vrijdag 7 oktober 2011

Verwend!!!!

Hebben jullie dat ook wel eens, zo'n dag dat je niet vooruit te branden bent, maar goed je doet wat er moet worden gedaan en van een beetje ben je al doodmoe en zelfs in een paar steekjes heb je geen zin? Nu ik had dus zo'n dag en dan ook nog moeten bellen en dan is het nummer uren in gesprek?? Ja jullie kennen het vast ook een rasechte : Baaldag! Afijn 's middags toch de moed opgebracht om een paar steekjes te zetten en er wordt gebeld! Wie, wat? De postbode! En daar is een mooi groot pak en het is voor mij!! Uit Australië! Heerlijk mijn F.R.I.E.N.D.S swap! En opeens krijgt een vervelende dag een gouden randje!

Do you know that? You have a day that nothings goes as it should and then when you feeling down, there is a door bell ringing and there is the Postman with a package? And it is for you, all the way from Australia ! It is the F.R.I.E.N.D.S. swap! And suddenly this annoying day gets a golden edge!

Even later zit ik met acht pakjes voor mijn neus gemaakt en gekocht door Lynda Betts, eerst even aaien en de kaart lezen die erbij zit, oh er komt nog een extra briefje uit, nu dat verklaart alles staat er, dus ik begin met uitpakken! 

And then there I sit with eight lovely looking packages all made and bought by Lynda Betts, after some admiration for the ribbon I start opening them!


De F  - Four Fat Quarters .... zien jullie dat de bloemenstofjes perfect bij mijn Vrolijke lapjes passen en hoe vinden jullie die schattige kerststof met kangaroes en koala's? Gaaf hè!

Can you see the flowers fabric, that will go perfectly with my latest Victorian quilt with Happy fabrics and the others with the Koala and the Kangaroe


De R   -  Ribbons , haar kinderen kozen toen zij boodschappen aan het doen waren die rode met de hartjes voor mij!

Her children chose the red ribbons with the hearts!


De I   -  Images/ foto's van Queensland in een kalender

Images from Queensland in a calendar, lovely pictures and lots of information about their holidays.


The E -  Wel dat spreekt voor zich, prachtig borduurgaren in schitterende kleuren, hoe wist ze dat ik dat zo mooi vond? Ze kon niet zien dat ik er graag mee borduur, want ze kon geen informatie krijgen op mijn oude blog!

Well that speaks for itself, lovely embroidery threads in beautiful colors, how did she know that I love this wonderful thread? She could not see that I got it last year and made a little quilt with it, because she could not get any info from my old blog!

The N  -  Naaldenmapje en naalden, zelfgemaakt en met een hartstikke leuke stitchery erop, ik vind het prachtig!

Needle case and Needles, self made and with a lovely stitchery on top, I love it!


The D  -  Drawstring bag oftewel een tas die je met twee lussen dicht kan trekken, een beeldje!

Drawstring bag made from beautiful colored facric, so nice!


The S  - Schaartje met ooievaar, wat een enig uitbreiding van mijn scharenverzameling en ook nog in een schattige houder!

Stork scissors, what a jolly extension of my collection of scissors and in a lovely holder!


Ik vertelde je al dat ik heel erg ben verwend en kijk maar eens wat zij nog extra stuurde! Ik zag onlangs deze op haar blog staan en schreef dat ik het zo leuk vond en zie, zomaar een extraatje erbij!

I told you I was spoiled, because see wat she sent me extra, yust because I saw them on her blog and told her I liked them!!


Hier zien jullie de kaart en de extra uitleg die zij erbij schreef, nu ik kan rustig zeggen dat ik dolblij ben met alle leuke en mooie dingen die zij mij stuurde, wat een geweldige swap! Nu maar hopen dat zij de spulletjes die ik stuurde ook leuk vind!
So I now can say: Thank you very much Lynda for the lovely gifts you send, I hope you like what I made and bought for you as well.
Also Thanks to Khris for organizing  this wonderfull swap! It was great fun again!

Zo tegen dat jullie dit hebben gelezen en bewonderd ben ik al onderweg naar Groningen, voor een gezellig weekend met mijn DP, we gaan weer naar hetzelfde adresje in het hoge noorden en zijn van plan veel te lezen, te slapen, leuke dingen te doen en lekker te eten! Maar jullie hoeven niets te missen hoor, ik neem de laptop mee en dus is er voor jullie genoeg om te lezen, DS blijft thuis met Tara en de andere dieren!
Fijne dag!

33 opmerkingen:

bep zei

Lia, ik ken ook deze dagen en dan zou ik ook wel zo'n pakket willen,maar dat komt nooit,heerlijk een weekendje weg en Groningen ken ik ook wel een beetje, veel plezier Bep

ria vogelzang zei

Ja, soms heb je van die dagen......
Wat een heel lief kado en dat juist op het goede moment.... ;))
Maar vandaag is het heerlijk genieten voor jullie!
Fijn weekend!

