woensdag 12 oktober 2011

Soms gaat het een beetje fout!

Eergisteren aan mijn nieuwe borduurtje begonnen en het ging eigenlijk hartstikke goed, tot ik gistermiddag het woordje Nice af had en het vervolg wilde borduren, toen kwam ik tot de ontdekking dat het woordje veel te hoog staat, het moet op de hoogte van de onderste kleine bloem en niet van de middelste bloem staan!


Ik ga eerst maar verder met de rest en dan kijk ik nog wel of ik het woord uit ga halen en naar beneden verplaats. Maar kunnen jullie al zien wat het moet worden? Nee ik vertel het nog niet, misschien kan ik het jullie morgen laten zien!!

En nu even wat vragen beantwoorden:
Ja mijn pakket is goed aangekomen in Australië, anders had ik jullie ook de foto's nog niet laten zien.
Sorry Janny, ik heb geen bakkerij meer gezien, ik dacht te weten dat er nu een galerie in zit, maar zal een volgende keer nog eens rondkijken.
Annelies, ja het waren allemaal vrij nieuwe lappen, waarvan je daar dus de patronen kon kopen, ze zijn geïnspireerd door oude letterlappen die vroeger door de bewoonsters van de borght zijn gemaakt.

Verder kwam er gisteren een lekker groot pak binnen, het was de letterbak die ik van Jossie overnam, oh meiden daar heb ik zulke plannen mee, ik heb nu al een idee, maar wil eerst nog een speciaal garen gaan uitzoeken bij Crownstitches en stof, want ik wil er echt iets van mijzelf van maken.Nu ik ga vandaag ook weer verder met mijn CWD, wil proberen wat banen aan elkaar te zetten, maar eerst weer bloed prikken, ik kan geloof beter een kraantje laten monteren! LOL!
Fijne dag.

28 opmerkingen:

Anita zei

He wat jammer uithalen, heb ik ook wel eens. meestal doe ik het maar meteen want anders blijf ik fout gaan.
Mooie letterbak heb je, ben benieuwd wat je daar mee gaat doen.

marijke's crea zei

Ooo Lida, je bent zeer waarschijnlijk met de letterbak het zelfde van plan als ik.... en het borduurwerk niet uithalen verzin er evt iets anders onder als je het patroon niet kent dan weet je niet beter, hihi!
Fijne dag,
groetjes Marijke

Judith zei

Oh heerlijk, vandaag lekker met je lappies! Eigenlijk hoor ik op woe vrij te zijn, maar werk tijdelijk extra. En dus vanmiddag een bespreking, zou zo met je ruilen. Behalve dat prikje dan. Mooie borduur, Nice lekker laten staan!

Home and Lifestyle zei

Jammer, het leek zo nice :-)!

Lieve groetjes, Ingrid

Johanna Zweden zei

Sterkte me dit sampler lapje Lida en hoop dat je eruit kan komen
Ik weet zeker dat die letterbak kast schitterend gaat worden, heb van de week bij iemand op zijn site gezien, die heb helemaal voorzien heeft van borduurwerkjes, schitterend
Groetjes Joke

Ans zei

Wat ben jij met een borduurspurt bezig zeg, en het ziet er allemaal zo mooi uit. En een foutje moet kunnen toch? Die letterbak is ook heel mooi, ik heb er zelf ook nog 2 aan de muur hangen. ! met delftsblauw miniatuurtjes en 1 met vingerhoedjes overal vandaan waar wij geweest zijn. Groetjes, Ans

katrien zei

Wat jammer dat je terug moet gaan naaien.Veel plezier met de letterbak.

GRANNY'S HOUSE zei

Ik zou ook nog even wachten met uithalen, kan altijd nog.
Mooie letterbak en zo te zien een echte.

Groetjes
Ines

lupineke zei

Wachten met uithalen, zoals je zegt, misschien kan je het op een heel charmante manier inbedden in het grotere geheel! Niemand die het weet toch? Enne, een letterbak? Nu wordt ik wel heel nieuwsgierig...!
Succes met het aftappen vandaag, liefs Lupineke

Willy zei

Je hebt grootse plannen met de letterbak, dat gaat leuk worden, het is ook een hele mooie bak.
Een borduurfout die mij ook al wel eens overkomen is.
Groetjes

Guusje, zei

Wat wordt je borduurwerk weer mooi en je hebt helemaal gelijk eerst verder gaan en dan kijken want misschien misstaat het niet zo. Mooie letterbak, daar kun je zeker heel veel mooie dingen mee doen. Succes met bloedprikken.

