woensdag 28 september 2011

Mijn LIB... nu ja nu niet meer!

Ik ben eigenlijk best trots op mijn LIB quilt, het was het meest bewerkelijke werkstuk dat ik tot nu toe maakte en het is nu het eigendom van mijn DD! Ik ben zo blij dat hij op tijd af was, een dag voor haar verjaardag en dat na weken lang keihard eraan werken. Maar ja eigenlijk weten de meesten van jullie dit al, omdat jullie mij steunden en aanmoedigden om hem op tijd af te krijgen, hiervoor nogmaals mijn dank!
Maar het was niet de eerste quilt die ik maakte met sticheries, dat was deze rood/witte die ik maakte voor de droomdekentjes. Helaas ben ik er nu pas achter gekomen dat deze al in december 2009 is uitgegeven en dat omdat ik hem zelf op hun site zag staan!
Maar ik was ook heel trots op deze zelf samengestelde quilt, plaatjes van het internet, afgedrukt, overgetrokken en geborduurd en het leuke is dat er zelfs lapjes uit de USA in zitten die ik kreeg van een lieve quiltvriendin!
Zo ik ga weer eens aan de slag, alhoewel.... eerst even bloed laten prikken en dan ... ach dat zien we dan wel weer! Fijne dag!

23 opmerkingen:

Else zei

Alle reden om trots te zijn, het zijn mooie quilts! En kijk je dochter eens blij zijn met LiB, wat wil je nog meer. Fijne dag, knuffel Else

inge zei

twee prachtige stitchery quilts!

Cisca zei

Mooie quilts, je kunt er trots op zijn. Hopelijk heeft het droomdekentje veel troost gegeven.
Fijne dag, knuffel, Cisca

ria vogelzang zei

Zeker mag je daar trots op zijn! Ze zijn prachtig!
Sterkte vanmorgen met bloedprikken en hopelijk een gezellige dag verder!
Liefs, Ria.

GRANNY'S HOUSE zei

Je mag met recht tros zijn, die van mij moet nog steeds afgemaakt worden.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

WAT EEN PRODUCTIE LOMT ER TOCH UIT JOUW HANDEN. sUPER EN DE QUILT WAS ZEKER EEN SUCCES, bASJE

lupineke zei

Ja, ze zijn allebei op hun eigen manier heeel erg mooi Lida! Hier kun je terecht trots op wezen! Het bijzondere is, dat je er zoveel van jezelf in stopt, niet alleen qua werk maar ook qua ziel en zaligheid zeg maar... Sterkte met wat er vandaag allemaal op je pad komt! Lieve groet Lupineke

AnitaS zei

Wat zal je dochter blij zijn met je LIB. Hij is heel mooi geworden. De andere wuilt is ook bijzonder, juist omdat er zoveel van jezelf in zit.

Guusje, zei

Wat een mooie eerste stitcherie quilt, en je LIB is nog steeds heel erg mooi en voor je dochter een kostbaar bezit.

bettsylyn zei

I do like the colours you have done your LIB quilt in. I have the pattern here and the fabric - mine will be blue and beige. I am hoping that it will be my big project for next year. You must be so proud to have finished it just before the special day. And I think your daughter must be very happy to receive it.

Berna zei

Ze zijn allebei mooi en je hebt er twee mensen blij mee gemaakt al was de reden om te geven dan heel anders.
Fijne dag!!

Johanna Zweden zei

Toch wel fijn dat we een nieuwe blog zijn gestart Lida, want nu zien we al het moois weer even de revue passeren
Schitterend, mag trost zijn op deze 2 quilts
Groetjes Joke

Marga (MarPie) zei

Mooie quilt en dochterlief is er duidelijk mee in haar sas.
Eerste quiltje is ook een plaatje, begrijpelijk dat deze al weg gegeven is.

Groetjes,
Marga♥

Kiekplaotiesenzo zei

Mijn god wat een pronkstuk! die bovenste quilt. Heb 'm even goed bekeken en zie hoeveel werk er in zit... ook fijn dat je 'm nog eens weer terug ziet bij je dochter. En nu...weer heerlijk buiten handwerken? groetjes.

Balsemien zei

Daar is je DD vast erg blij mee! Super als je dat van je moeder krijgt...
Fijne avond!

Inge zei

Nou Lida, daar mag je best trots op zijn. Het zijn trouwens allebei supermooie quilts!

Knuffel,
Inge (die een beetje achterloopt met blogjes lezen...)

Heidi zei

Prachtig! Wat heb je die mooi gemaakt en de kleuren zijn zo warm. Je dochter zou het zeker altijd blijven waarderen...een moeders knuffel in stof. :-)

Hugs en groetjes ~
Heidi

Audry zei

Hoi mam,

Ik denk ff kijken wat ze nu weer op de blog heb staan, zie ik mezelf daar in ene bij staan!!! Ik heb me mooie quilt op dit moment in de kast liggen zodat niemand hem vuil kan maken, want het is nu wel erg warm om eronder te kruipen, maar als de natte, koude, kille herfst- en winterdagen eraan komen, dan ga ik hem zeker gebruiken!! Die andere quilt is ook leuk hoor, maar de mijne is lekker de mooiste, LOL

Dikke kus en knuffel, DD

Jessie zei

Wat een mooie quilts, wat wordt de volgende ?

Chris zei

Wat leuk dat je er toch achter kwam dat je droomquiltje een plek had gevonden. Want daar doe je het toch voor. Hij is enig hoor! En je dochter zal heel blij zijn met haar quilt. Dagdag, liefs van mij.

Mascha zei

Hoi Lida,

Zoals je ziet ben ik er ook weer. ha ha.
Ik blijf je LIB geweldig vinden.
Groetjes Mascha

Marijna zei

Hij is echt heel mooi hoor LIda. En erg veel werk vanwege die stitchery er op. Leuk droom dekentje heb je toen gemaakt. Jammer dat je het neit eerder wist.

Willeke zei

hartstikke mooi geworden joh!
Super!

groetjes