dinsdag 6 september 2011

Goedemorgen!!


Zo ik ben weer op gang en probeer dan ook om weer iedere dag een berichtje te plaatsen, dit wordt dus nr.2! Al hoe wel ik wel hoop dat weblog weer snel op gang komt omdat ik al mijn links weer terug wil en ook de overzichtjes van de andere deelnemers aan de diverse projecten! Ja ik weet ik heb dat opgeslagen, maar hoe ik alles hier aan moet koppelen, daar ben ik nog niet helemaal uit! Zo wat heb ik nog meer gedaan deze afgelopen week? Wel ik ben natuurlijk naar Cora geweest en bewonderde daar het werk van mijn mede clubleden. Kijk hier maar eens naar, dit is het werk van Ria die deze twee quilts maakte in zeven weken tijd!! De linkse maakte voor zichzelf, de rechtse voor Cora en allebei helemaal met de hand!! Petje af toch! Ze was niet de enige die en prachtig resultaat kon showen, kijk dit is van Henny en ook deze werd met de hand gemaakt!
 Het is jullie zeker wel duidelijk ook deze is beeldschoon met al die schattige stitcheries! Verder heb ik zelf een workshop gedaan bij Cora en wel die van zelf een snijmat maken. Je begint met het uitzoeken van twee mooie stofjes, nu dat had deze keer nog heel wat voeten in aarde voor ieder lapjes naar eigen zin had! We deden deze keer met zijn vieren mee en hier zien jullie wat resultaten; Wat er nu precies fout gaat geen idee, maar deze foto wil er maar niet rechtop komen te staan , maar zo ziet dus de binnenkant eruit, rechts een zakje met daarin ruimte voor je snijmat en liniaal en links komt dus t.z.t het schuurpapier. Zo weer wat geshowd van de afgelopen week, nu ga ik weer verder met een borduurtje en misschien nog een stukje doorstikken met OmeJan! (P.S. Voor niet ingewijden dat is dus mijn Janome naaimachine!) LOL!! Fijne dag!

15 opmerkingen:

AnitaS zei

Hallo Lida, wat een gedoe he met dat weblog. Ik wacht nog tot het weekend. Mooie quilts laat je weer zien. Handig die snijmatmap. Fijne week erder.

Willy zei

Lida, mooie quilts en map. Er wordt wel eens gevraagd waar we extra tijd vandaan kunnen halen/kopen, die krijgen we nu cadeau de laatste weken ;) Toch gezellig om weer een berichtje te lezen.
Fijne dag, groetjes

Dekenstikster zei

Goedemorgen Lida, je hebt groot gelijk dat je een nieuw blog begonnen bent want de web-log migratie duurt wel erg lang. Ik heb dat maanden geleden al gedaan en het bevalt me prima... en gewoon met een schone lei beginnen is ook wel eens lekker.
Alleen kan ik me nog niet aanmelden als volger maar ik blijf het proberen! Succes en groetjes, Wilma

Jessie zei

Wat een prachtige kreaties !

Anita - Vlijtige Handjes zei

Leuke snijmat met kantjes :) Misschien helpt het als je je kolom breder maakt. Bij mij wel tenminste. Ik zit nu op 1150 pixels. Dit kun je bij sjablonen aanpassen.
Groetjes Anita

katrien zei

Prachtige werken,leuk mapje voor de snijmat.Ik beginook stiletjes aan te denken aan een nieuw blog;

Cisca zei

Ja, volgens mij heeft Ria 's nachts doorgewerkt, geen wonder dat ze er even genoeg van heeft. En die stitchery-quilt van Hennie is ook erg mooi. Zie ik daar ook nog even een stukje van mij Dear Jane. Leuk is die map, wie weet ga ik hem ook nog "eens" maken. Wij (lees DH0 hebben ook weleens dat een foto met geen mogelijkheid gedraaid kan worden. Ik zal eens vragen of hij er al een oplossing voor heeft gevonden.
Knuffel, Cisca

lia zei

Hallo Lida.
Goed van je dat je een nieuw blog bent gestart.Ik begon je al te missen en het verhuizen duurt nu wel erg lang.Leuk dat je meedoet aan de 365 dagen uitdaging.
Groetjes Lia

Anoniem zei

sziet er allemaal weer heel mooi uit en die twee log cabins in 7 weken en dan met de hand, d.w.z. dus 7 x 24 uur met naald en draad in de weer, Proficiat,. dames, Basje

Johanna Zweden zei

Welkom op bloggers, het is dat ik er even op drukte anders had ik het niet geweten!!!!
Ja tijd, het komt er verdwijnt,
Schitterend is je quilt.
Groetjes Joke

Anoniem zei

Hallo Lida,
Gefeliciteerd met je nieuwe blogbaby. Van de snijmat zul je veel plezier beleven, ik sleep hem (bijna) overal mee naar toe.
Ben blij dat je weer in the air bent.....
grtjs. Jeanny

Anoniem zei

Ha Lida, leuk om je weer te kunnen lezen. Een hoop van mijn vaste leesadresjes zitten/zaten bij weblog, dus het is stilletjes geweest. Je laat weer van allerlei leuks zien, zoals gewoonlijk. Die mappen zien er zeer hebbenswaardig uit!
Groetjes, Ellen

carina zei

Wat een leuke cursus en je ging met een errug leuk snijmathoes naar huis Gebruik je woord Ome jan nu ook, ik heb er ook een maar niet zon super de luxe apparaat als die van jou hoor maar toch wel een quiltmachine. Tot bloggens, blog ze enfin lekker bloggen of zo.
wat een chaos he groetjes Carina

Balsemien zei

Mooie snijmatmap!

Inge zei

Meid, wat laat je een geweldige dingen zien. En wat een dot van een map heb je gemaakt. Lijkt me best een behoorlijk werkje, maar jij hebt het er weer prima vanaf gebracht.
En nogmaals: je weblog ziet er super uit. Blijf ook maar lekker bij Blogspot, stom Weblog. Ik ga niet meer terug, hooguit om een berichtje te plaatsen dat ik verhuisd ben.
Fijne avond verder hè!

Knuffel,
Inge