Mascha zei

Altijd jammer. Als je moet uithalen. Ben erg benieuwd naar je plannen voor de letterbak.
Groetjes Mascha

Simone zei

Ik zou het ook niet meteen uithalen. Als je het in kunt passen, heb je er gewoon je eigen draai aan gegeven ;)
En zo'n letterbak-project zou ik ook ooit nog wel eens willen doen.... Maar ja, de tijd he....

Inge zei

Balen hoor als het fout gaat, maar ik zie het niet en zou het gewoon zo laten, maar eigenlijk is dat niks voor jou, dus het zal wel achteruit borduren worden, zielig!
Wat het gaat worden? Géén idee LOL

Liefs,
Inge

jessie zei

Meestal moet je het uit halen, omdat je dan met de rest van het werk in de knoei komt!
Ben benieuwd wat er met de letterbak gaat gebeuren.

carina zei

Dat is wat er bij nou ook altijd gebeurd. Maar eigenlijk vind ik het helemaal niet opvallen als of het zo hoort. Dus lekker laten zitten! Ik herken het niet en ben benieuwd wat je met je letterbak gaat doen.

Cybele's patch zei

Sneu dat je je steekjes moet uithalen. Kun je er niet iets anders op verzinnen?
Gelukkig dat de bak goed is aangekomen. Hij is inderdaad mooi en ik ga hem zeker missen. En ik weet lekker al wat je ermee gaat doen......yippie....! Gaat super worden.

Antje uit Urk zei

Een foutje mag gerust hoor als je zoveel moois borduurt!

En die letterbak...Doe je best en geniet er van, ik ben benieuwd wat het gaat worden!

En een kraantje? Ik hoop voor je dat het niet meer hoeft, al weet ik natuurlijk niet waar je voor moet prikken! sterkte daarmee!
groetjes,

Nuestras meriendas y manualidades zei

Hola Lida el bordado es muy bonito y la caraja cuando este termina sera preciosa
Saludos Mayte

mieke zei

Ik ben benieuwd wat je met die letterbak gaat doen.
Succes, grtjs Mieke

Phebe and Jane zei

Het wordt wel een schattig borduurtje. En is het zo erg dat de letters te hoog staan?
Groeten,
Marian

MarianneD zei

Gewoon even laten zitten,heel verstandig! De letterbak...ik heb er ook eentje staan en daar heb ikal diverse vakjes gevuld met een geborduurd alfabet! Maar misschien ben jij wel heel iets anders van plan...

Hubertine zei

Oeff ik heb altijd zo'n hekel aan uithalen!!! Ik ga eerst heel lang kijken/nadenken of het echt nodig is, en dan ......wat "mot dat mot!" Ben benieuwd naar je letterbak!!!
groetjes, Hubertine

Cisca zei

Het ziet er in ieder geval mooi uit, maar wat het wordt??? In ieder geval iets ondeugends, maar wel aardig...
Je letterbak is lekker groot, daar kan heel wat in.
Knuffel, Cisca

sylvia zei

wat sta je heerlijk in de borduurmodus!!! Mooie dingen hoor, maar achteruitborduren: gebeurt hier ook regelmatig, maar wat een 'piep' klusje is het toch altijd, he?!
groetjes, mij

Monica zei

Oh Lida, je maakt mij nieuwsgierig naar naar jouw project 'letterbak'. Je borduurwerk ziet er schitterend uit, ik zou ook doorgaan en lkater kijken of je op de opengevallen plek een klein dingetje borduurt. Succes

Joke zei

Wat een mooie letterbak. Kan me voorstellen dat je daar heel leuke plannetjes mee hebt. We zien het vast wel een keer.

marijna zei

Soms moet je wel eens achteruit borduren! Maar laten zitten is ook niet mooi. Ik haal bijna altijd uit. Je ;letterbak lijkt erg op de mijne. Ik ben benieuwd wat je er mee gaat doen. Misschien kan ik de mijne in ere herstellen met jou idee! Haha.. na aaperig he?