dinsdag 22 november 2011

FWQ up-date en ...

Gisteren drukke dag gehad en dat omdat ik persé mee wilde doen met de up-date van de Farmers Wife of zo als sommigen zeggen het Boerenwijffie! Het was al weer een hele tijd geleden dat ik mee kon doen en al heb ik niet alles voor elkaar gekregen wat ik van plan was. er zijn toch twee nieuwe blokken bij gekomen:

Blok nr. 29 Economy en


Blok nr. 34 Flock.
Ik heb ook nog een hele lading cornerstones en sashings gesneden maar kwam niet meer toe aan het aan elkaar zetten van een rij, maar misschien lukt het vandaag, dan kan de mand met lapjes weer even op zijn plekje in de hobbykamer!

Was dat alles? Nee ik heb nog een heel lief borduurtje afgemaakt, maar dat is voor een cadeautje, daar moeten jullie nog even op wachten en ja er is ook weer een vakje gevuld van de letterbak, paste het vogelhuisje bij DP, wat denken jullie van dit! Voor zo'n schaartjes verzamelaar als ik een heel gepast plaatje dacht ik zo!
Ik ga nu een beetje langzamer met de bak, moet nog werken aan mijn Winter borduurwerk van de Loose Feathersclub, dat moet ook af!
Zo vandaag wordt er weer gewerkt aan de badkamer, zo langzamerhand een gebed zonder end, maar nu maar hopen dat eindelijk alles goed komt!
Fijne dag!

26 opmerkingen:

Annelies zei

Wat goed dat er weer twee blokken bij zijn !!

susana zei

Mooi hoor de FWQ en het schaartje natuurlijk ook.
groetjes Susi

Jeanny zei

En zo groeit je Boerenwijffie ! (leuk woord)
Het borduurtje is een snoepie.
Groetjes.

Gerda Hartman zei

Mooie blokken en weer twee erbij. Zo kom je er uiteindelijk wel. Sterkte met de badkamer. Hier komen ze morgen voor de derde keer voor het nieuwe rolluik. Waarschijnlijk moeten er nieuwe lamellen in. Ook een gebed zonder eind en iedere keer alles opzij. Net als jij begin ik zo langzamerhand grrrrrrrrrr te voelen.

petronella zei

Wat zijn ze mooi, je blokken, heb het boek ook al enige tijd in huis, maar eerst de UFO's, en de letterbak! Wat een leuk idee...

Johanna Zweden zei

En ze zijn schitterend geworden, mooi zo in die kleuren
Wat word je letterbak mooi, en leuk dit schaartje
Fijne dag en borduur ze.
Groetjes Joke

GRANNY'S HOUSE zei

Mooie blokjes en weer een lief borduurtje.

Groetjes
Ines

Lupineke zei

Gewoon gestaag doorgaan, dan komt alles goed! Goh ja, je badkamer, daar hebben we het helemaal niet meer over gehad...! Komt het eind eindelijk in zicht? Het scharenborduurtje is echt schattig, past helemaal bij jou! Lieve groet Lupineke

Mascha zei

Mooie blokken. Ik heb helaas geen update ben druk bezig met andere blokken. Leuk dat schaartje. Past goed bij je collectie.
Groetjes Mascha

Hilde zei

Het gaat vooruit, wat afwisseling in het handwerken houdt het spannend. Mooie blokken in die Rouenneriesstofjes.
Groetjes

AnitaS zei

Ik duim voor je dat het met die badkamer nu eens in orde komt. Mooie blokjes. Ik ben van plan om na de kerstspulletjes ook aan de FWQ te beginnen. Natuurlijk moest er een schaarborduurtje bij.

Hubertine zei

Het ziet er allemaal weer prachtig uit!!!

quiltlodge gerda zei

Allemachtig, wat heb je het druk. Ervaar jij het borduren, in dit geval van dat schattige schaartje, dan ook als een heerlijk rustpuntje? Je blokken zijn prachtig.

Gert zei

Wat een heerlijke blokjes heb je er weer bij gemaakt, en in mooie kleuren!

foekie's fashion zei

Mooie blokken er weer bij en je schaartjesborduurtje voor de letterbak is erg mooi hoor. Leuk idee om dat in een letterbak te maken. Groetjes van Joke

Guusje, zei

Mooie blokken heb je gemaakt deze keer en wat een leuk borduurwerk. Wat lees ik winterwerk Loose Feather ik zit nog te wachten op Autumn.

Else zei

Wat heb je lekker doorgeprikt, 2 blokken en een leuk borduurtje! fijne dag, knuffel Else

Willy zei

Lida, toch weer twee mooie blokken
en nog een leuk schaartje.
Ik duim voor je badkamer!
Groetjes

mieke zei

mooie blokken en mooie kleuren.En een leuk schaartje.
grtjs Mieke

Kiekplaotiesenzo zei

Ja mooi Lida, mooie kleuren. Ik ga ze ook proberen. groetjes.

Jessie zei

Leuk je borduurtje,je bent een bezig bijtje!

Monica zei

Jeetje Lida, wat ben jij aan veel leuke dingen bezig, waar haal je de tijd vandaan, maar alles wordt weer even mooi, schaartje is ook leuk

Rian, zei

Mooi schaartje; zo is het in evenwicht, nietwaar? :)
En hele mooie blokken ook voor je FWQ. Hoop dat je snel lekker kunt badderen.
Groetjes,

Willeke zei

Prachtig!!!!!!!!!


groetjes,

Erna Peekel zei

Ook jou blokjes zien er weer leuk uit. Groetjes, Erna

Audry zei

Hoi mam,
Wat een leuk schaartje zo!! Lijkt wel op die je mij gegeven hebt! Je quilt lapjes zijn ook mooi. Alles goed nu met de badkamer? Ik hoor het wel.

Dikke kus en knuffels, Audry