maandag 26 september 2011

Oh... zalige zonnige zondag!

Gistermorgen al vroeg de boel aan kant gemaakt, met Tara gewandeld en toen mijn borduurwerk tevoorschijn gehaald! Moest nog even wachten tot buiten de zon ook onze tuin had bereikt, maar daarna de boel klaargezet en daar zat ik dus! DP aan het werk (wou dat die klus af was!) en DS lag uit te slapen en ik had dus de zon voor mij alleen! LOL! Nou ja ik en Tara en de vogels, want zodra ik eten in hun voederhokje kwamen ze tevoorschijn met tientallen tegelijk doken de musjes erop af! Heerlijk zodra ik was geïnstalleerd ben ik begonnen!
Ja jullie zien het goed, glaasje sap en een chocolaatje horen er natuurlijk bij! Heb de hele dag bijna zitten borduren...ehhh ja voor en achteruit! Maar het resultaat is best goed denk ik, nog een klein stukje moet er aan de staart gebeuren, maar om vier uur was dit de stand van zaken!
En natuurlijk genoot ik ook van de laatste bloemen in de tuin, de rozen zijn dan wel flink doorgeschoten, maar kijk eens hoe heerlijk de zijtuin er nog uit ziet!
En al vind Tara het al snel te heet, ook zij liep vanmorgen al te genieten van de dauw op het gras, dus al met al een zalige zondag gehad! Fijne dag!

17 opmerkingen:

realmenstitch zei

Wat een heerlijk plekje om te zitten Lida. Het weer was prachtig afgelopen weekend, ik kan mij voorstellen dat je er van genoten hebt. De komende dagen zou het ook nog goed moeten zijn: geniet ervan.

marijke's crea zei

Ziet er heerlijk uit, prachtig wordt het borduurwerk, hier in de tuin heb ik alleen nog een streepje zon tegen de avond de zon staat al zo laag dat hij niet meer over het dak kan komen.....
groetjes Marijke

GRANNY'S HOUSE zei

Het was voor ons ook zo'n zalige dag, vandaag weer verder met de vloer enz.

Groetjes
Ines

Johanna Zweden zei

Word schitterend Lida,
Heerlijk dat het zulk mooi weer is, ook hier hadden we gisteren 19 gr, nu we genieten er dan ook van
Groetjes Joke

Annelies zei

Ja, het is echt genieten van dit nazomer weer.

Inge zei

Nou, je hebt helemaal gelijk. Wat een heerlijke zondag was het hè, trouwens het hele weekend was super en de komende week gaat, in ieder geval wat het weer betreft, ook geweldig worden.
Je borduurwerk is SCHITTEREND!

Fijne dag,
Inge

Miranda zei

Oooh wat een heerlijke week hadden we al achter de rug en weer een volgende in het verschiet!

Kiekplaotiesenzo zei

Ja het was een super zondag! hier ook. Prachtige tuinfoto! Ik zie dat je de Z van ZON nog moet borduren... wel doen hoor.... groetjes,diny

AnitaS zei

Heerlijk he om zo lekker rustig buiten te kunnen zitten. Vogeltjes om je heen en dan ook nog zo'n prachtige vogel op je borduurwerk.

katrien zei

Heerlijk hé zo'n nazomertje.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Wat ga je hard. Ik zou het ook af willen zien. Heel mooi.
Groetjes Anita

Chris zei

Heerlijk hè, zo'n dagje nazomer! Wij hebben het ook waargenomen en ik heb zelfs even kunnen stitchen. Je bent lekker opgeschoten Lida. Lieve groet.

Guusje, zei

Wat is je borduurwerk mooi, prachtig hoor en wat was het heerlijk weer gisteren kan me voorstellen dat je er ontzettend van hebt genoten.

margaquilt zei

Hallo Lida
Een dag dus met een goeden randje en een heel mooi borduurwerk.
Groet
Marga

inge zei

't zijn zalige zomerse dagen hé!

Annemieke zei

Goedenavond Lida,

Wat een mooi borduurwerk.Nou wij hebben ook heerlijk in de tuin gezeten en zitten lezen. Heerlijk zo'n rustdag.....
groetjes Annemieke

Balsemien zei

Wat een mooi borduurwerk Lida, en zo heerlijk in je tuin genietend van de dag, die kon niet meer stuk!