigen lievelingskleuren blijven. Zelf heb ik een vrij licht huis en in mijn hobbykamertje plaats voor roze en rood, soms haal ik daar ook weer wat van naar beneden en zo blijft het steeds naar mijn zin ;))
Veel borduur en euh strijkplezier:)
Liefs, Sonja

marijke's crea zei

Leuk de lettertjes! En ja het interieur ja ben ook helemaal voor de vintage kleurtjes alleen de slaapkamer hier is wit met blauw! hihi!
fijne dag,
groetjes Marijke

Lupineke zei

Wat een ontzettend lief klein alfabetje, een aanwinst in je letterbak! Superleuk Lida!! En dat boek, wat inspirerend, daar kun je vast heel erg leuke dingen uit halen. Het is bij jou thuis juist zo gezellig met die kleuren! Hier ben ik ook in de loop van twee jaar tijd van helemaal gekleurd naar bijna wit gegaan, het was een heel proces :)

petronella zei

Zo doen we lekker wat we zelf willen! Maar je abc-tje is schattig!

Janny de Roo zei

Waar haal je toch al die kleine borduurtjes vandaan Lida. Uit een speciaal boek, of heb je ze allemaal verzameld....?
groetjes, Janny

Willy zei

Hej Lida, mooi wordt je letterbak en het kleine abc-tje is prachtig en zo fijntjes.
Gewoon lekker in je eigen kleuren blijven.
Fijne week, groetjes

quiltlodge gerda zei

Groot gelijk > ik hou van ook erg van wit, maar in deze maand moet bij mij ook alles dieprood en donkergroen. Prachtig blad he. Weer een dag om lekker te genieten!

Martine zei

Er zijn vast al mensen die hun letterbak van de vliering hebben gehaald na het zien van jouw borduurtjes.
Het wordt zo'n mooi geheel.

Jessie zei

Woonbladen zijn altijd mooi om leuke ideetjes op te doen!

Erna Peekel zei

Kijk maar uit straks moet je nog naar een verslavingskliniek. hahahaha Het ziet er super uit en leuk het andere formaat.

Groetjes,
Erna

Monica zei

Ja, soms lijkt het gras bij een ander groener (oftewel lijkt het witte mooi), maar lekker bij jezelf blijven is het allerbelangrijkst. Je kleine alfabetje is súper

AnitaS zei

Wat een mooie letterlapje is dat geworden, en zo klein. Meestal maak je toch j eigen mix van stijl en kleur in je huis. Leuk juist want dat maakt het veel persoonlijker. Fijne dag vandaag.

carine zei

Amaai , je gaat er ook met schreden vooruit!! De trein raast door , ....maar oh zo mooi! Lida je bent een quilstertje die zo begeesterd is! Super leuk , daar hou ik van. Hele fijne dag toegewenst en een dikke knuffel Carine

mieke zei

Nee, ik dacht niet dat je al klaar was.
Af en toe was er een stuk vd rechter helft vd bak te zien.
Je bent lekker fanatiek bezig.
grtjs Mieke

Gerda Hartman zei

Het is een plaatje, het vakje dat erbij gekomen is. Ik heb hetzelfde hoor, dan zie ik dat vintage en dan denk ik, oh, wat leuk. Maar ik blijf toch trouw aan mijn eigen grenen meubels. Ze zijn ook altijd weer op te schuren en weer te beitsen. Ik hou nu eenmaal van dat hout.

Chris zei

Volgens mij kan jij gewoon niet ophouden! Deze is ook weer zo leuk. Ik bewonder je hoor Lida!

Klaske zei

ojee dat is wel een heel ienimini alfabeth,leuk hoor!!

Mascha zei

Dat is een fijn werkje geweest. Het past er helemaal bij.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Wat een mooi alfabet, die moet wel heel klein zijn. En ja de vintage stijl. Ik wilde eerst ook al mijn meubels wit schilderen maar heb met toch bedacht want zoals ik het nu heb is helemaal prima en helemaal zoals ik ben dus ik begrijp precies wat je bedoeld.

Annemieke Price-Talen zei

Heel erg mooi wordt je letterbak en de letters zo sierlijk.
Groetjes Annemieke.