Johanna Zweden zei

O Lida wat heerlijk om zo , op zo een baaldag dit te ontvangen.
Wat schitterend allemaal-en je baaldag was zeker meteen over hé
Fijn weekeinden groetjes Joke

Peti zei

Tjee, Lida, wat ben jij verwend! een fijn weekend. groetjes Peti

Gerda zei

Wat een heerlijke pakketjes kreeg je door de brievenbus....ja dat maakt je dag weer vrolijker..weg baaldag...en dan nu lekker naar Groningen...ook weer leuk..geniet er maar lekker van..
tot laptops..;0)
Oja het hexagonnen boekje is wel heel erg leuk..;0)

carina zei

Wouw wat een super leuke verrassing zeg. Dat kleurt je dag helemaal. Kopje thee erbij en met een big smile een voor een je kadotjes openmaken. Wat is iedereen vroeg op blogtour. Hmmmja ik zelf eigenlijk ook. Nou we maken er weer een leuke dag van. Lekker met die regen en wind om ons heen even door het huis als een wervelwind en dan lekker knutselen groetjes carina en lia geniet nog lekker even na!

christine zei

hoi Lida wat een prachtige gemaakte swap heerlijk en dat het op zo,n mooi moment komt kijk daarom heette het ook friends swap .
heel fijn weekend in Groningen,

christine

conny's quilts zei

Wat een leuke dingen heb je gekregen! Geniet van je weekendje weg.

Anita zei

Wauw wat ben jij lekker verwend, geniet maar van je gezellige weekend.

lupineke zei

Wouw, dit is echt een heel bijzonder pak Lida, wat een verwennerijen!!! Zo mooi gemaakt allemaal en zo ontzettend lief! En precies op het goede moment, zo wordt een baaldag weer helemaal perfect! Lieve groet Lupineke

Klaske zei

Dat is lekker, zo verwend te worden op een baaldag! Leuke dingen heb je gekregen..
We wonen 3 kwartier van de stad Groningen vandaan maar moet eerlijk bekennen dat ik er eigenlijk haast nooit kom....
Geniet maar lekker het weekend!!

AnitaS zei

Ik ben blij dat jij ook zo verwend ben. Wat was het een fijne swap. Veel plezier vandaag.

katrien zei

Hé jij hebt ook een héél mooi pakket gekregen.Geniet ervan.

GRANNY'S HOUSE zei

Wie kent ze niet en dan zo eindigen........heerlijk..........en wat een moois heb je gekregen.

Groetjes
Ines

MarianneD zei

Ach Lida,zulke dagen kennen we allemaal..;-) maar deze van jou eindigt wel SUPER!
Geniet van alle kadootjes en van je weekend in Groningen!

foekie's fashion zei

Wat geweldig voor jou, het is fantastisch als je verwend wordt, en dan nog met zulke leuke en lieve geschenken van verweg. Geniet er maar lekker van hoor. Groetjes van Joke

lia zei

Wat ben je verwend en het kwam net op tijd zo zie je dat het kan toch nog goedkomt,prachtige dingen heb je gehad.Veel plezier in Groningen,leuke stad.
Groetjes Lia

Gert zei

Wat een leuke en lieve cadeautjes heb je gehad. Geniet er van!

Inge zei

Jeetje, wat ben jij verwend, zeg! Alles is even leuk en mooi. Wat een gave manier om van een baaldag een topdag te maken!

Knuffel,
Inge

Anoniem zei

Alles in één pak om je dag weer goed te maken.
Ik denk dat je er nog lang van zult nagenieten.

jessie zei

Dat maakt je dag dubbel en dwars goed, wat leuk en het garen is het einde!!

quilting Jeannet zei

Heerlijk Lida, dat tasje....en de rest, wat een geweldige dag heb je gehad, geniet er nog maar van na!

groetjes, Jeannet

Janny de Roo zei

Deze week hadden we het er nog over tijdens onze Bee, dat sommigen dingen veelal op hun plaats vallen, wanneer het, dan of wan, nodig is....Hier weer zo'n geval dus....Meid, wat een verwennerij....!
Veel plezier in Groningen ! (ik ben Grunnuger-een provencaaltje)

Chris zei

Dag Lida in het hoge noorden! Wat heerlijk, een weekendje met z'n tweetjes uit! Super.
Herkenbaar hoor, zo'n dag. Wat een zegen als er dan zo'n pakket gebracht wordt. Wat heeft ze er een werk van gemaakt, echt ontzettend leuk!
Geniet van deze dagen joh, ach, en je laptop, geef die ook maar een beetje rust....

inge zei

da's pure verwennerij!

Guusje, zei

Veel plezier dit weekeinde en wat heerlijk pakket heb je gekregen wat een mooie cadeautjes en verwennerij dat maakt de dag zeker goed.

Phebe and Jane zei

Wauw, dat zijn nog eens mooie kadootjes. Veel plezier in het hoge Noorden. Ik hoop voor je dat het weer een beetje meezit.
Groeten,
Marian

Cisca zei

Jouw dag werd gelijk weer helemaal goed! Wat een swap is dat, niet te geloven, zoveel cadeaus. Leuke knoop ook, aan dat naldenmapje, en dat garen... prachtig.
Veel plezier in Groningen, knuffel, Cisca

sylvia zei

Dat een baaldag zo'n superdag kan worden! Helemaal goed, en wat een leuke kadootjes!!!
Veel plezier in het hoge Noorden, groetjes, Sylvia

Simone zei

Wow, wat een heerlijke verrassingen op zo'n off-day! Geniet er maar lekker van!

marijke's crea zei

O, wat een leuk pakket, ben helemaal verliefd geworden op het mooie borduurgaren.... waar zou dit te koop zijn.... gaat er nu al door mijn hoofd hihi!
fijn weekend,
groetjes Marijke

Willy zei

Die swap werd dus precies op het juiste moment bij je bezorgd, daar kun je zeker heel blij mee zijn, het ziet er allemaal erg leuk uit.
Veel plezier ermee!

Marie-Antoinette zei

Wat een leuke kadootjes heb je gekregen. Misschien moesten ze op een baaldag ontvangen worden, dan maken ze meer indruk.